• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    Co sem patří

    Jak užívat drogy s co nejmenším negativním dopadem na Vaši mysl, organismus a okolí? Základní safety rules. Set and settings. Které drogy ano, které ne a proč. Co se dá mixovat, co raději ne. Dávkování. Triky jak co nejvíce snížit dopady na organismus. Historky "s ponaučením", o tom jak se to kdy nepovedlo. Praktické informace k užívání drog – aplikace, uchovávání atd.

    Co sem nepatří

    Nabídka, poptávka. Návody na výrobu drog. Zbytečný gaychat.

    -
    Tento klub jsem založil pro sdílení užitečných informací a zkušeností jenž nabýváme léty užívání drog. Většina z nás si jistě prošla obdobím kdy chyběly zkušenosti i informace a první kontakt s s drogami byl spíše punkového charakteru. Někteří z nás si i jak se říká nabili držku. Někdo více, někdo méně. Důležité ovšem je se z těchto zkušeností poučit, což bohužel někdy nedělají ani dlouholetí uživatelé.
    Na spoustu témat které se v tomto klubu mohou objevit, by se jistě našly specializovanější kluby, věřím však, že i zde se časem oběví dostatek lidí schopných fundovaně odpovědět. Odměnou snad budou praktické informace shromážděné na jednom místě.
    -
    Časem se začnu věnovat nástěnce, budou tam odkazy na užitečné informace, ale hlavně užitečné informace získané od Vás. Nestyďte se přidat i vědomosti, jenž Vám připadají triviální, případně si jen ověřte na nástěnce, zda se tam již neoběvily.
    -

    Tento klub zde není jako pobídka k užívání drog. Má pouze ponaučit jejich uživatele, jak je užívat co nejbezpečněji!
    rozbalit záhlaví
    VKLF
    VKLF --- ---
    jo jen si tu hrdinne hezky pribzukujte, jak je spatny bejt moc a ze se urcite musim bejt hovado a smazka co se umi jen vyndat do bezvedomi. ale aspon kdyz sem moc, tak se z toho neposiram a nehledam neco cim to stopnout..

    ZABAKOVA: muze to tak vypadat pro okoli, ve vysledku po chlastu se proberes stejna jako pred tim..
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    jako kdyz clovek vypije moc tvrdyho, tak muze ve vysledku skoncit jako po durmanu toje pak tezky..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: jo, vyndat se do bezvedomi umi kdejaka smazka :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: na strachu ktery predchazi nejake zivotu nebezpecne situaci nevidim vubec nic spatneho, naopak je podle me treba takovou vlastnost pestovat. a zfetovat se a vzbudit se na druhym konci mesta bez boty je presne to, co by se mi nikdy nestalo, ja drogy neberu kvuli tomu abych se choval jako hovado.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: na posrani a pochcani mi bohate postaci vetsi mnozstvi tvrdeho alkoholu. :)
    herak a durman jsem ze sve zkusenosti vynechal. herak si nechavam na duchod a durman odvaznejsim :)
    VKLF
    VKLF --- ---
    kdo se boji, nesmi do lesa, Benny vi ze v lese to je dobry, ale kdyz tam byl, tak se neceho vylekal a tak chodi jen do remizku:)
    to neee prece..?
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: po durmanu je vzdycky blbe od zaludku, nejsi schopen polknout ani vodu aby sis ulevil, dalsi den nic neprectes, pze nezaostris. proberes se na druhym konci mesta bez boty treba a nevis jak to..celou dobu si myslis, ze tohle je tvuj konec a nejsi schopen si zjednat pomoc..ale!
    kazdej ma svuj zivot rad, ten zmatek, to cele je jen strach, strach ktery ovlada kazdeho jednoho z nas..telo je vzdycky ve stavu kdy se muze poblejt, pochcat a posrat..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: no me by to uprimne ani nenapadlo. :) nepocitaje v to, ze na houbach mi hrozne vadi, jak sou tezky na zaludek a mam potrebu zvracet. ale to mam problem i s normalnima nehalucinogenima houbama. smazenice, houbovy gulase apod. proste nedavam.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to v tom pripade nedelej ;)

    VKLF: ano, pokud je moje telo ve stavu kdy je schopne zvracet a mozek neni schopen takove issue resit, tak je to nebezpecna situace, ktera si o znovuziskani kontroly zada. ja mam svuj zivot rad, i ztratu kontroly chci mit pod kontrolou ;)
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: no a? to musis mit furt kontrolu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: ja treba nechapu, proc bych me zrat 300hub, kdyz vim, ze 30-50kousku mi udela takovej rachot, ze sam nevim ci sem :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: protoze jsem sezral 300 hub ze kterych mi je fakt blbe od zaludku a prestavam mit poneti o tom co moje telo dela??
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: no ja uz sem to tady parkrat vysvetloval, ze jsem prilis materialne zamereny. mam nizky emocni kvocient, na vyssi moc neverim (krome sam sebe) a u jakekoliv drogy beru proto, protoze se mi libi jak preprogramovavaji mozek. Neverim na neurcite bytosti, neverim na cakry, verim, ze kdyz zemru, tak zemru a me vedomi zmizi bez nahrady. zadny transfer duse, mysli ci reinkarnace neexistuje. :)
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ale rozimime,)
    zapomen na naky ego, durman zadny ego nerozpousti, hezky ti ho ponecha at trpis tim ze umiras. nejedna se o zadnej psychyckej sebe masochismus, jen nauci jak srat na to, ze si pripadas priotraveny..
    sorry ale tohle jsou ty presne ty strachy:kdy o sobe nevim vdechnu svoje zvratky..
    proc bych mel vubec blejt?
    VKLF
    VKLF --- ---
    ACIF: piko nevochcijes..droga blbost, podivej jak je z toho ufon melkej..

    VYHULENY_UFO: se nedivim ze k tobe to zvire nejde, kdy se hazis do reality pocitacem, zapalovacem, lednickou a propiskou a myslis si ze mantry se poslouchaji(tkze nevis co to je) a cpes se pod studenou sprchu? a jeste tady hrde pises jak to neni tvuj smer mysleni?
    to jsi opravdu psychicky vyrostl..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: no to jsou na me prilis metafyzicke uvahy pro dlouhe intelektualni vecery.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VKLF: takze ty s tim zkusenosti mas? me znamej rikal, ze mel fakt desny halucinace a pak i vypadky pameti, si myslim, ze je to jen pro otrlejsi jedince...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: rekneme, ze na prave strane hrudi je snazsi si to uvedomit, nez na kotniku, asi jako je snazsi si uvedomit castecky prachu ve vzduchu v sikmo dopadajicim svetle pudniho vikyre, nebo vlhkost vzduchu v blizkosti vodopadu, nez na jinych mistech. a stacilo.;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: asi si nerozumime, ja nemam problem s odstranenim sveho ega, i kdyz je to obcas fuska a stres. tady jde o zdravi a v tomto pripade nejaky strach ze smrti je legitimni. hodlam si psychedelickych drog uzivat jeste dlouha leta a nepotrebuju to tady predcasne zabalit, napriklad tak, ze priotraveny kdy o sobe nevim vdechnu svoje zvratky a skoncim jako hrdina ktery se nebal smrti. overdose neni bezny zpusob uzivani drog.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ja si prave rikal ze se na muj vkus nak bojis smrti a resis to tim ze si vypinas bu bu stavy..
    na durmanu mas halucinace neceho, co fakt neexistuje, zadna fraktalova slejvacka..
    smrt a konec existence se pak derou do popredi, proste se naucis umrit a nemit z toho strach,.. celkove nemit tolik strach z toho ze stav je silenej. ne ze bych to nekomu doporucil jako zabavu, pze ten stav je snad nejneprijemnejsi co znam, ale nauci,)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: aha, takze to klidne muze bejt na pate, jako to mel achilles :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam