• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jsem naprosto za, aby v cloveku vrela krev, kdyz je to potreba a je k tomu duvod a hlavne mu to muze pomoct vec zmenit, pokud je to pasivni vařba, je imho zbytecna, nejsem masochista
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOSEFDRUHY: neutecu pred realitou, ale myslim ze politika neni vec, ktera se mi vrejva do podvedomi a zdaj se mi o ni spatny sny, takze ji muzu ignorovat do te urovne, ze o tom nectu a nesleduji zpravy. Tim se vyhnu toho, ze mi vre krev. A to je muj zamer.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LALINA: kdyby nas bylo vic, tak bych to taky neudelal, potreboval bych asi nejakyho cloveka, kdo by to naplanoval aby to melo efekt, aby to za to stalo. ja bych to asi nezvlad, ale kdyby tu byl nekdo schopnej projektak, tak do posty :D
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DRAGON: Utečeš před realitou když se přestaneš na ní z okna dívat ? Kromtoho trochu slušnosti ve výrazech by neškodilo. Každej kdo řekl někomu " já bych tě s chutí zastřelil" se vystavuje trestnímu oznámení a né každý orgán v trestné věci činný by to chápal jako bonmot. Takže si dej pozor na pusu. - http://www.hypothesis-of-universe.com/index.php?nav=u6h
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LALINA: bohuzel tohle si myslim taky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LALINA: tos tam mohla klidne nechat ten prispevek s tim, ze mi pises, ze na to nemam koule, mne to nevadi, to je taky korekt nazor ;)) jen u mne to asi neobstoji, protoze prisaham pambu, ze bych nevahal :) jen byste se mi museli slozit na munici, pac i kdyz neberu spatnej plat, tak bych na to asi nemel .))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGON: jo
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGON: ervoluce nebude...na to nemáme koule ani tradice... stovky let.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LALINA: cojones na to zmacknout spoust mam a to tak ze v plny kapacite, to mi ver. Ale mam taky mozek a vim, ze v praze neni misto, kde by te nenasli s long range zbrani, vsude jsou CCTV a na short range zbrane mam toho mozku jeste o trochu vic, to ze jednou nezastavili blbecka s plastelinovou zbrani neznamena, ze bych nemel v hlave sest kulek driv nez bych tu zbran vytahl. Proste moznost, kdy to provedes a neco z ty zmeny budes mit, neni. Nebo ji aspon nevidim. Tim bych to asi ukoncil.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGON: byl to reakce na to : "kdybych měl možnost" . Já na to: možnost máš.
    Ale už to chápu, myslels to tak, že "kdyby nás bylo víc" , jo? ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Charita ostrouhá, Zeman inkasuje dary zpětně, kníže utratí ještě 6 milionů | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/charitu-nepotesi-ani-zeman-a-schwarzenberg-na-uctu-jim-zbude-jen-par-tisic-1re-/zpravy-domov.aspx?c=A130206_123205_ln_domov_spa
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LALINA: s temahle kecama jdi do prdele s prominutim ;)

co mam za moznost? jit a legalne zacit nosit transparenty, ze nas ovlada mafie? k cemu mi to pomuze? akorat me zavrou a na CPZtce me zmlatej (overeno). Mam jit a zastrelit je? K cemu mi to bude, kdyz budu sedet s Rathem v cele? Proste neudelas nic. Nebo aspon ja nevim co mam udelat.
    Az bude revoluce, prisaham budu jeden z prvnich co ty zmrdy budou shazovat z oken.

Proto na politiku nekoukam, pro tu bezmoc, ze nemam zadnou moznost aby s nama prestali vorat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGON: klasickej přístup :-)
    ale možnost máš, sehnat zbran nemůže bej velkej problém :-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DSTEPZ: presne na takovy videa si zakazuju koukat, protoze bych se z toho musel zblaznit, kdybych si pripustil, jaky zmrdi a mafiansky curaci nam tu vladnou. vsechno bych to postrilel, kdybych mel moznost
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Mýlíš se. Demokracie není "to", že můžeš kohokoliv v televizi, když se ti nelíbí, vypnout (!) To je zcestná vize, která by se ti mohla vymstít v den "D", kdy ti zazvoní u dveří "někdo" koho si až příliš vypnul....
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ))))))
    Ladislav Jakl odpovídá na jednoduchou otázku... - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QoueR4AD2ag#!
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    U nás to bavilo chlapi chvíli, pak jsem kupoval do buldozeru nový rádio(ne jako že ho rozflákli, ale nešlo rychle přelaďovat).Ale je fakt že to v jistý metropoli vytváří obraz o tom, jak to vypadá za příkopem s padacim mostem(kde podle legend žijou komouši, vlci a jiná chátra(která navíc leze k urnám) a v ZOO by asi tak nevynikl:-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: ja bych to takhle nevidel, ano, ma takovou buranskou image, umastenej, dzizka (90ky), ac/dc (jeste starsi)... cigo, mluvi prihrate... ale me, castecne, nekteri ostravaci pripadaj jako podobni vidlaci (nekteri!) - je to nejakej parody showman, jednou lepsi, jednou horsi - nelibi se, tak ho vypnu, taky ho nemam nad posteli - a opet, demokracie, je podle me todle, dovedem ho tolerovat, dovedem ho vypnout, nebudem ho upalovat - proti takovejm Landum nema ani zadnej realnej vliv
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR: To je v mejch očích důstojnej první pán pro Ornellu po vítězství v další volbě.pro mne je to prostě hrozný:-(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    tak sem dneska cet, ze s plzenskyma pravama to vypada blede, asi uz zadnej dalsi masinfira neprorazi jak raketa... nicmenne pred chvili sem zakop o todle:
    http://www.slever.cz/slevy/uznavana-americka-instituce-vam-udeli-platny-cestny-doktorat/ - dokonce tam maj i ten pro me - Specializace - Specialni - Management mrhání času - i pro dost poslancu bych to objednal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam