RANITOMEYA: to je to zacykleni, 50%+ volicu (co jdou volit) si mysli, ze musi volit velke strany, jinak je to marne (velke strany beru jako 10%+ dle kolacu)
mimo to, slusni lide byvaji prervani hulvatama, ci jak je tu zminovano, prebito prachama (viz. volba prezidenta, treba Roithova mi prisla slusna a klidna... kampan mela ale na urovni vyvesky koncertu na okresnim meste)
dal, napul provokativne, napul zcela vazne, bych se rad zeptal, koho povazujes ty za Slusneho (vic prikladu jen lip) - uvidis, jak ti to nekdo zahy zpochybni
LOPIK: promin, todle je strasne jalove receno, ci plati v KSCM... v ODS ci Cssd je docela velkej vnitrni boj o ta koryta (a to uz od namestku cehokoli vejs)
nebo mi povez, co si vysedel masinfira? proste jen ohnul hrb, natah usi... to vubec neni v rozporu s tim, co sedi v PS - to je spis o kulture dane strany/nasi politicke, nevyrale, kultury (a to se moc nelepsi, kdyz tu sou porad dost ti sami, ci jesitni ovadka)
MANFRED: svata prostato, lidi nechtej magory, ale u x lidi je to tak, ze sami nevi, co chtej... a nebo jak uz bylo receno, neznaji fakta (a ani nechtej), ale maj nazor (pro to je pro me osemetne i to moralizovani poslednich dnu, ze nejsme schopni prijmout cizi -zmanipulovanej- nazor) - dost volicu tu take je (masy) ve stylu Kam vitr, tam plast a nebo metoda Pokus-omyl (jednou me ukecal tunel dedek, nasral, tak to prsknu Paroubkovi a porad dokola a sme tam, kde ted sme, v prdeli)