• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    AIM_FREEMAN: couvacka pomoci leku mi taky nesedi, ale nesedi mi podobne, jako mi nesedi masochismus a sebedestrukce prevlecena za radoby-hrdinstvi. je to proste nastroj, neni treba ho pouzivat vzdy pri kazde prilezitosti, ale je dobre vedet pri jakych prilezitostech muze byt pro zivot uzitecny. vsechny extremy jsou spatne, dobra je zlata stredni cesta.

    byl to vyvar, ale stejne jsem mel podezreni, ze ne vsechny houby v nem byly ok.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHEALA: Ano. :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    AIM_FREEMAN: Aha, takze by clovek mel tripovat jen doma. Sorry, vetsina liduch na akcich pije, a predpokladam ze nechodite jen na znacne intelektualsky vecirky, kde sou lidi bud vyzrali, nebo se prat boji, pac je kazdej prepere.
    A jakoze i na tak vzneseny akci jako byl Earthrance se nasel ozralej prudic, co me lezl do osobni zony... lezl do osobni zony vic holkam, pokud mu nekdo da par facek... je to moje chyba. Jasny.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHEALA: que? nedávat si tripa na místě kde hrozí že se poperou opilí dementi neni blaming the victim, ale poukazování na to, že je dobré používat zdravý rozum.
    já tu neprovozuju terapii Boha. tady nikdo neni v krizi, protoze ma 300mikro a mlatej se mu ve vyhledu vozrali jesteri. takze tady pisu, preklad pro tebe:
    nebudte hovada a nefetujte v blizkosti ozralych dementu. got real? good.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    AIM_FREEMAN: hele, blaming the victim, to neni zrovna psychoterapeuticke. Ani fer to neni.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ZABAKOVA: ozrali prudici se mohou vyskytnout téměř výradně díky špatnému settingu. takže za to nemůžou ani tak ožralí prudiči..;)

    _co se týče dávkování tak souhlasím - taky bych úplně netlačil, kor pokud někdo pociťuje velký bodyload. i když stejně jako myslím VKLFovi mi couvačka pomocí léků nesedí..ale chápu, že pokud tam byla fyzikcká nevolnost a ztráta kontroly na tělem, že za tu brzdu benny zatáhl.
    _tos jedl celé plodnice, nebo to byl čaj benny?
    _durman je pro mě za čárou a to proto, že je to zkrátka opravdová otrava, tj. sebeublížení, resp. poškození těla. jsou substance, u kterých tento faktor nefiguruje a ty mi přijdou vhodnější.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    zajimavy napady tady, ale myslim si, ze at si kazdej dela, co chce, kdyz zvladne hodne hub a je celkem v norme, tak proc ne, bo i tu zajimavou velkou kytku, ze kt. mam respekt...spatny je, kdyz je clovek moc a druhej mu nemuze pomoct...to jsou ty bad tripy, psychozy, a njhorsi jsou vozraly prudici, co se chtej mlatit, to je pak konecna
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    AIM_FREEMAN: Já si taky nemyslím, že je dobrý nápad mixovat psychedelika a aklohol.

    S alkoholovým extraktem se to ale dá dělat následujícím způsobem: rozemletý houby v alkoholu několikrát maceuješ, pokaždé přefiltuješ a nakonec zkombinuješ ty nálevy. Dáš to do hrnce na sporák, aby se jednak zredukoval objem, a taky aby se z toho ten alkohol odpařil. Velké množství psilocybinového alkoholu tak lze zredukovat do objemu paňáka, a navíc v tom nakonec nezbude žádný, nebo skoro žádný, alkohol.

    Účinky nastupují velmi rychle, a silněji, než obvykle.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MICHAL_R: Mě alkohol přijde jako nevhodná droga pro mix s psychedeliky. Ale za čaj hlasuju. Nevidím důvod proč to jíst celé, pokud to není čerstvě nasbírané.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    VYHULENY_UFO: Spoustě lidem dělají houby blbě na žaludek. Proto se doporučuje dělat čajový vývar, nebo jednoduchý alkoholový extrakt. Člověk tím může i trochu hub ušetřit, protože např. alkoholový extrakt tě zasáhne rychleji a s větší silou, než "jenom" rozkousaný houby.
    ACIF
    ACIF --- ---
    VKLF: mno tak ono ja si spis myslim, ze kdo se NEboji, nemel by do lesa... nebo bych nahradil slovo "bat se" na "mit respekt".. treba u halucinogenu mi to prijde fakt nejvic nebezpecny, ze snad nikdo, koho znam si proste pred aplikaci nebo tak nejak obecne neuvedomuje ty rizika.. pripadne vi o nejaky buchte, ktera je sklenicka a nesmi se vylejht, ale rika si, ze jemu se to stat nemuze.. jenze muze a kdykoli komukoli..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: jo tak to ses jina liga :)
    jak dlouho? 10-15-20let?
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ale nee, netahej sem hlasky z pulp fiction..nebavime se tu o ejči a je to mimo.
    ja zas mam rad ve sve blizkosti lidi co zmatkujou ze si vzali moc, ty totiz zrovna zvladaji svoji spicku..

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: ale aspon kdyz sem moc, tak se z toho neposiram a nehledam neco cim to stopnout

    to jses teda pasak, takovy lidi, co nezvladaji svoje spicky, mam ve sve blizkosti uplne nejradeji.
    PIZI
    PIZI --- ---
    VKLF - Jaká máš data, že z nich s jistotou tvrdíš, že BENNY nebyl v ohrožení života?
    VKLF
    VKLF --- ---
    VYHULENY_UFO: ja sem starej herak, ne smazka..
    VKLF
    VKLF --- ---
    jo jen si tu hrdinne hezky pribzukujte, jak je spatny bejt moc a ze se urcite musim bejt hovado a smazka co se umi jen vyndat do bezvedomi. ale aspon kdyz sem moc, tak se z toho neposiram a nehledam neco cim to stopnout..

    ZABAKOVA: muze to tak vypadat pro okoli, ve vysledku po chlastu se proberes stejna jako pred tim..
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    jako kdyz clovek vypije moc tvrdyho, tak muze ve vysledku skoncit jako po durmanu toje pak tezky..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: jo, vyndat se do bezvedomi umi kdejaka smazka :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: na strachu ktery predchazi nejake zivotu nebezpecne situaci nevidim vubec nic spatneho, naopak je podle me treba takovou vlastnost pestovat. a zfetovat se a vzbudit se na druhym konci mesta bez boty je presne to, co by se mi nikdy nestalo, ja drogy neberu kvuli tomu abych se choval jako hovado.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam