STEPNI_VLK: tak hele, tobě se to nelíbí...pravidla, za kterých by tu byl klid a ty a tvá smečka byste nebyli nikým rušeni? tobe se taky nelíbí nic, co nevymyslíš sám, co?;)
to all: trochu jsem vás testovala s tím dodatkem k názvu , to se přiznám, a je to fakt bída. ani stopa po nadhledu nebo toleranci, jenom se mi potvrdilo, co jsem vlastně věděla.
tenhle klub jsem opustila, protože to tu bylo zamořený sebestřednýma pitomcema a protože bylo po volbách.
Pak po kdovíjak dlouhý době zničeho nic mi Afram klub dal. Tak jsem to vzala jako pokus v laboratoři:-) test na lidech, (jojo, to je opravdu fuj:-)
Pustila jsem ho z ruky a dala vlkovi, at se předvede. Předvedl se:/
Klub -pokud tu bude dětinská poraněná ješitnost pořád vítězit nad zdravým střízlivým rozumem- půjde do háje a nic se nestane. Původně to vypadalo, že je tu celkem dobrá parta, kde se bude dát dál diskutovat, ale nepotvrdilo se to, je tu příliš velká koncentrace netolerantních egojedinců.
neva. Nic se nestane a svět nespadne.
Jenom Vlku prosím tebe už tenhle klub nadále nezahlcuj neustálými uraženými odkazy na LALINU - začíná se to podobat josefovu hate kolovrátku a diskusi to nijak nepřidává, ba právě naopak.
uvidíme, jestli se klub vzpamatuje z tvé "péče" nebo se ti ho povedlo rozesrat nevratně.-)