• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Ty jo nebuď negativista a poraženec:-), po těch dlouhejch letech vlády samejch bystrejch mozků už jsme jasně na správný cestě a první efekty budou vidět v 15:30 v 11. ledna v pátek někdy okolo roku 2300-2400:-)
    Jo, vono asi fakt při tý míře rozkladu a při tom jak místo politiků máme ublekotaný šašoury co koukaj primárně na svojí kapsu a ego tak holt stačí jeden takovej Zeman a je vymalováno a spousta legrace, sem čučel na Mirka jak tam hodila pravice couvačku s předasnejma volbama takže kino bude pokračovat.......
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: naše malá zaprděná banánová republika není žádnej vesmír, a kromě toho nemusí bejt ani jejím svrchovaným vládcem, stačí když má pár triků, který může udělat... je to tak shnilý, že tomu stačí málo a sesere se to samo...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Hele nedělěj z Miloše vládce vesmíru, kterej ovládá policii, státní zástupce, ne-li přímo Nečase s tou jeho souložnicí, Kalouse s jeho rozdáváním postů atd. ono už takhle stačí jak od svýho zjevení se hejbe s politickou scénou jak s partou retardů.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: možná to není dar..... možná ovar prostě jenom spustil akci, kterou sliboval v kampani:-)
    na každýho cajti něco mají, o tom jsem přesvědčená...a vytáhne se vždycky jenom to, co se zrovna někomu hodí...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No ono s levičákama by s vyvoláním novejch voleb nebyl asi a tak problém(přinejhoršim dostanou stejnej počet hlasů) problém bude na druhý straně spektra svírající poslední dobou otěže, nejmenovaná vládní strana je třeba nenajditelná v průzkumech preferencí.
    Celý se mi to zdá nešťastný, když se Miloš zmocnil hradu, nečekal jsem, že se pravice chystá v tak expresním termínu darovat mu takovou příležitost, to by snad oumyslně nesvedli, ani kdyby chtěli.....
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Bordel přesně podle českého gusta.. chjo
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: v parlamentu se každej dá koupit;) Někdo může svoji budoucnost vidět po boku Milouše a po zbytku parlamentu je mu kulový:-))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Neblbni přece nepustěj fleky ve sněmovně který maj ještě roční expirační lhůtu a nevydaj se napospas volbám s nejistým výsledkem, co kdyby nebyli zvoleni a zbylo na ně jen nějaký podřadný místo za 100 hadrů bez možnosti brát všimný.......
    LALINA
    LALINA --- ---
    a volby, budou v září?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak jsem se spletl. Klaus bude jen ministrem financi...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak mazec to bude, možná to i dramaticky přetvoří nějakej komediant v divadelní hru(i když nevim, komediant je k týdle části spektra loajální, ale poslední dobou se stěhuje t TOPce, tak možná jo), a to bude tak nějak všechno, co se stane. Vzláště proto, že další průšvih bude horší, takže to zastíní. Za pár let to bude ve srovnání s tim co se bude dít a sumama který se budou odklánět vcelku směšně.
    Možná to vidim zkresleně, ale lidi se asi nemaj tak blbě jak se zdá, když si opakovaně volej pořád stejný postavy, který jim vyráběj to blaho, který možná vnímáme jinak než oni(je teda možný, že to jenom nemaj až tak moc domyšlený, takže si dopředu nespočítaj, co vlasně bude po volbách následovat), neshlukujou se na náměstích ani jinak neprojevujou vyjma nějakýho toho žvanění a připojování podpisů pod petice( k velké radosti jejich tvůrců který se tim živěj případně si tim léčej lapsy seběvědomí) nějakou větší nespokojenost s tim jak si užívají současnost.
    Ono je to tedy taky možná trochu způsobený tim, že alternativa neexistuje. Když si odmyslim nějaký ty kverulanty, bojovníky a vylepšovače z povolání případně toužící dobojovat se k pozici ve státní správě, naivní nezkušený začínající politiky(rychle se zařaděj), sešlosti snažící se ovlivňovat děje bez nějakýho zdržování se volbama s představou že by měli při svý ukrutný chytrosti nutně něco nebo někoho řídit,tak kde nic tu nic...

P.S. Neustále čtu, nejen u Vás jak "děláte, budete", jakož i kategorický odsuzování toho toho že klábosíme, případně že mám poraženecký řeči. Tak mi do prčic řekněte, jakou formou boje či jinýho činění se tak dalece
    lišíte od tupýho pitomýho davu a kdy tenhle boj za něco co se nazejvá občanská společnost aktivních lidí nebo jiná druhobytně blahobytná společnost bude mít nějaký vejskledky, protože zatim se mi zdá, že se nějak nedaří :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: jenže vtip je v tom, že co dekáda, či co pětileté období, či co rok co rok, se nezlepšuje to předchozí, ale naopak !!!! CO KROK TO HŮŘ A HŮŘ. Máte strach z bolševika ? Vždyť děláte vše pro to, aby jednou znova zvítězil. Toto, co tu je, není demokracie ani tržní hospodářství a ... a dívím se bolševikovi, že stále jen vyčkává a mlčí. - - Je to smutné... Budete mít v budoucnu to, co si nyní pěstujete. - "držím" palce... ( svobodně si kláboste a kláboste o tom jak jste bezmocný vůči svinstvu, co tu vládne ). Já opakuji, že komouše nemůžu ani cejtit, ale to co je tu nyní, to je neskutečný hnus. - - Pokud policajti zabřednou do odposlechů o několik let zpět, to bude mazec....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Tak vcelku je dobře, že spolenost nic nezmůže protože nikde nejni řečeno že když se společnost pustí s nadšenim do nějaký předělávky nehezkýho stavu nevyleze z toho nějaká hrůzná debilnost ala vláda bolševika v český kotlině :-) Tady je třeba konstatovat že furt budu radši koukat na tyhle individua než mlátit krumpáčem kdesi v lágru s vostnatym drátem napájenym proudem.
    A to že si tady svobodně popláčeme je výdobytek vo kterym s mi v tý slavný době nesnilo.....
    SADY
    SADY --- ---
    JOSEFDRUHY: josef, pls !!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Hoši, vyjete na Měsíc, a...a karavana jede dál. Je mi vás líto, že celá společnost už nezmůže ( a nezmůže ) nic, jen koukat a koukat a koukat jak se to tam "nahoře" mění, a jak to ti dole vše zaplatí...

Jste bezmocná generace...( která si může jen na NYXu poplakat ).
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Marek Benda for premier! To je ta prava volba!
    LALINA
    LALINA --- ---
    THE_MIRACLE: ..premiérem a možná i předsedou ÚV ODS ;)))))
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jak to vidíte? Podle mě je to jasné. Úřednická vláda a premiérem Klaus. Co jsme si, to jsme si... Zemanovi to zatím vychází ukázkově.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KAILASH:
    Ale tak nejni sám, jak se zdá Karolína už taky couvá(už pochopila že při pádu vlády jaksi nezůstane sedět na sesli vicepremiéra) oni nemaj alternativu, jen to držet zuby nehty, každej den u lizu dobrej :-)
    P.S. Tak mne napadá, než si Nečas sežene novou babu, kdo teď proboha řídí a úkoluje vojenské zpravodajství ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam