• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: No radši bychom holku, to je jasný, ale uvidíme, jestli vůbec.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LURA: co? vy fakt chcete čtvrtýho? nebo holku? :)
    LURA
    LURA --- ---
    APRILMOUSE: No jestli nám to ještě vyjde, budou mít ještě o rok o dva víc :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LURA: nejlépe čtvrt století :D
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: To je fakt, mezi nejstarším a nejmladším je 18 a tam to už je v pohodě :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LURA: 10 let je asi málo :)
    chce to 11,5 :-D
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: No já nevím, u nás je 10 let a je to podobné, jako popisuje APRILMOUSE ...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: díky Bohu za 11-letý věkový rozdíl mých kluků :-)
    pomoc ti nemůžem... jen politovat :-*
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SEVERINE: nepomohlo, ale aktuálně jsou v ústavech a já se docela vyspala. To je fakt na mrtvici... Jířa na malýho celý den křičel - jakmile Míša promluvil - TY MLČ, NIKOHO NEZAJÍMÁŠ, NEZAJÍMÁ MĚ TO, MLČ MLČ MLČ - Míša Jířu neustále provokoval naprosto vším, čím mohl - takže od 16ti do 22 hodin to tu jelo v režimu neustálého řevu, křiku, nadávek, pláče atd.... MAMÍÍÍÍ ALE MÍŠA ..... MÁÁÁMÍÍÍ ALE JÍŘA .... (není v posteli, zpívá si, mluví, blbě na mě kouká, nadává....)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gr
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    APRILMOUSE: tak ve zprávách nic .. takže pomohlo to nalití? mně to totiž nepomáhá .. :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ... chtěla jsem si postěžovat, ale asi nemám ani sil. Takže nic :D Kdybyste zaslechli něco o hromadné vraždě z východních Čech, víte, odkud vítr vane.. jdu si nalejt.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    už tu zase budeme mít přednášku tak kdyby se někomu z prahy chtělo jet až do Berouna
    Náš REGION - Berounsko
    http://www.nasregion.cz/berounsko/prispevky/agrese-je-o-k-aneb-nechme-kluky-poznavat-svoji-silu.do
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    LURA: ženská maká do úmoru a chlapi se válej .. že by to už někde viděl? :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LURA: u nás taky jediné Lego nezůstane dlouho v původním stavu. Staršímu synovi tentokrát přinesl Ježíšek jeho vytoužený Millennium Falcon - ovšem ve světle skutečnosti, že v Čechách se to vůbec neprodává, na kolik nás to vyšlo a že to stavěli s tátou skoro celý den, jsem mu oznámila, že jestli to za měsíc skončí rozložené na prvočinitele v naší velké krabici lega, bude to poslední tematická stavba, kterou kdy od Ježíška či od nás dostane. Nedělám si ale velké naděje, že by moje varování mělo valného účinku. :-/
    LURA
    LURA --- ---
    Tak Divišovi přinesl Ježíšek to, co si přál - a totiž lego City důl a lego Friends Olivia má domek na stromě. Byl nadšen a jako první si obě věci postavil podle návodu. Jako druhé po chvíli vše promptně zkombinoval dohromady, plus přidal nějaké figurky, co si půjčil od mého bráchy. Takže Olivia pozbyla vlasů, ale zato dostala přilbu a krumpáč, její vlasy dostal horník s komentářem, že je to jako tatínek, akorát že má navíc brejle (nás tatínek má dlouhé vlasy). Ten se koukal z domku na stromě dalekohledem, kde je ještě něco na těžení, zatímco Olivia se dole lopotila s kamenem. Další různě ozbrojení bojovníci si polehali po větvích stromu a odpočívali, zatímco na zahradě se protahovala kočička, poletovali motýlci a kvetly kytičky. Můj muž konstatoval, že to vypadá jako pohřební strom bojovníků a spolu s bráchou ho přejmenovali na valhalovník. Diviš ještě poblíž přistavil ten auťák, co k tomu je se slovy: "ještě jim přistavíme na zahradu rodinné auto - no vona to asi nebude rodina, na to je jich tam trochu moc".
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    SANTAL: já myslím, že můžete být rádi. váš vánoční rozpočet my máme na 2 - 3 měsíce živobytí :)
    za dárky jsem dala taky 2000, ale ne v eurech :)
    vaše děti mají šikovné rodiče (kteří na ty dárky vydělali) - škoda, že to zatím asi ještě neocení...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SANTAL: ono ty prckove se dokazou neskutecne rozhmitat :-) takze ty vetsi casto porazi uplne bez problemu :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    APRILMOUSE:
    Tak Ježíšek nadělil kinect a příslušenství, letos se nám náklady na Vánoce vyšplhali na nějakých 2000 euro, předpokládám... zejména ta TV ke kinectu za 700+ na tom má podíl.

Ovšem prozatím je z toho velké nadšení, již druhý den dokázal 5-letý syn mě opakovaně porazit v sadě sportů - a ono dát KO v boxu rodičům má něco do sebe :-)

Fakt je, že motorika naskočila rychle, druhý den a poráží mě v plážovém volejbalu...

Díky.
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    APRILMOUSE: moje zvěř zatím mluví jen z poloviny:
    - Uááááá!
    - Uááááá!
    - Co je, proč řvete?
    - Von mě kousnul.
    - Proč?
    - Já ho bouchnul.
    - Proč?
    - Sebral mi auto.
    - A nehrál si s tím autem první?
    - Hrál.

Naštěstí já se do toho pokouším jen udržet v provozuschopnosti domácnost a hlavu rodiny, která se v tom bordelu pokouší nás živit.
    LURA
    LURA --- ---
    MADIETTA: No ono právě, jak píše SANTAL, taky to nechci vozit rozbité v autě - a nejbližší elektro máme 10km daleko. Tohle je trochu nedomyšlené. Takže jsem se zachovala velice neekologicky a hodila ji do popelnice. A taky jsem od té doby už žádnou úsporku nekoupila. Vrátila jsem se ke klasickým žárovkám, k halogenkám a něco máme v LED. Pár posledních úsporek tu dosluhuje.

SANTAL: No jo, pamatuju si, jak jsem jako malá rozbila teploměr a hrozně se mi líbilo, jak se ty kuličky kutálejí po zemi. A táta mě sprdnul, že je to jedovatý a šel to honem uklidit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam