• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování


    1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    mimochodem jak je to vlastně s tím českým státem a volbami?
    Crazy head pátrá ci je Česko by Crazy head
    https://podcasters.spotify.com/pod/show/crazyhead/episodes/Crazy-head-ptr-ci-je-esko-e23d4pl

    já když jsme slyšel znovu tohle tak nevím jestli jsme ještě vůbec stát, mohl by mi to prosím někdo objasnit... trochu trolím, ale fakt mě zajímá ten váš názor, páč já jsem z toho dění přechodu na tu státní identitu trochu zmatenej...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    BODY_SUIT: na policii
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    Před volbami nám ve stejné obálce jako jsou volební lístky přišel propagační politicky leták části kandidátek, respektive společný třech uskupení z celkových čtyřech (souboj na malé obci). Jak moc je to koser? Kam lze případně podat stížnost? Je vůbec možné aby si někdo do volebních lístku vkládal propagaci sveho kandidujících uskupení?
    Kam se lze obrátit? Díky
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Na nyxu jsem nenašel žádnou skupinu o SPD :(
    Kdyby se to sem nehodilo, tak smáznu.

    Šoulet - Slušnej Čech (2021)
    https://www.youtube.com/watch?v=pTAFGwOJO4Y&ab_channel=Kapela%C5%A0oulet
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    DAJVEX:
    já žádné lídry nemám... státy stejně zaniknou...
    obyvatel planety
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    Zítra v neděli 25.2.2018 je na Václavském náměstí demonstrace za svobodu a demokracii. Máme svobodu projevu a slova, proto myslím, že nastala chvíle ji využít. Já osobně tam jdu s přáním, aby na nejvyšších místech byli lidé, kteří ač mají své slabosti a nedostatky, dokážou obstát před národem. Dokážou podpořit sebevědomí lidí kteří nejsou pod nimi, ale kterým mají sloužit jako určitá jistota hodnot, které by měly být nezpochybnitelné. Aby se nepaktovali s takovýma individuama jako je Konvička, Okamura aj., kteří představují v demokratické společnosti předzvěst něčeho daleko horšího, než jsou oni sami. Aby si nevybírali pro sebe jen poslušná média s patolízaly v jejich čele, v tomto případě myslím konkrétně pana Soukupa a jeho Barrandov TV. Aby nepoukazovali na umělce v jiných státech, kteří v textech svých písní kritizují místní poměry, jako na lidský odpad. A chtěl bych, aby se postupně přidávali další, kterým takové manýry vadí a chtějí veřejným projevem nespokojenosti s poměry v nejvyšších politických kruzích spoluvytvářet tlak na pomýlené lídry našeho státu. Tady jsem chtěl ještě napsat i na jejich svědomí, ale obávám se že ho moc nemají. Je to myslím jen jedna z dalších demonstrací, jelikož to bude asi běh na dlouhou trať. Mocní se svých pozic jen tak nevzdají, mají totiž legitimitu svého úřadu a rádi na to poukazují. Bohužel to je smutný stav věci a je potřeba s tím něco dělat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUKIDE: ale ne:))) neležej.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LALINA: tobě nějak ležej v žaludku co?
    LALINA
    LALINA --- ---
    http://www.parlamentnilisty.cz/...t-Vyplouva-na-povrch-s-kym-vsim-se-jejich-favorite-kamaradi-509862

    Pamatujete si ještě výrazně levicově smýšlejícího ekonoma Janise Varufakise? Když v roce 2015 vyhrálo volby radikálně levicové uskupení SYRIZA, Varufakis se stal ministrem financí nové vlády a vyjednával s mezinárodními věřiteli o úlevách pro silně zadlužené Řecko. Dlouho však ve vládě nevydržel. 6. června 2015 kabinet opustil a vyčetl tamnímu premiérovi, že zradil levicové ideály, za které strana bojovala, zradil řecký lid a věřitelům ustoupil. Varufakis také sepsal ekonomický manifest, pod kterým najdeme podepsané i Piráty. Páteční Lidové noviny připomínají, že Varufakis na sociálních sítích poblahopřál českým Pirátům k úspěchu v nedávných volbách. Stojí přitom za pozornost, že Varifakis sám sebe ve známé eseji v deníku Guardian vydané roku 2015 definoval jako nevyzpytatelného marxistu, připomíná deník. Ekonom vede silně levicově zaměřené hnutí DiEM 25, které usiluje o výraznou reformu EU zleva. Členy tohoto hnutí jsou i dva Piráti a nově zvolení poslanci Mikuláš Peksa a Ondřej Profant.

    „Smíšené pocity z českých voleb: dva zástupci DiEM byli zvoleni, ale zvítězilo Babišovo pravicové populistické hnutí,“ napsal na Twitteru Varufakis. Piráti prý dokonce uvažují, že budou spolu s Varufakisovým hnutím kandidovat do Evropského parlamentu v příštích volbách. Politolog Petr Kaniok označil hnuti DiEM 25 za silně levicové. Usiluje o federalizaci EU.

    „Piráti odmítají, že by z nich podpora DiEM 25 dělala radikální levičáky. Podle předsedy Bartoše jeho strana v provolání vnímá jako stěžejní ty body, které kladou důraz na transparentnost rozhodování orgánů EU, překonání rostoucího nacionalismu uvnitř některých členských států či ochranu spotřebitelů,“ doplnil deník.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    z komentářů

    Převzato z dostupných informací na netu: , yuuvv, 27. 10. 2017 8:44:41

    „Pirátské strany v jednotlivých zemích, včetně těch Českých, zastřešuje a koordinuje Internacionála pirátských stran (PPI), která vznikla v dubnu 2010 v Bruselu. Jedná se o levičáckou Nadnárodní organizaci podobnou Socialistické / Komunistické internacionále. Prezidentem Pirátské internacionály je Muslim Guillaume Saouli. Vice – prezidentkou je Bailey Lamonová – levičácká aktivistka, která se hlásí k Anarchismu, Antifašismu a Socialismu. Existuje i společná Evropská Pirátská strana, která sdružuje Piráty z jednotlivých zemích a koordinuje jejich aktivity. Čeští Piráti mají v této straně tak&e acute; své zástupce.

    Už ze své podstaty jsou Piráti další PÁTOU KOLONOU v naší zemi – dirigovaní a koordinovaní Nadnárodními Neomarxistickými strukturami. Vítači, Islamofily a Multi-Kulti fanatiky se to v Pirátské straně jen hemží. Samozřejmě to před volbami nedávají příliš hlasitě najevo, aby neodradili voliče. Piráti se účastnili řady pro – Islámských a vítacích demonstrací. Například po boku Zelených na Olomoucké demonstraci proti odpůrcům Islamizace, Piráti uspořádali před volbami sérii koncertů a předvolebních mítinků, na kterých vystupují ty samé tváře, které byly v čele demonstrací VÍTÁME UPRCHLÍKY. Feťácký hudebn&iac Jiří „Messenjah“ vystupoval na vítací demonstraci. Jan Vrobel byl jedním z lídrů pro – Imigračních demonstrací. Oba teď pracují pro Piráty. ZAČNOU KRUTÉ ČASY PRO ČR S ANARCHISTY A VÍTAČI NAŠICH ISLAMISTICKÝCH VRAHŮ.
    Na jedné straně máme hnutí a strany, které jsou všemožně umlčovány a napadány, a na druhé jiné, kterým se dostává všemožné masivní podpory. V první řadě se jedná o Piráty, kteří se tváří pomalu jako vlastenecká strana a média je v tom všemožně podporují. Přitom Piráti, pomineme-li fakt, že piráti byli a jsou vrazi a lupiči, jsou odnoží německé strany stejného jména. Ta úzce spolupracuje s německou stranou Zelených, která je v podstatě produktem německého ekonacismu.

    V současnosti jsou Zelení a Piráti v Německu oporou tamní sociální demokracie vedené eurodemagogem Schulzem, který podporuje totalitu a afro islámskou migraci.
    Piráti v Česku svým programem jednoznačně podporují migraci, tak genderové programy likvidace rodiny. O tom samozřejmě mlčí, protože naprostá většina voličů programy stran nečte a vychází z mediální propagandy. V jejím rámci Piráti pouze házejí populistickými hesly a volají, abychom je pustili na ně. Na koho? Na děti, aby je mohli svěřovat homosexuálům, nebo na vlastence, kteří brání afro islámské likvidaci rodiny a státu, migraci a rasistickým etno sociálním experimentům.
    Piráti nejsou protirežimní ani vlastenecká či sociálně laděná strana. Navíc se stále více potvrzují informace o spolupráci Pirátů s fašistickými bojůvkami Antifa, které jsou shodou okolností podporované i jednou z našich tajných služeb k útokům na vlastenecké demonstrace. Zde lze jen konstatovat, že současný název Antifa a jeho nositelé jsou stejně antifašističtí jako námořní lupiči-piráti, hrdinní bojovníci za spravedlnost podle románových předloh.

    Ale takové jsou evropské hodnoty. Z fašistů antifašisti a levičáci, z ničitelů vlasti a rodiny, kteří se označili za námořní vrahy a lupiče, protirežimní hrdinové. A média je v souladu s přáním EU srovnávají s vlasteneckými stranami. Piráti podporují totalitní programy EU, počínaje rozbíjením rodiny, napomáhají narkomafii propagací volné konzumace drog, jsou klonem Zelených. Nelze se zbavit dojmu, že jejich mazaný šéf a velmi dobrý manipulátor Bartoš si z pubertálních českých voličů dělá doslova legraci, počínaje názvem svojí strany. Pirátskou stranu lze jen hodnotit jako podvod na voličích a dýku do zad všem vlasteneckým stranám a politikům, kterým s pomocí masivní mediální kampaně, lží a pokrytectví sebrali hlasy. “
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    MILOSLAV ROZNER, ministr kultury a jeho vize pro ČR
    https://vimeo.com/239808155
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LALINA: je třeba redefinovat co nám stát dává, na to je se potřeba zeptat, a jestli si to lidi dokážou zabezpečit i bez státu, jinak mě se neptej co dál to by pak nebyla anarchie
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUKIDE: anarchie rozloží stát, ano, to funguje... a co jako dál?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LALINA: já ti nechci brát iluze, ale řekni mi nějakej příklad anarchie která nefungovala???
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUKIDE: rozložit stát? jako anarchie? to nefunguje.
    nebo ten Calergiho plán na rozmetání evropských národů a hranic a namixování pologhramotného hnědého otroka, kterým celý kontinent zaplaví? Inu jakožto pesimista bych řekla, že to udělat (násliím) lze, ale jako realista vím, že by to stejně (dlouho) nefungovalo...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LALINA: hele nejsi nějaká náročná... co pak je nějaká strana co měla šanci a nestojí za hov...? Je na čase rozložit stát a poslat politiky do důchodu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    Piráti mě fakt serou. Volili je i jenom hloupí, co o nich prd vědí..... To asi jako mela být pro ne protestní strana???? Nebo se k multikulti smažkam přidali zelený mozky který nesnášej teplouše... Zkrátka je to špatný, strany, který nad chtějí zavést přímo do epicentra islamskyho průseru mají většinu.

    A dementi s krátkou pamětí volili modrou mafii?? Co naděláme jakej lid, taková vláda, asi si taky o lidech dělám iluze,..... ačkoli zase tolik ne.... Někdy vůbec :))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    NECROMAN: nevim, proč je to tak zajímavé, stejně by spolu nešli...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ANO + SPD + KSČM nemá ústavní většinu, ANO + SPD ani většinu, to je dobrá zpráva!
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    The darkest place is under the candlestick 2017 Prague | Vladimír Turner
    http://sgnlr.com/works/outside/the-darkest-place-is-under-the-candlestick2017prague/

    biking : mladak
    http://mladak.cz/



    Pod svícnem je největší tma
    “Největší gangsteři nesedí ve stínu vězení, ale ve světlech reflektorů.”

    Vladimír Turner, Ondřej Mladý
    thanks_ Martina Růžová, Punx23
    Prague_ 2017

    Political boards assembled in a cone shape under a lamp. Made during first day of parliament election in Czech Republic.







    LALINA
    LALINA --- ---
    HOUH: tak si užívej, dokud můžeš, až k nám Bartoš a spol navezou muslimské inženýry, až Evropa rychle zhnědne a imamove zaveli k přebírání moci, tak ti narvou tu tvou trávu do krku, než ti ho podříznou a už nikdy nebudeš mít problém, koho volit :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam