• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: ha..Vy se bojíte o majetek, co ?... už teď ? ( klíídek, znárodňování přijde až za několik roků ... ony režimy se mění v dějinách cca tak á 25-30ti letech ). Důležité pro změnu režimu je jak moc a rychle a bezcitně ( vy střední zbohatlá vrstva živnostníků ) ochudíte ten pracující proletariát ( tak se nazývala, říkalo kdysi té lůze, co postávala u vchodu na ÚP ) a co ho je už teď tak cca 40%. Čím víc ho budete mrzačit a bídačit, tím dříve se dočkáte toho nového režimu, říkalo se "vstanou noví bojovníci a smetou Vás".
    ..
    Byla to jen ode mě nadsázka s usměvem na tváři, ale....(?)...(?) ... osud je ve vašich rukou jak moc budete společnost mrzačit miliardovými zlodějnami ; myslím, jak dlouho to budete, vy slušní-poctiví, těm grázlům trpět .
    Volte ODS...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: Nevim, kde tu jistotu "Okamuru a Babiše, kteří by nesahali na majetky ( a víme že nebudou )", protože na něčí majetek se chystaj všechny správný strany(já jako majetek beru i to, co mi stát švihne a řiká tomu daně) a vypráskání někoho, no to bych fakt chtěl vidět(možná že by Babiš měl možnost nějak se elegantně zbavit konkurence) :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Co je lepší ? : vyzkoušet Okamuru a Babiše, kteří by nesahali na majetky ( a víme že nebudou ), ale vypráskali by korumpčníky a zloděje ; Anebo je lepší "Klausův systém volné krádeže, tunelování, korupce, nárůstu hospodářské kriminality nade všechny meze" a my tomu budeme jen přihlížet spolu s těmi starými stranami ODS, TOP09, KDU apodobnými, co sami se těch lumpáren na okresních úrovních dopouštějí ?
    Hurááá, volne ODS ...aby 5% kapitalistů mohlo nerušeně tunelovat a nadhodnocovat zakázky a dělat všechny možné podvody a tím pádem 95% poctivých živnostníků trpělo zmýtáním se společnosti.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KAILASH: jo, jo, dějiny se mění "nenápadnými kroky" ( Např. Nagyová spustila lavinu v naší politice, v níž padla vláda, jsou nové volby a přijdou úplně nové strany do vlády a s nimi nové tváře politiky ) . Tak se dělají dějiny, "nenápadně".
    Bohužel se moc nebude měnit hospodářská situace, protože tu vládne "neviditelná ruka globalizace cen"...a idea ranného kapitalizmu, že se člověk bude mít tak, jak pracuje, jak tvoří a inovuje a myslí a modernizuje, atd.atd. , tak tato idea je ta-tam. Český pěstitel brambor ať dře anebo se fláká, tak ceny mu určuje někdo jiný - tak je to se vším, tak to bude v Evropě se vším zbožím.
    Hurááá, ať žije novodobý "globálizmus". ( ...přidá se k tomu brzo i Čína...a budeme makat a makat a volit a volit a to zbytečně, nic neovlivníme )
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KAILASH: No zatim (teda pokud by tomu člověk byl ochotnej věřit a Okamurové a Babiši se nám množili) tak se máme na co těšit.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    MANFRED: toho se nebojim. Nicmene lepe uz bylo...pry konjunktura co byla v letech 2000-2010 nebude do roku 2050, takze si lidi casem vytvori sve historicke idoly :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KAILASH:
    No, to by se právě uvidělo, u nás nejni nikdy nic jistý :-)
    Nicméně vypadá to, že eště budem se slzou v oku vzpomínat na Grosse a Nečase :-)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    MANFRED: ten by se spojil s Kalouskem a ODS. Realne se tam dostanou Zemanovci, Okamura, Babis a KDU bude na hrane 3-7% - uvidime.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    No právě, snažíse naznačit voliči že volit zrovna jeho stranu je standartní a pěkný :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    mě tyhle barevný sloupečky stejně nechávají chladnou...nezájem...každej si to namaluje jak potřebuje
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Nicméně bylo by zajímavý kam by se průmyslník přidal :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: opakovaný sen se stává skutečností.-]]]]]]]
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UNDERWORLD: Já bych to nazval "Babišův sen" :-)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---

tns aisa
    BOBR
    BOBR --- ---
    Já jsem si setavil vlastní volební kalkulačku, jak vypadá ta vaše?

TwitLonger — When you talk too much for Twitter
    http://www.twitlonger.com/show/n_1rp0u43
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    UNDERWORLD: potkali jste uz nekoho kdo chce volit Babise? Ja zatim ne :-)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---

cvvm
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/clanek.phtml?id=790896 ... viva Klausovké doktríně novodobého kapitalismu ( lepší neexistuje ! ) ..tavarišči uráááá
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SMRGL: Ne, všeho. slepý uviděj, chromý uslyšej :-)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    MANFRED: zachranci svého majetku??
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: optimisto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam