• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LALINA: ...plamennou diskusi o homosexuálech a fakt netuším, proč ležej lidem tak v žaludku - já je mám ráda, protože se neserou do ženských :)))) Aha...aha, já mám rád zloděje, kterej krade jen zlato ( protože zlato doma nemám ) a nemám rád zloděje, kteří kradou stříbro ( to doma mám ) LALINKO, trochu logiky do protiargumentů. Polepšete se.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    TARMAQ: pane, vzpamatujte se. To, co jsem vyjmenoval "jakési charakteristiky", to byl zástupný výmysl, to byl jen "jako" výběr, to byla jen ukázka té možné různosti, tu nešlo vůůůbec o sexuální pohled ( u zloděje, či vola, jak vidíte, nehodnotím sexuální orientaci, ale povahovou, tu, co mě vyčítáte že já nevidím ). Koukejte se na to s nadhledem a hledejte né prkotiny, ale smyl, trochu víc do hloubky "podstatu" toho co básník měl na mysli. Kapíííšto ?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    V případě že se ty vlastnosti dají kombinovat, tak už se dávno přihlásili a jeden vyhrál.

Nepatří mezi to jasně ten homosexuál, podle toho jak ho nazýváte ho asi nemáte rád,
    přesto nevim jak kdo, ale já to nechápu jako něco špatného,jestli to tak někdo chápe, ať si to myslí je to jeho boj, ale nadávat mu a zařazovat ho mezi hnusy to fakt není hezké, je to stejný jako kdyby
    mě někdo nadával do heterosexuálů.Navíc aspoň v tomhle jsme snad světoví a nediskriminujem je.
    Když se někdo navrhne a sežene si 50 000lidí který mu to podhrábnou, je to asi lepší než když ho navrhne nějaká strana, ale i mě připadá pitomý že si musí sehnat tolik podpisů..a pak stejně záleží koho strany podpořej.ale nějakej výrazně lepší systém mne nenapadá, mimo losovačky:-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ani ne tak pady, jako neskutecny Zemanovy kecy.
    Pády a vrávorání Miloše Zemana NOVÉHO PREZIDENTA ČR - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=R3ePG9lzFWc
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: co vypovida sexualni orientace kandidata o jeho povahovych charakteristikach?
    LALINA
    LALINA --- ---
    JOSEFDRUHY: předně já jsem volila Krále sýrů a nechtěla jsem tam ani švarcíka ani zemana. To chci zdůraznit.
    Dál: kandidovat holt nemůže někdo, kco nechce, to musí být dobrovolné.
    Ti, kdo se přihlásili, se nepřihlásili sami, někdo je navrhl. Buď strana nebo nějaký celkem úctyhodný počet občanů je pustil do voleb.
    Mnohé z těch nálepek, které jste předestřel, nejsou vůbec relevantní (teplouš) a mnohé jsou těžce subjektivní a není možné jimi jen tak operovat (vůl, debil, poťap, hochštapler, zloděj)
    A nakonec: některé z těch nálepek na prezidentské kandidáty - i vítěze- sedí a co se děje? Svět nepadá :-)
    Mimochodem dneska jsem měla plamennou diskusi o homosexuálech a fakt netuším, proč ležej lidem tak v žaludku - já je mám ráda, protože se neserou do ženských :))))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LALINA: Slečna LALINA je s volbami presidenta nespokojená ( chtěla Švancíka, nepovedlo se jí ). Já jsem celkem spokojený s osobou presidenta, (nedopadlo to až tak nejhůř), ale dost nespokojený se scénářem a procedůrou volby a už totálně nespokojený s tím, že to byla "přímá volba" občany. Byla přímá, ale nebyla totiž svobodná ! Sice jsem si mohl vybrat, "svobodně", ale...ale vybrat - bohužel - mezi 10ti či 20ti či 50ti kandidáty ( z 10 ti milionů ), kteří se navrhli sami. (!) To už pak není naprostá svoboda, jsem totiž "donucen" volit ikdyby se mi nelíbil ani jeden kandidát. ! ! Když k urně nepůjdu, zvolí nějakého vola ti ostatní.
    Představte si, že by se přihlásili do voleb o presidenta : zlodej, vůl, hochštapler, teplouš, kruťas-násilník, poťap, debil, chlípník, recidivista a... atd. - To pak mám svobodu volby ?...? Mám !!
    Slečno, co Vy na to ? Vy tu máte celkem rozumné nápady.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHM8:
    Ne, to už tam není nikdo jinej? Pitharta vážně neee :-(
    SHM8
    SHM8 --- ---
    Že by Zeman mohl odvolat Nečase? Šílený dotaz, zlobí se Pithart - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-pithartem-o-zemanovik-dqy-/domaci.aspx?c=A130129_140958_domaci_jw

i když se Pithartem ideově do puntíku neshodnu, je to pro mě frajer a radši ho tam vidim, než spoustu těch, se kterejma se na první pohled shodnu.. ten člověk se snaží tvořit, ne ničit a bořit, víc takovejch a je jedno za jakej mančaft kopou..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SATAI: :"Zemanův protikandidát Karel Schwarzenberg po dobu kampaně nebyl přistižen při lži, zatímco hledat pravdivá slova mezi tím, co vypouštěl z úst Miloš Zeman, bylo velmi obtížné. "
    :D
    Anglosaské standarty od kterých se vpodstatě nelišíme,hm hm,to by mě tedy zajímalo co by mladí redaktoři s bohatými zkušenostni ze zahraničí napsali do úvodníku tady:"Podporujeme Schwarzenberga protože nás vlastní Bakala s Němci a kandidát Zeman nás neustále označuje za podplacené pitomce"?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :-)))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Takže mám hlídat už dva ulhaný? Jako by nestačilo že musim hlídat sebe abych na sebe neušil nějakou sviňárnu?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já? kdy? teda já jsem ale prolhaná to je horzný, dávej si na mě pozor :))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    :-) a tos tvrdila že jsi optimista
    SATAI
    SATAI --- ---
    Komentář: Moudrý lid zvítězil nad médii - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=769954
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: škvory bych jim i dopřála, ale já myslím, že oni budou prznit nás.....:-) beztrestně a s nadšením
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No tak Ty jseš normální, takže bys navhla normální przněnce a przněnky, ale oni? Jedině škvory. A to ještě v nejlepším idealizovaném případě...
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAVIDO: v tomhle se teda projevuju jako totální konzevativec: mladé panny a mladé panice :-))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Protože o chvostoskocích a smutnicích jsem zatím žádný perverzity nečetl........ale mužu je tam doplnit jestli mi něco uniklo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam