• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CRUSHEER: v nekterych pripadech peklo skonci az za dlouho a na raj vubec nedojde
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    INK_FLO: :)) imho se to da rozsirit i mnohem dal, nez jen na benza. Kdo z nas nezaziva pocit - sakra, neco neni v poradku...hmm, co to tady v supliku mam?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    taky je otázka, jestli pak člověk nemá tendenci "lenivět" a loupat benza při každé rozladě nebo slepé uličce :-)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    _BENNY: alkohol^2. Absolutni prazdno.
    Pred nejakou dobou se to resilo v LSD auditku (blokovani bad tripu pouzitim benzodiazepinu) a osobne se mi zamlouval postoj, ze je lepsi pockat, az se psychedelikem-nabourana psyche vymluvi, az to peklo skonci samo od sebe a zacne raj, nez z toho uteci pouzitim jine (a zvlast takove) latky.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIGTRAGED: nejaky lek z rady benzodiazepinu, tzn. diazepam, neurol, xanax, lexaurin, rivotril atp. oreze to emocni spicky, zkrati slozitost myslenek, clovek nezaziva ani nirvanu, ale ani teror. osobne stavy ktere tyto leky produkuji nemam rad, vsechno zplostuji, ale jsou chvile kdy neco takoveho neni na skodu a spise naopak.
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    _BENNY: Benzo?

    Btw. na co všechno to zabírá? Slyším poprvé ....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: jj, živočišné uhlí, když jsem dělal na emergency, tak jsme tam hezkých pár teenage experimentátorů vraceli do reality šlauchem do žaludku a nálevkou plnou černé dobroty :-)....od té doby mám jasno v tom, že ať je horrortrip sebehorší, tak nebude nikdy tak hrozný, jako se nechat odvézt na ER, přikurtovat, zacévkovat a vnímat všeobecně přijímající chování personálu majícího plné pochopení pro experimenty tohoto druhu, což vám svým chováním dávají náležitě najevo
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak teda nechápu to spojení, že mák je na spaní....po menších dávkách nespím vůbec a po větších příjde narkolucid, po kterém jsem sice paradoxně stejně odpočatý jako po spánku, ale spánkem bych to nenazýval :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INK_FLO: muj recept je mliko + benzo + zivocisne uhli. uz parkrat mi to zachranilo krk, kdyz jsem to poradne prepiskl :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný, on se třeba ten obsah účinných látek hlídá víc i v běžným prodávaným maku od doby, kdy teď nevím jestli v Polsku nebo někde takhle ženská dítě zabila odvarem z celýho sáčku
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INK_FLO: u nas ve meste davala jedna pani svym detem, abu nervaly, taky takovej babickovskej recept: Makovej vyvar :)

    nejstarsi syn to dotahl na popelare, jezdil za komaru na stupatku kuka vozu.
    prostredni dcera zametala ulice.
    nejmladsi syn toho moc nenamluvil, ale zato se furt smal :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    pokud něco trvá už moc dlouho, tak může pomoct i babičkovský recept na spaní - půl litru teplého plnotučného mléka řádně oslazeného medem

    mlékem se dají trochu zbrzdit i přehnaný houby
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    VKLF: To nééééé :D
    VKLF
    VKLF --- ---
    VYHULENY_UFO: i sexualne:)))
    real story..
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    VYHULENY_UFO: málo pank :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LAUZER: kdyz se to tak vezme, kazda vesnice ma petactyricatnika co chlasta svych 25 piv denne a zije s maminkou :)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    já jsem se taky znal s týpkem kterej vařil pervitin sám pro sebe, měl invalidní důchod na nohy a žil s matkou, zdravotní sestřičkou která mu to radši tolerovala.... už ho prostě znala, byla na něj zvyklá...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CRUSHEER: no, to az se nekdy seznamis s dlouhodobejma uzivatelama, co jsou zac a jak zijou, a nebo az tvoje vlastni dite zacne brat drogy s rozumem, tak pochopis, ze udelat ten krok a vyhodit vlastni dite na ulici, aby si padlo samo na drzku je to nejtezsi co muze rodic udelat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATTSKY: proc by stavel pro deti nejakej dum, kdyz zadny nema. neni nejaka charita a kazdej si muze se svym majetkem delat co chce, tudiz ho klidne i prochlastat :)
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Mně šlo přímo o to negativní ovlivnění okolí. Né o nějakej subjektivní výklad rozumnýho kalení/fetování. Je snad jasný, že když si táta od rodiny skočí s kámošema jednou za 14 dní na pivko, tak to rodině bude vadit míň, než když tam sedí třikrát tejdně. Pokud tedy mají spokojený fungování a nejsou naopak rádi, když fotr nesmrdí doma))
    A neřikej, že ani z tvýho pohledu by u toho alkáče nebylo rozumnější, kdyby za prachy z těch pozemků např. postavil dům pro děti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam