• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: jj, živočišné uhlí, když jsem dělal na emergency, tak jsme tam hezkých pár teenage experimentátorů vraceli do reality šlauchem do žaludku a nálevkou plnou černé dobroty :-)....od té doby mám jasno v tom, že ať je horrortrip sebehorší, tak nebude nikdy tak hrozný, jako se nechat odvézt na ER, přikurtovat, zacévkovat a vnímat všeobecně přijímající chování personálu majícího plné pochopení pro experimenty tohoto druhu, což vám svým chováním dávají náležitě najevo
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak teda nechápu to spojení, že mák je na spaní....po menších dávkách nespím vůbec a po větších příjde narkolucid, po kterém jsem sice paradoxně stejně odpočatý jako po spánku, ale spánkem bych to nenazýval :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INK_FLO: muj recept je mliko + benzo + zivocisne uhli. uz parkrat mi to zachranilo krk, kdyz jsem to poradne prepiskl :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný, on se třeba ten obsah účinných látek hlídá víc i v běžným prodávaným maku od doby, kdy teď nevím jestli v Polsku nebo někde takhle ženská dítě zabila odvarem z celýho sáčku
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INK_FLO: u nas ve meste davala jedna pani svym detem, abu nervaly, taky takovej babickovskej recept: Makovej vyvar :)

    nejstarsi syn to dotahl na popelare, jezdil za komaru na stupatku kuka vozu.
    prostredni dcera zametala ulice.
    nejmladsi syn toho moc nenamluvil, ale zato se furt smal :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    pokud něco trvá už moc dlouho, tak může pomoct i babičkovský recept na spaní - půl litru teplého plnotučného mléka řádně oslazeného medem

    mlékem se dají trochu zbrzdit i přehnaný houby
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    VKLF: To nééééé :D
    VKLF
    VKLF --- ---
    VYHULENY_UFO: i sexualne:)))
    real story..
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    VYHULENY_UFO: málo pank :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LAUZER: kdyz se to tak vezme, kazda vesnice ma petactyricatnika co chlasta svych 25 piv denne a zije s maminkou :)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    já jsem se taky znal s týpkem kterej vařil pervitin sám pro sebe, měl invalidní důchod na nohy a žil s matkou, zdravotní sestřičkou která mu to radši tolerovala.... už ho prostě znala, byla na něj zvyklá...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CRUSHEER: no, to az se nekdy seznamis s dlouhodobejma uzivatelama, co jsou zac a jak zijou, a nebo az tvoje vlastni dite zacne brat drogy s rozumem, tak pochopis, ze udelat ten krok a vyhodit vlastni dite na ulici, aby si padlo samo na drzku je to nejtezsi co muze rodic udelat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATTSKY: proc by stavel pro deti nejakej dum, kdyz zadny nema. neni nejaka charita a kazdej si muze se svym majetkem delat co chce, tudiz ho klidne i prochlastat :)
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Mně šlo přímo o to negativní ovlivnění okolí. Né o nějakej subjektivní výklad rozumnýho kalení/fetování. Je snad jasný, že když si táta od rodiny skočí s kámošema jednou za 14 dní na pivko, tak to rodině bude vadit míň, než když tam sedí třikrát tejdně. Pokud tedy mají spokojený fungování a nejsou naopak rádi, když fotr nesmrdí doma))
    A neřikej, že ani z tvýho pohledu by u toho alkáče nebylo rozumnější, kdyby za prachy z těch pozemků např. postavil dům pro děti.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak v tomhle pripade nevidime do konkretnich rodin (pac je nezname), ale stejne jako MATTSKY si nedokazu moc dobre predstavovit, ze by se mamince libilo platit synackovi heroin (popr. potreby na pestovani) a sledovat, jak takhle zije. Moc se mi to nezda, ale kdo vi.
    VYHULENY_UFO: Vsak je to jen celkem smysluplny dodatek (pokud teda dotycny je opravdu bere s rozumem, ci se aspon snazi :o)). Drogy bere. Ok. A muzu rozhodne rict ze je rozdil mezi uzivateli, kteri maji poneti o nejakem harm reduction a kteri ne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    podle me je totiz vymluva "ja to beru s rozumem" jenom takova alibisticka vymluva. Budto beru, nebo neberu. Alkoholik, ktery je po leceni, neni abstinent, ale nybrz abstinujici alkoholil.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATTSKY: vem to takhle, ktera rodina je rada za to, ze jeji clen chlasta, fetuje nebo hraje automaty.
    kazdej ma totiz ten rozumi jinej a pro nekoho je brani s rozumem, brani jednou rocne, pro nekoho je piti s rozumem, piti jednou tydne, prot nekoho je to zase jinak. ;0)
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Pod bráním drog s rozumem si ale pořád představuju tu míru, kdy to negativně neovlivňuje nikoho v tvym okolí, což asi nebude případ toho heráka, co žije celej život u matky z jejího důchodu.
    Rodina toho alkáče z jeho chování asi taky nebude moc nadšená, má-li teda nějakou.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak to máme odlišnej názor na život, vesmír a tak dále :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BIGG23: hele, ti panove jsou celkem stastni. nikdy nemuseli pracovat a meli dostatek vsecho co chteli :)
    a kdyz si to tak vezmes, k zivotu ti fakt staci malo. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam