• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Kdyz ctu 5+2 tak vidim ze na to Babis jde chytre. Resi temata blizka lidem a to ze jej pislaci z Prahy a internetovi intelektualove budou pomlouvat budou jeho body k dobru.
    Ted bude mit navic MAFRU. At je to jeho vytah k moci nebo ne, urcite ma rozumnejsi program podporujici zdravy stav sobestacnosti CR nez TOP a zoufalci z ODS.
    Ale stejne ho volit nebudu tak uvidime. Myslim ze by mohl mit tak 5-8 procent.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Blíží se to, už je to tu zas. Jaképak strany budete volit ? Zase těch pět "nejlepších" ?????? Jistě, zase !! ty stejné...Pozor, vybírejte pečlivě !!!!, jiné strany tu nemáme a tak na další 4 roky si zvolte ( v jiném pořadí té pětice stran ) opět stejné ksichty, stejné jejich názory, stejné nezměněné názory a stejné kauzy, korupce a hlavně se budou ve vládě a parlamentu stále a stále od rána do večera řešit osobní průsery, "pokusy" o korupce, skandály se sladovačkama nevěrných manželek a .....a furt tak dokola. Pak ovšem není čas vládnout a řídit stát, když se člověk do vlády či Parlamentu "vyvolený" denně unavuje skandály a skandály a skandály. Hurááá k volbám a ... a všichni....a zase těch 5 stran volte.

Urááááá.
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak se nám ty volby zdá se znatelně přiblížily:-)
    osobně jsem ráda, slibuju si od toho méně únavnou a otravnou volební kampaň:-))

Rusnokova vláda důvěru nezískala, už v říjnu budou nové volby - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ada-neziskala-duveru-poslancu-f28-/domaci.aspx?c=A130807_152816_domaci_kop
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN: No nebudou to mít nikdo jednoduchý, teda mimo komanče, ten shrábne svejch 15+- a pohoda. Jiank to bude perný-komedianti a sportovci už nějak nezabíraj, vyjma Kalouska a Zemana žádný výrazný osobnosti co prošlápnou klavír, sliby už taky nevim jakej budou mít efekt, pivo zadarmo za kandidátku se už taky uplně neosvědčilo,na klipy nikdo už snad nekouká, diskuse možná, plagáty se naplagátěj a pak sem na ten šrumec zvědavej no bude to sranda možná by nás mohlo zachránit náledí....
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: Hlavní je a vždy byla kampaň, to je jasné. Dříve šlo o osobní kontakt, dnes se veškerá persvaze odehrává prostřednictvím médií. Programy lidé - až na několik bláznů, jako jsem třeba já - obvykle nečtou. Přesto by ideový program měl být základem každé politické strany. Jestliže se lidé z ANO 2011 ani neobtěžují, aby si společně sedli a věnovali čas sepsání svého pohledu na svět a společnost, dávají nepokrytě najevo, že to mají u zadku a politiku spíše berou jako výtah k moci. Ideální pro jejich konkurenty v boji o voliče, aby takovou věc použili v negativní kampani.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN: Tak občas je to lepší než zjistit že schránka je plná debilů:-) Ale já myslim že časem to tak prostě bude, jednoduše kampaň bude vypadat jako velkej fesťák lidí co kecaj a slibujou a pak prd.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: ANO 2011 se tím evidentně řídí. Jen aby si pak lidé zase nestěžovali, že měli velká očekávání a nakonec hlasovali pro prázdnou schránku...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BOBR: Tak když se to tak vezme tak v čechách program netřeba (stejně je to první co se vodhodí spolu se slibama po volbách), hlavní sou líbivý nakoupit xichty, velký plagáty, cancy v novinách(tady vlastních novinách), nějaká ta televizní diskuse o ničem..takže vlastně ušetřej a nikdo nemuže řikat, že program neplněj :-)
    BOBR
    BOBR --- ---
    Proč nemá ano2011 program? Tuto mi to vysvětluje jejich pr.

https://mobile.twitter.com/jansladek/status/364117071028060160
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    kdyz je verejnost manipulovna, je to problem. volba prezidenta, jasne ukazala deformaci mnoha medi a to jak ukazuji krivy a falesny obraz deni v CR. pokud jde o "soukroma" media, je to jiny druh problemu nez kdyz se to same deje za verejne penize v CT, od nastupu a pod vedenim Petra Dvoraka. Ne jen proto by melo byt nove vyberove rizeni na reditele CT.

jinak co je slozityho na tom, kdyz je napriklad odvolan reditel ND proto ze nebylo vyrejne rizeni? na takove misto? a koncepce s kterou byl vybran a mel by tim padem realizaovat je blbost na cemz je plosna shoda? nebo odvolani Zaluda, zaluda ktery nakupoval a pujcoval si .. jo pak si jeste lakoval nehty, teda sory, vlaky. Zaluda byl zrudicka od prvni chvile, nevim o nicem poradnym co by Zaluda v CD realizoval. Utracet cizi penize to umi kazdy a chlubit ze kolik toho (za cizi) dokazal, to taky. Nakupy byli predrazene a nekoncepcni - CD maji ted tolik druhu souprav, jako zadne jine drahy v evrope ... problemy s udrzbou. A udrzba a setreni, fektivizace to je to co CD potrebovali a potrebuji. Rozvoj a udrzbu dopravni site, hustoty spoju, spis nez jejich ruseni, lakovane nehty homouse a hifi teda wifi a super steaky v pendlinu. Problem s chybnou investici je dvoji, jednak davas penize do veci ktere nejsou podstatne, druhak ti za rohem chcipa neco co ty penize nutne potrebovalo. Atd. Nevim zatim o nicem, co by bylo na perosnalnich zmenach ktere rusnokuv kabinet realizuje spatne, naopak.

A nevim co vzdychas, svet je slozity, mneni se, vdyzky to tak bylo a bude, nevis a vedet nebudes, muzes se jen snazit abys vedel a videl. zato v bibly to je vsechno jasny a na veky dany, staci verit, to ti schazi? Tak to vyres jednoduse, rozdej organy potrebnym, daruj krev uhobym a po smrti cekej az te jezis pevnou viru a zasluhy vykope a pozve na veceri, to je jistota jakou v tom dnesnim chaosu, ktery je uplne "spatne" a "divnej", budes hledat marne ;)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MITTRON: Národ není složen jen z chytrých lidí, ale i z hloupých, všichni jsou (bohužel) národ a součást společnosti, a hloupí se musí přizpůsobit chytrým a chytří těm hloupým....to jinak (bohužel) nejde !!!!! ( má někdo jiný nápad jak to jde ??, no, Hitler ho měl ...) Jde to, aby chytří nadávali těm hloupým, a pokud na to mají ti hloupí aby nadávali na ty chytrý. Co se tím řeší ??? Ví to někdo ?

Já např. nyní přestávám mít přehled, v těchto dnech, kdy se mění posty v těch dozorčích radách, či na ministerstvech či na magistrátech, či jiných institucích státních , polostátních aj. a všechmožných, kdo je ten "správný, slušný, schopný" člověk a kdo ne, koho je "potřeba" vyměnit a "za co".... zda si mám odpolivnout či přitakat ; prostě tam nahoře se dějí věci ... a věci...a věci... ( zlaté padáky, apod. ) a já jsem z toho tumpachový proč. - - Proč, co se tím získá ( pro chudé) ( a co pro bohaté ? ) a co pro společnost, a co pro medvědy na Aljašce. Já prostě zvednu ruku "na cokoliv". Myslíte, že je to špatně ? No a když nezvednu ruku pro nikoho, myslíte, že dělám dobře....nebo je to špatně ?? Co mám dělat zvedat či nezvedat ruku ?? Já...takže, já coby prostý občan a volič, mám dělat co ? volit ? ....nevolit, ? stávkovat... jít na Václavák manifestovat ? Cokdyž se spletu a připletu se do manifestace za ...za třebas : "Já Putna nemám rád buzny"....? bože kam jsem to vlezl ? ....Bože co to je za stát v tom středu Evropy ?, kde to jsem ?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    respekt, reflex, mfdnes, hn, ln .. budouci hvezdy na trhu toaletnich papiru, zdarma pro chude a bez domova. jak se to stane? budou tak moc lidsti, utrhnou si od pusy a prestanou po lidech chtit penize za svoje propagacni materialy.

osobne si myslim, ze krom prave probihajici vymeny zaluda a podobnych individui by mel byt s maximalni rychlosti vymeneny i reditel CT, Petr Dvorak. Pan Balvin je sice kulturni a svym zpusobem vzneseny (nad veci) ale doufam ze i pro nej je co Dvorak a jeho parta predvadi silne sousto a bude na to tlacit.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Pocity?
    No, pocity sou sice fajn, zabejvá se jima ale podle mne psychiatr, protože k tomu většina lidí, co prohlašujou že jsou chudí, protože mají jen kde bydlet, televizi pod úhlopříčku 120cm, v kabelovce jen 100programů, připojení na net pod 20Mbit/s,pračku, lednici,mikrovnku etc. patřej, nemluvě o tom Tvym příkladovi, kterej má strach že nemuže svuj majetek obnovovat, ten je zralej na uzavřený oddělení(diagnoza peniofobie). Když to budeš hodnotit pocitama, sme chudý všichni včetně Kellnera, kterej se cejtí chudej protože nevlastní orbitální stanici a Babiše, kterej se cejtí chudej protože nemá rachejtli kterou by tu Kellnerovu stanici sestřelil:-)

I když chápu je, celej den je masírujou média, reklamy atd. tim co všechno by měli mít, aby byli in-cool-senza, co mají lidi co nadstandartně vydělávají, úspěšně podnikají, případně kradou(pro některá média byl Krejčíř bohem). Na vlně toho se pochopitelně vezou naši drazí politici. Kteří si jsou dobře vědomí, že jako jeden z nejzávistivějších národů(ne-li první) se poukazováním na něčí bohatství necháme perfektně zblbnout.
    Donedávna to tedy byl patentovanej postup levice, která kapitalisty, živnostníky, soukromý zemědělce který si dovolili vydělávat a podobný podvratný živle, jakož i kohokoliv kdo měl více než dle levičáka měl mít, tvrdě stíhala hněvem lidu(pokud to teda nebyl okresní tajemník). Poslední dobou už v těhle vodách závisti začínaj lovit i strany, který o sobě tvrděj že jsou pravicový, asi proto, že závistivejch, nespokojenejch,hysterickejch a psychicky narušenejch přibejvá.Takže se úspěšně jakešovsky ječí "jste chudí protože oni jsou bohatí", "oni vás ožebračili" "oni mají, koukejte".A trubky tomu prostě věří..............
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: citace : S těma chudákama.Hele, napiš mi co má chudák, třeba zrovna tom je jádro pudla Tvého nařikání nad chudáky. Napiš, co vlastní a jak žije ten Tvuj chudák co žije v chudobě a uvidíme co ten pojem vobnáší.
    reakce : Nebudu psát litanie. Pojem "chudák" ( z hlediska ekonomického ) je v každé době jiný, v jiném stavu. V 18 tém století vypadal chudák jinak než v 19 tém století, a jinak v ranném kapitalismu, a jinak v anglických uhelných dolech dvacátých let a v porůří dělník ocelář "jinak" chudý a jinak chudý je afričan v Ghaně před 50ti lety a dnes, a jiný pocit chudoby má proletář za Gottwalda a jiný pocit má chudák v auomobilce u Forda a jiný je pocit chdoby u člověka za dob Klausovy privatizace a nyní za dob Kalouska. Pocit chudoby bude i za 100 let u lidí kteří budou tak-ta-tak přežívat ač budou mít doma dva elektromobily, 7 praček, poloautomatické vyhřívání otáčivého rodinného domku s automatickou zavlažovací soustavou na zahrádce...Proč chudý ???, protože ty výdobytky pokroku nebude mít čím udržet, nebude na to mí dostatek peněz, bude se cítit chudý. Chudí budou ti, ( taková společesnká vrstva ) co budou mít ve společnosti nejméně penez, přestože budou mít doma vymoženosti pokroku. Přesto budou chudí. (( Možná bude optavdu společnost tak vyspělá za 100 let, že v továrnách bude vyrábět produkry spotřebního charakteru jen 10% obyvatel a 90% se bude flákat na manažerských postech, při "řízení" společnosti ... bude 100x víc soudců protože bude 100x víc zlodějů, budeš 100x víc věznic, protože...atd....atd. ; víš kam mířím ? ))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: Levicový svinstvo je výrobek levičáka (kterej mimochodem z vášní kolem romů slušně profituje).
    Levičák provází lidstvo na celym světě, nejen u nás a jeho specializací je vyvolávání vášní, nenávisti mezi lidmi, třídního boje, které vedou občas k zdebilení tak velké části společnosti, že mu to umožní chopit se moci a provádět činnosti sobě vlastní, to jest vyrábět totalitní režim, drancovat zemi, utlačovat lidi, likvidovat opozici, tahat vostnáče, vraždit a věznit.
    Těmi chudáky, kterými se zaklínáš, opovrhuje, ale muže je použít jako voliče, rozlícenej dav a v neposlední řadě na něj dělaj(což sám nezvládá). Co já vím, tak rozdíl mezi roky jeho vlády a dneškem byl v tom, že tehdy jsme měli hovno všichni(teda mimo něj), .Ale vodil nás hezky za ručičku a řikal co máme dělat, jak, a podobně se o nás staral:-)
    Jak dobře ty jeho recepty na řešení romské otázky-v první řadě se postará stát, plošný podpory, pozitivní diskriminace, práci si nemusíte hledat, von vám jí stát zajistí atd. fungujou, je už po těch letech slušně vidět ne?

S těma chudákama.Hele, napiš mi co má chudák, třeba zrovna tom je jádro pudla Tvého nařikání nad chudáky. Napiš, co vlastní a jak žije ten Tvuj chudák co žije v chudobě a uvidíme co ten pojem vobnáší.

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Já s tebou zatraceně nesouhlasím. ! To "levicový svinstvo" vyrobil kdo ?, podle tebe... (( doufám, že za levicový svinstvo nepovažuješ soudobé KSČM, tato strana žádné levicové svinstvo "po r. 89 nevyrobila". Na to byla dost pacifikovaná ). Tato strama vyráběla "levocový svinstvo" 40 let do r. 89, nikoliv po r. 89. ! Pokud máš v puse "levicový svinstvo", že tu nějaké je, pak ho musel vyrobit někdo jiný po té sametové revoluci. (!) Bylo by dobré a žádoucí rozlišovat "levicové svinstvo" do r. 89 a levicové svinstvo po r. 89 - buď tu takové není, anebo ho někdo znova po r. 89 dodnes vyrobil v "bleděmodrém".
    Ale chudáky, co jich je 40 %, do toho levicovýho svinstva nepočítej...ti ani neví jak se do té chudoby dostali zda svinstvem levicovým či pravicovým... A rozhodně to svinstvo ( kterému ty říkáš levicové, já mu říkám jinak ) nevzniko tím, že chudák jednou volil ČSSD a jednou ODS a potřetí VV protože si už nevěděl rady "koho" volit, aby už se měl líp už nevěděl koho volit, aby se měl za dřinu líp ( a vědel u těch voleb, že komouše nechce i kdyby měl chcípnout ) ... bohužel, ale nevěděl kdo mu tu chudobu servíruje .... ( kdo ? ty to víš ? ) možná anarchisti co hází na policajty kamení, či "sládkovci"?...nebo že by Tykač, Kožený, či ruská mafie ? ...)
    Já o tom mám jiné mínění než ty ! Svinstvo nedělají jen komunisti .
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: Tak já se o to nepřu.
    Ale vyřeší se to.
    Jednou to levicový svinstvo zahrnující všechno od pozitivní diskriminace, opečovávání, starání se, chlácholení musí přece zabrat, ne? Sice to nikde nefunguje, ale u nás bude.
    Nebo možná se málo honěj kapitalistí a teda hlavně pravičáci, tak je budem honit víc a to zabere.
    Nebo se ouplně totálně přizpůsobíme, dycky se přece snadnějc přizpůsobí většina menšině než navopak, že jo.
    Taky do toho mužem nasrat víc prachů, rozpočet je nafukovací, počet kavek který de oholit nekonečnej.
    Nebo založíme ke každý iniciativě, komisi, podkomisi, expertní skupině a jinejm organizacim ještě vodbočky, pobočky a budem bádat rychlostí pět použitejch popsanejch hajzlpapírů denně ať to stojí co to stojí.
    Nebo s heslem zlatý komouši zvolíme ty pravý a ty to vyřešej šmahem.
    :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: O.K.
    (( můj důchod za celoživotní práci je 10.200,- K..., jsem přesvědčen, že cikánská rodina, i mnohý jedinec, si na všechmožných dávkách vyžebrá víc....i kdyby celý žovot nepracoval anebo se celý život držel jen topurka lopaty...; mám co jsem si v listopadu vycinkal a cikán má taky co chtěl, ani cinkat nemusel )).
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: Ona platí tam modifikace Lecterovy poučky-"sere nás co každodenně vidíme" a tuneláře, mafiány, korupčníky každej den nepotkávájí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam