• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MATHY
    MATHY --- ---
    tak na nekoho mohl pusobit normalne, na me pusobil nalite.. ztezkla mu nak vicka (obzvlast jedno), delal gesta, ktery normalne nedela.. ale je pravda, ze prehlidnout schod muze i strizlivej clovek, to se stane
    Zeman - opilý prezident - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=g-ziruxigIg
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LALINA: vsak jo, ja zas vetsinou neodolam a stejne ve slove dyslektik napisu po "d" mekky i :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DOCKINEZ: jo sorry, mám pár slov, ketrý mě zkoušej vždycky přepadnout ze zálohy..někdy se to i povede.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jen to nejnutnější. řekla jsem svůj názor i jsem ho doufám jasně vysvětlila. tečka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    /priste snazne prosim nestandard, diky/
    LALINA
    LALINA --- ---
    MATHY: a někde jsem zase četla, že tam ten schod měl nějaké nestandartní rozměry či co...
    proboha, je to lidské a taky se mi to stalo a to jsem nebla zavalená lidma a novinářema a vlastním pocitem důležitosti

to, co se z toho tady ale dělá, to je hysterie...nechutný
    a z druhý strany zase akce zemanovců s tím ranním mailem...to bych blil z vlaku
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To je tu najednou odborniku na opilost. Souhlasim s Lalinou; na mne minulou sobotu pusobil jako normalni hajzl Zeman - v kondici a arogantni jako vzdy. Kecy typu "je zlitej jak ubrus" mi prisly spis coby zbozne prani svatousku...
    LALINA
    LALINA --- ---
    YORKI: holt je to vítězství, ne? je to napětí až do konce a pak alkohol... nejsem sbvatá a piju taky.
    Pokud někde nebleje na vlajku nebo neosahává hostesky na státní návštěvě a podobně, nemám problém asi.
    Ty kdybys vyhrála takovýhle souboj, nebouchla bys sampáno?

Mě přijde plůvabný, jak se lidi ostentativně pohoršují nad pitím :-)) jako by sami nepili.
    Když bude prezident jakž takž v cajku při oficiálních příležtostech, bude mi to stačit, po pravdě bude to víc, než od něj čekám:-))
    Jinak on mluví nabubřele a chová se jako primitivní hovado pořád už roky a desetiletí a přesto si ho lidi zvolili, takže to asi nevadí...
    MATHY
    MATHY --- ---
    LALINA: jenze on nezakopnul, ale nevsimnul si, ze je tam schod a slapnul do prazdna. A nalitej teda rozhodne byl.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ale jestli k tomu tady chces diskutovat, a nekoho kritizovat, tak se v tom brouzdat musis...
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: já jsem jenom četla nějaký články a výkřiky o tom, jak opilec klopýtnul a z druhý strany zase že má nemocnej palec...no fajn, říkala jsem si, ted se budou zase pošklebovat, že má fobii ze schodů, protože to nějakj jeho podržtaška řekl novinářům... hele nechci se v tom sajrajtu brouzdat víc, než je nutný.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: mě vadí MZ jako celek - od toho, jak vypadá, jak mluví, jak se chová, co říká, co dělá....Vadí a vždycky mi vadil komplet- stejně jako jeho dvojče Klaus:).
    Ale jsa si toho vědoma, dávám si trochu pozor na to, abych nepropadala zkreslenýmu pohledu a nepovažovala ho za objektivní.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Mozna bys mela to video jednou zkouknout. Pokud mozno cely.:))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo tak to jsem nepotřehla, to je možný, ty mě vaděj taky:-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    to jsme tu řešili takhle v přímém přenosu, když jsme se dívali na ČT 24 a viděli jsme stejnýho Zemana a někdo tu tvrdil, že je jak dělo.
    A já jsem viděla normálního -pardon nenormálního nemorálního parchanta, kterej rozhodně nebyl jako dělo.
    To se jen prostě tak svět jeví podle toho, co kdo chce vidět.
    A když si toho emočního filtru u sebe někdo není vědom a neprovádí u sebe korekci střízlivým rozumem, vypouští pak do prostoru zcela subjektviní bláboly a chce, aby ho lidi brali vážně...

ale zpět: I kdyby náhodou opravdu byl opilý (jakože nebyl) tak by to nic neměnilo na tom, že takovýhle pošklebování je bulvární sračka na úrovní hloupějších dětí z mateřské školky...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Pokud vim, tak vetsina lidi se nesmeje tomu zakopnuti, ale vadej jim ty jeho nekonecny trapny jizlivy kecy predtim a potom.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: No jistě,jak se někdo může bezbožně vysmívat Hlavě Státu !!!:D
    YORKI
    YORKI --- ---
    LALINA: Mě to přijde velmi nedůstojné, pár hodin po zvolení být "připitý", mluvit nabubřele, urážet a sotva chodit...Co zasel, to sklízí. (Mluví ze mě hněv). Připomíná Jelcina. :(
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LALINA: tak by neměl tak kalit.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak to posmívání se Zemanovi, jak klopýtl, to teda považuju za vrchol trapnosti a ubohosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam