• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    Co sem patří

    Jak užívat drogy s co nejmenším negativním dopadem na Vaši mysl, organismus a okolí? Základní safety rules. Set and settings. Které drogy ano, které ne a proč. Co se dá mixovat, co raději ne. Dávkování. Triky jak co nejvíce snížit dopady na organismus. Historky "s ponaučením", o tom jak se to kdy nepovedlo. Praktické informace k užívání drog – aplikace, uchovávání atd.

    Co sem nepatří

    Nabídka, poptávka. Návody na výrobu drog. Zbytečný gaychat.

    -
    Tento klub jsem založil pro sdílení užitečných informací a zkušeností jenž nabýváme léty užívání drog. Většina z nás si jistě prošla obdobím kdy chyběly zkušenosti i informace a první kontakt s s drogami byl spíše punkového charakteru. Někteří z nás si i jak se říká nabili držku. Někdo více, někdo méně. Důležité ovšem je se z těchto zkušeností poučit, což bohužel někdy nedělají ani dlouholetí uživatelé.
    Na spoustu témat které se v tomto klubu mohou objevit, by se jistě našly specializovanější kluby, věřím však, že i zde se časem oběví dostatek lidí schopných fundovaně odpovědět. Odměnou snad budou praktické informace shromážděné na jednom místě.
    -
    Časem se začnu věnovat nástěnce, budou tam odkazy na užitečné informace, ale hlavně užitečné informace získané od Vás. Nestyďte se přidat i vědomosti, jenž Vám připadají triviální, případně si jen ověřte na nástěnce, zda se tam již neoběvily.
    -

    Tento klub zde není jako pobídka k užívání drog. Má pouze ponaučit jejich uživatele, jak je užívat co nejbezpečněji!
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VOP: ja bych tady poupravil myslenku, cesta do pekel by slehani nemusela az tak nutne bejt, kdyby si ty lidi neslehali sracky s 5-10% podilem vlastniho fetu. v tomhle pripade nezabiji ani tak drogy, jako pridany necistoty, ktery ti koluji zilami.
    jsou zdokumentovany pripady lekarniku a doktoru (z prvni republiky), kteri si udelali zavislost na morfiu, ale protoze byli pracujici a brali cistej matros, tak se na zavislost prislo az pri odchodu do penze, kdy zdroje vyschly.. preci jako lekar mas pristup ke spouste latek, dneska asi podil zavislaku mezi doktorama bude stejnej jako v bezny populaci.
    to jen k tem drogam s rozumem...
    VOP
    VOP --- ---
    INHALATA: "zdravější" chacha).. samozřejmě že IV je oproti šňupání/kouření nejčistší a nejefektivnější forma, ale taky 1000x rychlejší cesta do pekel.. nad tim vůbec nepřemejšlej, pokavaď teda nejseš zanícenej sebedestruktor.. a vůbec ten tvůj příspěvek na mě působí že seš v zajetí mylnýho dojmu o "pervitinu zdravě a s mírou".. nechceš místo odpovědi na tvůj mladistvej a naivní (no offense) dotaz radši nějakou osvětu?? :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INHALATA: rozhodne na tom neco bude. vis co to je za svinstvo mit v nosni prepazce vyzranou diru a ty cejtis pruvan mezi levou a pravou nosni dirkou. nitrozilne berou jen ti, co maji rozum a nechteji si znicit oblicej :)
    INHALATA
    INHALATA --- ---
    mám jednu otázku, jdnou mi kámoš říkal že vnitriožilní aplikace pervitinu je prý zdravější než šňupání co je na tom pravdy?? Né že bych to aplikoval žílou, pouze jen zvědavost...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: :0)
    VKLF
    VKLF --- ---
    VYHULENY_UFO: znam...áha, ty jsi ztratil trening totiz,))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZABAKOVA: zrovna u toho lsd bych byl opatrnej. ono bude asi specificky, nekde sem cetl, ze pan albert mel posledni trip v 96letech, ale jestli je to pravda... buh vi... no akorat mel to stesti, ze se neznicil hnedka mladej :)

    VKLF: znas film "vrat se do hrobu"....?? :)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VKLF: ted si na to prisel, cim je clovek starsi, tim vic bere drogy s rozumem, ptz. uz to ani jinak brat nejde, ptz. za mlada ma clovek rychly spalovani a celkove vic vydrzi..i kdyz bracha mi rikal, jak nekde v cizine tripoval s 60 letym starikem a pak se snazili nekam v desti dostat na kole a moc jim to neslo:)
    takze je to asi o tom, jakej kdo ma korinek, ale kdyzse clovek podiva na ty stary rockery, tak ty si taky dali ve stari pauzu..nekteri neprezili a nekteri na to ve stari kaslou..
    VKLF
    VKLF --- ---
    VYHULENY_UFO: to je strasny jak furt s tim vekem.. akorat si vymek a obhajujes si to tim ze se ti blizi 40, aby sis nepripadal blbe:)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZABAKOVA: ale tohle ja chapu, akorat ti musi bejt mezi 18-25ti :) jejda, kolikrat sem to udelal. kokes nebo pernik je na probrani k ranu fakt super, jenze jakmile se ti blizi 40tka, tak uz to telo reaguje jinak. dam si 6 velkejch plzni, 3 maly plzne, par brk a usnu kdekoliv minimalne na 10h :)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VYHULENY_UFO: mno kazda prace to ma jinak, to mas pravdu..
    nechapu lidi,co parej a dokazou druhej den v praci, kdekoliv fungovat,,ja na to nemam..a i na to huleni musim mit klid:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZABAKOVA: asi de o to, co delas za praci. kretenivce v reklamce psychedelikum zatizi mene, nez hornika a nebo zednika, zejo :)
    uprimne, ja uz taky dneska nechapu, jak sem mohl chodit do prace zhulenej :P
    VKLF
    VKLF --- ---
    MICHAL_R: tuk a cukr taky zpusobuji zmeny, mnohdy nevratne,)

    plno substanci imho funguje na principu:

    male mnozstvi- lek(neni raus, funguje v tele)
    vetsi mnozstvi- droga(raus uz je, ale nezabiji to)
    jeste vetsi mnozstvi- dal nez raus, to uz zabiji

    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VYHULENY_UFO: mno tak to si nedokazu predstavit, jak muzou v praci fungovat, to uz mi prijdou vhodnejsi na fachu ty stimulanty...kdyz uz to clovek takhle s prominutim zere, jako dobytek, tak to nemuze mit dlouhy trvani, bud se zblazni, nebo mu odejdou jatra
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZABAKOVA: no ja se totiz obavam, ze i na psychedelikach se da ujet... typek co ma 60tripu a zobe je celej tejden jak tic-tac, borec, kterymu rostou houby primo za barakem, tak proc si nedat cestou do prace a cestou z prace....

    ale ja mam co kecat s tim svym pravidelnym vecernim vypalovanim zobaku travou....
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Já jsem měl pocit, že "drogy" jsou - na nejobecnější rovině - všechny substance, které pokud požity, způsobují v organizmu nějaké změny. Je jasné, že v této diskuzi není řeč o aspirinu, nýbrž o "drogách", které se berou proto, aby změnily neurochemii. Proto beru za "drogy", na nejobecnější rovině, jak "psychedelika", tak tzv. "tvrdé drogy".

    Myslím si taky, že i psychedelika by se měly "brát s rozumem". Hodně hub (nebo něčeho podobného), "bez rozumu," (tj. ve špatném rozpoložení či nevhodném prostředí) může znamenat doživotní psychické problémy. To není prdel, a každý, kdo si prožil nějakou opravdu obtížnou "cestu", mi snad dá za pravdu.

    Rozum je třeba používat i u psychedelik, i když je někdo za skutečné "tvrdé drogy" nepovažuje.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: tak nic no..
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    ja mam taky predsudky vuci jistejm typum drog a jejich uzivatelum...radsi verim tem psychedelikum nez druhy strane..asi neznam lidi, co berou s rozumem to zobani..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: necitim, citim akorat ze zbytecne moc zvanis. drogy nejsou jenom piko, drogy jsou i leky. drogy jsou i psychedelika.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: to si delas prdel ne? vazne zadny rozdil necitis a potrebujes to vysvetlit?

    necitis rozdil mezi latkami? mezi tim co to "dela"? jak to nastavuje do budoucna, jak je to stav hodici se do normalniho fungovani(prace, povinnosti), jak je to prospesne pro tvuj dusevni rozvoj, jakou zavislost to vyvolava atd.?
    co jakoby ma nebo nema smysl do budoucna? co je jen berlicka ktera funguje vzdy "dobre" a co latka ktera je prijemna podle toho, co cinis za skutky sobe a jinym a proto mnohem pravdivejsi a smysluplnejsi?

    lidi co berou treba 15 let psychedelika se mi zdaji teda o dost zdravejsi, zivotaschopnejsi, empatictejsi, normalnejsi nez ti, co 15 let berou drogy jako piko-ejč..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: rekni mi prosim jaky je rozdil mezi psychedelikama a drogama. a jestli muzes, prosil bych jeste rozdil mezi alkoholem a drogama a toluenem a drogama. diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam