• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Koukám že vám tu debata na téma "demokracie" jede o sto šest. Tak co říkáte dalšímu novému tunelu při těch voltaických elektrárnách ? Škoda státu v několika desítkách (!) miliard. Vlastně prej né škoda státu ale rovnou škoda všech lidiček. - To je demokracie, cóó ? A kdo se vlastně napakoval ? No ti, co honem-honem si postavili ty solárka, ti. !! (( a trošku ti ´ředníci kteří ten tunel připravili na min isterstvu )). A kdo si mohl dovolit stavět solárka ? No, jen ten, kdo měl kapitál, čili boháči. Zákon "nové Klausovské transformace". Bohatí stále bohatnou více a více, a chudí budou chudnout více a více.
    Nějakej pán zde prohlašoval, že bohatí si majetky ( ve stamilionech či miliardách ) zaslouží, protože jsou pilní....vydobyli ( vydobili ? ) si je pílí. Což se o ostatním obyvatelstvu říci nedá, že by bylo pilné, ba dokonce více.
    Je to tak ? paní Lálinko ? Nikoliv. Chudej člověk i kdyby byl pilnější 10x víc by nemohl zbohatnout kdyby neměl ten rozjezdový kapitál ...a...a ten ti bohatí získali v té "Klausovské privatizaci" z a d a r m o ! A dnes ne rozčilují kdyby měli zaplatit vyšší daně.
    Takže boháči zbohatli na voltaických elektrárnách o desítký, možná prý stovky miliard. Úúúúžasné, že ? Tak takové "kousky" komunisti nedokázali.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Ruda z Ostravy napálil moderátora, který si vystřelil z Klause | Video | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/ruda-z-ostravy-napalil-moderatora-ktery-si-vystrelil-z-klause-pb8-/ln-video.asp?c=A130204_205849_ln-video_hm
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    MANFRED:
    Ty s tim fakt nemaj moc společnýho.Příště stejně Miloš zruší protivníka ve volbě tim, že bude upozorňovat na to, že sok byl proti zrušení Benešových dekretů a tak ukřivdil chudákům německejm proletářum:-)krerý by nyní přitahli do naší ubohý republiky euříčka na holoubky do hubiček jeho voličů:-§
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    MANFRED: Herr Manfred, ze se nestydis(!) zpochybnovat Benešovy dekrety...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    To se nedá líčit .Ze dvou důvodů, z kterejch uvedu jen tři.
    Jednak proto, že je to silně depresívní.
    Druhak proto, že kdo neviděl a aspoň trochu nezažil, neví o čem to je.
    Třeťak proto,že máme naprosto jiný pohled na to, jak věci dopadaj.
    Čtvrťak proto, že je to zcela mimo téma.
    Pěťak nerad bych byl nacionalista s podněcováním nenávisti.
    Za poslední proto, že je to na článek jak když se Miloš rozepíše(rozsahem).
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: jo? povídej vyprávěj:-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No myslim, že už jsme jim vybrali a mám pocit, že jednou na nás budou vzpomínat s vděkem :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    RANITOMEYA:
    Číňan nejni blbec a fanatik, komu by, až by nás zlikvidoval, prodával ty svoje klumprcajky?
    Voda aspoň u nás ještě není tak kritická, vzhledem k tomu že to tady dost pramení, dá se to docela chlastat:-), když to budem brát z řeky v zimě, nemusíme si solit polivku.:-)Pokud teda neprodáme do němec i zbytek lesů a budem se chovat trochu rozumě(což není problém, fabriky co něco vypouštěly, jsme víceméně zlikvidovali)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    LALINA: No tak byla to samozřejmě dost nadsázka, ale problém s pitnou, resp. sladkou vodou nás pravděpodobně čeká nepříjemně brzy:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANITOMEYA: hehe, hele, už je PO 21.12.2012 :)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já nevím, nechám se překvapit (ačkoli ono to tak úplně překvapení nebude, protože už teď jsou ty různý možnosti budoucnosti celkem rozpoznatelný - jejich více a dost to zleží na tom, jak se my lidi budeme chovat...kterou si at už vědomě nebo nevědomky vybereme
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    MANFRED: Sežerou nás čínani a pak dojde voda. Nyx zanikne.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No tak poreferuj o představě jaký to bude..:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    BONGI: žádný sci fi - lidi, vy děláte, jako by tohle, co je tu ted, tu bylo odjaktěživa... přece všechno se mění a čím dál rychleji... jasněže to tu už brzo nebude takový, jaký je to ted...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BONGI:
    Na pozvolnou evoluci, obávám se, nemáme už čas.Trochu jsem si započítal, a nezbejvá nám jedna generace(cca 40 let) :-(
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    To bych byl tak udřenej, že bych se plazil po zemi, jazykem se odrážel a řasama zametal stopu..:-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    MANFRED: No mozna bych jeste zminil pozvolnou evoluci - pres nekolik generaci, zmena stvajiciho systemu v neco, co bude jine. Neptej se zda lepsi nebo jake, nemam predstavu, jen si myslim, ze to bude jakysi prunik existujici polarizace a orientace na uplne jine problemy. Scifi? Fantasy? Asi jo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: neměj péči, broučku, jistěže jsem mu psala.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: jedno to není, protože i slovo je čin a myšlenka je čin (i když se s mnou asi budeš hádat)

MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    :-) Negáč a defetista jsem já nikdy nepoužil.Jsem ledaccos do čeho mi mužeš spílat, třeba nacionalista(mám rád když mi do toho lidi nadávají) ale nějak se mi zdá že je to moc keců a žádná akce(stejně až mi jebne zkusim přetransformovat ve stranu kušisty pod heslem "každým šípem za demokracii).
    V situaci bez činu je docela fuk jestli je člověk defetista nebo defekalista:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam