_BENNY: hrdinstvi je v tyhle discipline az na konci, nejde mi o to se vytahnout ze snesu. jsou latky co kontrolovat nejdou, ale to prece neznamena ze ses vyndanec, kdyz se rozhodnes je prozkoumat.
chtel sem jen natuknout to tema, ze kazdeho jednoho z nas strach ovlada mnohdy vic nez je zahodno. kdyz vim, ze lidi snesli i pres deset g susenejch(i kdyz pry pres pet uz je to celkem jedno), tak vim ze nema cenu zmatkovat, kdyz sem si das min.
ten durman jsem mel 3x a dost..brr,) pokazde jsem "umrel" a mel sem treba 100 semen, pze minule mel nekdo 200. kamosi kolem postele se se mnou loucili(byl sem doma sam) a me slo hlavou: ted sem to presral, tohle je teda konecna a nemuzu delat vubec nic, pak sem vstal a napil se vody kterou sem si natocil v umyvadle, ktere tam nikdy nebylo atd..
chci rict, ze tohle me nejak vyskolilo a tak zkusenost zustala. ted mnou (po tricitce)projde tak nejak lehce cokoliv a nezmatkuju uz tak. myslim ze tohle je univerzalni pro vsechny, vydesis se jen jednou, pak kdyz to prijde, tak uz to znas, pze jsi to uz zazil..
ne nadarmo se rika opakovani matka moudrosti, i ty acidy je treba davat porad a ucit se, nestaci jich pozrat par desitek a myslet si ze uz vim a uz to nepotrebuju a jsem hotovej, vystavenej do vysky jak katedrala:))