• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    AERIS
    AERIS --- ---
    No, já asi začnu ten vaječný koňak. Mladší dítě se naučilo chodit :D
    LURA
    LURA --- ---
    BALAENA: Tak můžeš pít se mnou :-)
    MEG
    MEG --- ---
    AERIS: Já ho uvědoměle aplikovala sobě. :-))
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: Mně stačí opravdu málo. Nemusím se ani opít. Prostě mně to opustí, kudy to přišlo :) Hlavně teda různá vína. maximálně můžu trošku vaječného koňaku, baileys nebo bylinkového likéru :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RYBKA: no, s jediným Mírou, kterýho znám, pít teda vážně nechci... :/
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Musíš jít dětem příkladem a pít s mírou :-D
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: a nakloňená nad záchodem ;-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: No co, děti by spaly a ty bys byla veselá ;-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: To by to tu teda vypadalo :D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Ideálně pro všechny :-D
    AERIS
    AERIS --- ---
    MEG: teď nevím .) pro mě, nebo pro děti? :D
    MEG
    MEG --- ---
    AERIS: Martini je dobrý. Klasický, aby tam byl i ten cukr. :-))
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: Starší iž tolik nebrečí. Spíš se vzteká. Vznikají situace, kdy menší brečí a starší do toho vříská, že chce napít. I když mu vysvětluju, že takhle to nejde, tak se to tak jednou denně prostě stane. A když malej pláče v postýlce, tak druhej je jak siréna a houká "Luky páce! Luky páce!". Tp abych to dobře slyšela :D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Snažím se dětem vštípit pravidlo, že brečet smí v jednu chvíli jen jeden :-) Tuhle jsem přistihla brečící nejstarší (4,5), jak vysvětluje ani ne 3měsíčnímu bráchovi, že nemá brečet, protože teď brečí ona a maminka říkala, že nesměj brečet najednou :-D
    AERIS
    AERIS --- ---
    SEVERINE: Starší má 3,5 a mladší rok :) Starší má takový neposlouchací období a mladší vztekací. Ale dá se to přežít. Pokud nespustí najednou :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AERIS: a kolik jim je? u nás má aktuálně testosteronový období ten mladší - 3 letej - a je to teda stejná síla jako když ho měl starší -- zas se pořád jen mydlej, jen se teď místo kvičení ozývaj pěsti 8-' .. eh.
    AERIS
    AERIS --- ---
    ORIKA: Oni jsou ještě malincí, tak je zatím přeperu :D
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    AERIS: vitej v klubu, jsem na tom stejne :-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    tada já mám doma dva. A jak to tak čtu, budu v budoucnu potřebovat nějaké veselé pilulky :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    YMLADRIS: no to určo je on, protože s ním jsou problémy odjakživa, jen se to různě násobí tím, jak roste. On je mentálně dost vyspělý, ted v těch 10ti letech tak nějak "šéfuje" bandě 12ti letých kluků a točí s nima videa a pomáhá jim s divokým světem internetu.. takže holt i ta puberta přišla dřív, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam