• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: já sem ten článek nedala proto, že bych s ním souhlasila, dávám sem různý pohledy a reakce, co mě tak cvrnknou do nosu.
    To, že se polistopadový systém rozpadá, osobně považuju za lepší než kdyby měl pokračovat dál, byl to systém velmi špatnej. Není to ale o tom, že novej bude určitě lepší, to si rozhodně nemyslím, ale bude to posun, vývoj.
    A jedině vývojem se může politika společnosti nějak kultivovat...(nebo i kazit, to se uvidí...)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JOSEFDRUHY: a nechceš třeba už jít s tou svojí utkvělou frustrací dopryč? Je to fakt únavný.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LALINA: kdyby to ten Doležal řekl před půl rokem ( před presidentskými volbami ) na NYXu, tak by schytel spršku urážek a mínusů...možná i výkřiky "zab se, zastřel se, chcípnií" a podobné...od těch co nikdy nebudou zde mazáni.
    LALINA
    LALINA --- ---
    Politolog Doležal si s přáteli zoufá: Rozpadl se polistopadový systém. Volby to nezastaví | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...li-zoufa-Rozpadl-se-polistopadovy-system-Volby-to-nezastavi-283307
    LALINA
    LALINA --- ---
    tedy je to napsáno poněkud mladistvou inteleguánštinou, ale vesměs když se tím člk prokouše, je tam celkem pěný pohled na dnešní takzvanou levici (i pravici nakonec) a můžu s těmi tezemi i souhlasit.
    He, konzervativní anarchista, to se mi fakt líbí.-)

Levice: Nejvyšší stadium kapitalismu
    http://www.blisty.cz/art/69819.html
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: "podle činů poznáte je" moje oblíbený úsloví. Bohužel když ho jeden uplatní je každej pěkný hovado:-(
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :))))

btw Na oumysly sere baryk. Činy jsou důležitý.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Ty jo, ty bys tu politiku za chvíli překopala tak, že politikem by stal jen čestnej člověk s nejlepšíma oumyslama..to by tepr byly průsery :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: chápej, že by to ze zákona museli udělat všichni, kdo kandidujou.
    jako si umím představit, že to nějak dají světu vědět, ale ne že ty státní miliony nacpou do krku reklamkám a podobným prodejným děvkám
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LALINA: prý ho nasadí lidovci...je dobře že táhne :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Já Ti si pamatuju nějakou stranu, co kdysi nenatočila předvolební spoty atd. , na vobrazovce běžel nápis jak ty prachy věnovali na tydle hezký účely..tudíž je nikdo nevolil a dneska si ani nevzpomenu jak se jmenovali :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Bursík opouští Stranu zelených. Jdou s levicí a Zemanem, zlobí se | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://domaci.eurozpravy.cz/...6085-bursik-opousti-stranu-zelenych-jdou-s-levici-a-zemanem-zlobi-se/
    LALINA
    LALINA --- ---
    Volby budou 25. a 26. října, potvrdil Zeman po jednání s lídry stran | Zprávy z domova | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...v_tep#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :-))) přání otcem myšlenky aneb přílišná víra v příčetnost elektorátu .-)))

Já bych to namířila do škol, školek, hospiců, pečování o děti bez rodičů, ale třeba i do Zoo, uměleckých projektů nebo klidně do zvířecích útulků, Arniky a tak, žádný ty polo/státní tunelovací účelovky :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: jo, sny sou hezká věc....
    LALINA: Myslim že úmysl je dobrej, zvláště kdybych měl neziskovku :-), pokud možno zabejvající se řešenim nějakýho výnosnýho problému do kterýho se sypou prachy dlouhodobě bez efektu.
    Lidi stejně chtěj slyšet hlavně koho budou strany honit po zvolení, koho přádně vosolej...a teda nějak zapomínaj na to ptát se co pro ně udělaj, ale co...
    LALINA
    LALINA --- ---
    Zemanovci spáchali sebevraždu v přímém přenosu
    http://www.blisty.cz/art/69813.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: v tom článku se ale píše o tom, že z volební kampaně by měly profitovat neziskovky a veřejně prospěšný organizace. To je podle mě nový a taky si myslím že i dost dobře proveditelný. Proti tomu můžou řvát jenom reklamky a podobnej povl a to by snad nemuselo tak vadit...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: takže Zelený a Piráty?

já nevím, nemám v tom jasno....Nejsem levičák a už vůbec ne multikulti nadšenec, spíš naopak...Asi do toho nepůjdu.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Tak píšou donekonečna to stejný co dávno víme.
    Já mám návrh, že tyhle volby by mohli zkusit volit různý alternativní strany levičáci a nemrskat tam ČSSD a komouše, uvidíme jak to bude přínosný :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LALINA: Jak ?? Tím, že novináři, reportéři investují čas ( nejméně 3 neděle vysíláním v televizi a rozhlase, denně ), které věnují jiným stranám než je těch okoukaných ( a víceméně čas od času zprofanovanýcvh ) 5, co si hrají na "vládu lidu".

Pak uvidíte jak se lidem otevřou oči, že kreativní politické myšlení má mnoho neznámých osobností.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam