• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    JUNIPETRUS: Karel je taky rádoby-konspirativní označení když se mluví o kokainu. Takže i narkomafie. Na to nezapomeň !!
    LALINA
    LALINA --- ---
    JUNIPETRUS: nevymlouvej se, vidím ti do žaludku - tam, kam ty nevidíš.... jsi posedlý:-)))
    GIO
    GIO --- ---
    JUNIPETRUS: ja myslim, ze momentalne je spis treba vedet, co je Kořala zač.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    LALINA: je treba vedet co je Karel zac
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: jo jo....lze to vidět i takto a ehmm... prostě bude to, jak to má být.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JUNIPETRUS: ty jsi tím Karlem úplně posedlý, hochu -:-))
    SHM8
    SHM8 --- ---
    Spásou se pro dvojici stal prezident Václav Klaus, který byl v Chile na státní návštěvě.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/navrat-dvou-ceskych-studentu-z-chile-ds2-/domaci.aspx?c=A130129_201351_domaci_klm

a pak že je vašek uplně k ničemu .) ..stačí mít smůlu ve správnou dobu, na správnym místě a je to .)
    .
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Na to bych se spoléhal v případě že nebudou zrovna nasr..ní což v nich podněcuje touhu po změně(je jim fuk jaké, ale změně,hlavně ať se něco děje), jelikož takhle si to mužou přeložit že lepší slib pečenejch holubů do huby, než slib dalších reforem(že se stim něco musí dělat,jakkoliv podivně, je jim upřimě ukradený).
    Při schopnosti komunikace s touhle částí společnosti na 4,2%.....ajaj.
    Mám to dvacet kilometrů..sice blbě běhám, ale když tak se v nouzi zkusim prostřílet(to dopadne v každym případě líp než to zažít podruhý)....:-))))
    Známý co se hrabe trochu do sociálna a studuje skleníky jakož i rozdíly mezi dojmem a skutečností mi to zejtra osvětlí :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: no tak to je jasný, že by je rudí převálcovali... já nechápu, jakto, že si TOP myslej, že ta procenta pro švarcyho snad má vláda...
    Mno ale myslím, že proti rudýmu moru lidi půjdou volit i toho kalouska...a to bych šla asi i taky....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Jo a teď mi řekni že se budeš po zkušnostech s politiky divit když tu vládu sestřelí sám a využije toho že teď maj preference nahoře a zbytek pravice je ve stadiu na ARO(oudísí)....a budou volby....a rudí je převálcujou protože ty preference měl KS a ne TOP09.....já už bych se ničemu nedivil.....
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: nas....zabit
    LALINA
    LALINA --- ---
    Kalousek: Já se od Míry Šloufa zaplatit nenechám. Ale voleb se nebojíme - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-kalouskem-o-zemanovi-vlade-a-danich-fqc-/domaci.aspx?c=A130129_180413_domaci_kop
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    On mne smích přejde a chytnu smyka..:-)Pak jsou to případy, který viděj děti za 5 let dvakrát(jednou si přišli pro úspory, podruhý s notářem pro podpis na darovací smlouvu na byt)...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :-))))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Ale no tak.....já na to čumim live xkrát za tejden, měněj se akorát ty jména a výrobky.
    My třeba budem volat:"Ahoj prosím Tě, já bych potřeboval nový pneumatiky ke kriplkáře, tyhle hrozně kloužou, a teď je maj...haló.....halo..........a ticho telefon nedostupný"
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: nas*at
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PREVIT:
    Ale, neboj, zavolaj:"Dědo(tati), prosím Tě, my máme takový problém, Honzík by chtěl (doplň vhodný produkt) a teď to maj za výhodnou cenu, nemohl bys nám "půjčit" tak asi..no...atd.:-)"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: V duchodu to bude OK, to uz ti nikdo nezavola...:)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: je (fakt, že I TAM mě dostihl signál služebního mobilního telefonu, mi poněkud zkazil dovolenou :))
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: "nedávej nestoudným myšlenkám průchod, než dědek v kasínu prosází důchod!" :D)))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: A je tam internet? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam