• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Jak, vy nevíte, že Miloš je členem židofašistickýho zednářskýho spolku " Svědci tmy", a tam zmocnění se nadvlády nad "světem blbosti" signalizuje odjakživa zvolená osoba znaná Keqe zgjedhur řadovým členům držkopádem ze schodů(protože zbytek členů je nahluchlej)?

/ještě chvíli mne provokujte a napíšu Vám jak to bylo doopravdy:-)/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SADY: Kdyby to bylo bez diskuze, tak o tom nediskutujeme, ne? :-). Já to viděl celé a nepřišlo mi, že je pod vlivem. Připisuji to spíše únavě v kombinaci s radostí z výhry. Ty úsměvy jsou důsledkem toho, že nevíš, která z pěti kamer, co na tebe míří, tě zrovna zabírá.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    milos je natolik silna osobnost, ze muze byt prezidentem a alkoholikem soucasne
    SADY
    SADY --- ---
    PAULMUADDIB: nejen ja videl i ten rozhovor potom, je bez diskuze, ze pozil... nevim co se snazis dokazat... ze bys taky upadl? to je mozne, ale je to o tom, ze by nemel chlastat kdyz jde do televize na svuj prvni povolebni projev - co ti na tomhle prani casti obcanu prijde podivne?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PREVIT: Prosím všechny, co považují tyto záběry za důkaz opilosti, aby si přečetli tento příspěvek [ PAULMUADDIB @ Ing. Miloš Zeman - Prezident České republiky ]

Jde o to, že se nejednalo o schod ve smyslu "nášlapný stupeň", ale o schod ve smyslu rozdílné výšky platformy, a to ve výši DVOU standardních schodů.

Pokud takový stupeň nečekáte, ale čekáte normální schod o výšce 15-19 cm a místo toho je tam dvojnásobný, upadnete také.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    pěkně shrnuto...
    Mýty a pověry z prezidentské volby | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/49370/myty-a-povery-z-prezidentske-volby.html
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: ja se pohorsoval? Mam pocit ze to jsi byl ty, ktery psal ze zadny kandidat neni bezchybny, a ze bys chtel nejaky jiny system. Ac jsi tvrdil, ze jsi navrhnul jiny lepsi system, nic jsi nenavrhnul..
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    TARMAQ: Já neřekl, že se mi z kandidátky nikdo nelíbil !! Pouze tam nebyl žádný kterému by se nedaly vytknout nějaké vady. A to dělala televize celých 14 dní, to dělaly všechny deníky, to dělal bulvár že šťoural do každého kandidáta a vyšťourávali všichni chybky. Prostě i já jsem s presidentem spokojen, ikdyž má nějaké chybky. Nic víc, nic míň ... anebo proč ses tolik pohoršoval ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    takže josefův coming-out máme za sebou a mohli bychom popojet zpět k tématu ...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    TARMAQ: Nechápu proč "řešíš" teplouše v klubu o presidentech? Opakuji, že přívlastky k obecným lidem jsem řekl jako příklady, abych rozlišil jedince, kteří se přihlásí do soutěže o presidenta. Neměl jsem chuť a nebylo účelem z Ottova slovníku vybírat balíček charakteristik a to každý jiný, abych tím "popsal" osoby různé. Buď tak laskav vynech debatu nad teplouši... ( já věřím, že v příštích volbách pro tebe nějakýho teplouše někdo do kandidátky navrhne, možná ty, a on vyhraje )
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: ty ale prece zadne "napady jak celit priste" nenavrhujes.. jestli se ti ani jeden z tech kandidatu nelibi, mohl jsi "svobodne" podepsat petici nejakemu svemu kandidatovi..
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: jo a kdyz uz tady poucijes o logice, jak jsi podle sve logiky prisel k tomu, ze jsem i ja homosexual a ze u me maji homosexualove sympatie?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    TARMAQ: Tady v tomto klubu spousta lidí řeší to, že se jim nelíbí, že vyhrál Zeman a nelíbí, že prohrál Švancíck, řeší to tu už 100 příspěvků, už dva dny, nevím proč bys ty měl mě vyčítat, že také cosi řeším, že navrhuji nápady jak čelit napříště, aby to bylo lepší, dávám příklad, že sice volby jsou přímé, ale nejsou až tak svobodné proto, že se přihlásí 10 jakejchsi xxxxxx ( a může se stát že 10 totálně neschopných, když už nechceš abych říkal "přívlastky" ) a já jsem pak "svobodně" postaven volit, ač jsem si těch 10 nevybral, a nelíbí se mi ani jeden. To se prostě může stát. A dokonce to bude série lidí totálně nepřijatelných pro 80% obyvatel, nepůjdou volit, ale pak ovšem neskutečně malá menšina, která volit půjde nám nějakého kreténa z deseti kreténů vybere.
    A budiž president.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: tak je rozdil byt teplej a byt teplej a davat na net nejake intimni fotky ze sexualnich hratek.. to by ti prece mohlo vadit i u heterosexualniho kandidata ne?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    TARMAQ: Nabádal jsem, aby jste nekonkretizoval, spíš zobecňoval ( a aby jste pochopil že ty výrazy byly použity abych rozlišil různé lidi, né jim lepil nálepky ) ale když chcete, a zastáváte se -konkrétně- teploušů, tak se ptám : bude se vám příště líbit kandidát, který bude mít všech 5 pé nej, ale bude teplej ?, a po netu poletí série jeho nechutností ? Možná vám jako teplému, to nepřijde, ale volí celý národ a 94% lidí teplých nejsou...nevyhrál by ten teplý ač má právě u vás sympatie. ??
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PATISLAV: Zabit! :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: 10 kecalu/magoru kandidatu je velmi nepravdepodobna situace, a proto nema cenu ji resit.
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    me zas ted napadlo, ze jestli bude Zeman zacinat rozhovor slovy: "jak jiste jako informovany politik vite, pane Barack" tak ze to bude docela punk a knize by to nedal
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PREVIT: "děkuji všem, kdo mi nepomohli" - to je něco strašného, z toho je opravdu cítit ta mstivost a zášť. Dost mi to připomíná mou babičku.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JOSEFDRUHY: proste tady resis neco, co resit jinak nejde. Kdo je podle tebe ten "perfektni kandidat"? Pokud o nekom takovem vis, nic ti prece nebrani presvedcit o jeho perfektnosti 50k lidi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam