• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    NECROMAN: Já bych vítal ANO+KSČM, vidět Andeje hřímat proti zlounum kapitalistum by bylo na posr....í :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TILLIT: nejsem si jist, zda bude pro ČR výhodnější koalice CSSD + ANO nebo CSSD + KSCM :-|
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    secteny prvni okrsky :D
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    NECROMAN: odkud jsi?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KAILASH: dost lidi mi rikalo, ze vylucovaci metodou jim zbyli Svobodni, Zeleni a KDU-CSL. Mozna se jeste dockame zajimavych cisel u techto stran.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    NECROMAN: KDU 9% ?? Apage satanas!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Muj tip:
    CSSD: 29%
    ANO 2011: 18%
    KSCM: 16%
    TOP 09: 13%
    KDU-CSL: 9%
    ODS: 8%
    Usvit: 6%
    SZ: 5%
    SSO: 4%
    SPOZ: 3%
    HV: 2%
    Pirati: 2%
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Kurva. Pozdě mi došlo, že jsme zapoměli říct nadšenejm voličum komunistů, že mimo věcí proč je volej (kradou soukromej majetek, honěj lidi, provozujou plánovaný hospodářství který nefunguje a podporujou líný pitomý, vyrábějí a vyvážejí enormní množství zbraní etc.) projevovali v minulosti i nelidský věci-naplňovali smysl svýho hesla"kdo nepracuje ať nejí" konáním a zavedli povinnost pracovat a před "inteligencí" upřednostňovali manuály.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Volím pravici!
    http://vimeo.com/77060504
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    JOSEFDRUHY:
    CSSD 27%
    KSCM 14%
    TOP 12%
    ANO 9%
    ODS 7%
    Usvit 6%
    KDU 5%
    SPOZ 4,5%
    Pirati 3,5%
    SZ 3,1%
    Bobo 3%
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    Fortuna:
    Strana ano-ne
    ODS 1,05-6,3
    KDU-ČSL 1,19-3,7
    SPOZ 2,37-1,45
    ANO/TOP09 1-10
    SZ 3,9-1,17
    HV 6,6-1,04
    ČPS 5,1-1,08
    SSO 5,1-1,09
    Úsvit 1,64-2,0
    LALINA
    LALINA --- ---
    josef se snaží, abyste se uvolnili a trochu si pohráli a vy pořád tak vážně:)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    UFOMAN: Opakuji, opusť osobní hodnocení "toho-a-toho" jsou nás miliony, kteří mají odobní hodnocení. Na to jsme tu měli půl roku. Tedy už jen pokus o realitu, která bude po volbách
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    LUKEH: Tak zrovna Babiš je pro sázkovky nejméně čitelný, což jen dokazuje, že může získat předpokládané maximum z průběžně zveřejňovaných průzkumů, ale také může hodně ztratit.

Čímž se dostávám...

JOSEFDRUHY: Ano, Babišovi osobně nefandím, ale má teze vychází z toho, že má relativně nestabilní a nedisciplinovaný elektorát. Nakonec nemusí být takovou hvězdou, jak teď vypadá.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    UFOMAN: Chápu Vaše OSOBNI pocity a přání ... tady při tipování se pokuste osobní přání potlačit a dejte tip, který bude realitě nejblíže. O to šlo......
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    Jak se rika: "penize nelzou". Lidi nadavaji na ruzne predvolebni pruzkumy, neveri jim atd. ale nejlepsi pruzkum je podivat se jake nabizeji kurzy sazkove kancelare - tam to totiz neni zadny pruzkum "na objednavku", oni potrebuji dobre nastavit kurz aby na tom videlali. Takze se da ocekavat, ze jejich lidi si dobre spocitali jake maji sance jednotlive strany a odrazi se to v tom, jaky na ne vypisou kurz. A tim padem jsou ty vypsane kurzy vlastne ten nejhlepsi predvolebni pruzkum:)

UFOMAN: Proto si myslim, ze Babis dopadne dobre, i kdyz se mi to take nelibi.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    JOSEFDRUHY: Zkusit byste to mohl, hlavně číslo bot :-) Jen chci říct, že bychom tipovali něco, co vlastně ani nemá velký význam. Hlasy a mandáty je pochopitelně těžké tipovat, nikdo z nás není vědma, nicméně si troufnu říci, že Babiš nakonec může skončit velmi nepěkně (a také bych si to přál). Elektorát ANO je složen z voličů VV, části voličů ODS a TOP 09 a také prvovoličů. Tihle lidé jsou velice nevyzpytatelní a nakonec se třeba ani nemusí dostavit do volební místnosti. Možná Babiš opravdu získá to, co mu předpovídaly agentury, ale také mu reálně hrozí, že bude mít třeba o deset procent méně. Osobně bych se tomu nedivil.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    UFOMAN: Proč myslíte, že tipnout si "pořadí" stran je "o ničem" ??? Chápu a vím, že jde o počet hlasů a počet mandátů...., ale nechcete toho po mě moc ?, možná celou tabulku se jmény, věkem, povolání kandidátů...čísla jejich bot...
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    JOSEFDRUHY: Pořadí je o ničem. Jde o procenta hlasů a počet mandátů.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Tak vy jste tady založili klub „o presidentských volbách“...a vedete ho půl roku a to ani si, pár hodin před ukončením, nevsadíte „jaké bude pořadí“ .?? No teda.
    Tak já si ho sem dám jako do Fortuny :

1 – ČSSD
    2 – KSČM
    3 – Ano
    4 – ODS
    5 – TOP 09
    6 – Úsvit
    7 – SPOZ
    8 – KDU-ČSL
    9 – Piráti
    10 – SZ

Tak kdo se přidá svým tipem ?????? A kdo bude mít tip nejblíže pravdě ?!
    Poznámka : můj typ není shodný s mým osobním přáním, jen se pokusím odhadnout realitu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam