TOMMY69: kecy v kleci.
jde o to, že pod pojmem superdiskuse si většina lidí asi představovalo, že bude super tím, že tam budou všichni. Je to kurva veřejnoprávní instituce a ne/výběrem stran kandidujících ve volbách učinila v době, kdy se to nesmí, obrovský akt ovlivnění voličstva. To je dokonce protizákonné.
Dvořák neví, že to není jeho televize a nemůže si v ní dělat, co mu někdo se správným politickým krytím přikáže.
navíc jsi asi nikdy Bartoše neslyšel mluvit, jak jsem tak postřehla reakce na tu včerejší debatu, tak by rozhodně nebyl nejhorší řečník pakliže by se vůbec dostal díky morovcovo exhobici ke slovu. Ale kdyby jo, hrozilo by, že řekně něco, co je zásadní a tím by moravec nesplnil zadání nechat debatu šumět po povrchu tak, aby pokud možno nikdo nic důležitýho neřekl.
Btw: tuhle mi volala maminka, mnohem inteligentnější žena, než jsem já, a že prý slyšela "toho předsedu Pirátů" v rádiu a že se jí hrozně líbilo, jak mluvil a že ze všech, co slyšela, ji přišel nejpříčetnější a nejvolitelnější.
A znáš to: maminky mají pravdu, takže ty tvoje pindy jsou jen nějaký iracionální hejty, trochu si to pošteluj, jinak jsi mimo mísu.