• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIDiskuzni arena pro kazdeho
    Vyvinula se v nejake diskuzi zajimava, ale off topic debata? Stoji za to to doresit, mate k tomu jeste hodne co rict, vasi oponentni maji zajimave argumenty, ale ostatni vas uz odkazuji jinam? V diskuzni arene neni zadne tema off topic ( krome urazek a hrubeho chovani), muzete sem presunout jakoukoli zajimavou diskuzi z jinych klubu, ktera ma na diskuznim serveru sve misto. Vitejte.
    rozbalit záhlaví
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    ANNAWA: SARF: https://www.youtube.com/watch?v=YO0F6enwzEo :-)
    SARF: A nemůže to být náhodou opačně ? Čím víc je někde násilí, tím víc mají lidé potřebu pořizovat si tam zbraně ?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MADIETTA: Klidně odmítej a příště dotyčnou osobu rovnou zablokuj, ať se má aspoň proč rozčilovat a tebe už s tím otravovat nebude:-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FANFAN: můžeš platit pouze kartami Poštovní spořitelny...
    hádej, proč asi...

    na vesnici jim toto "obchodní rozhodnutí" asi i funguje :-//
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    FANFAN: jak to myslis? primo na poste lze platit maxkartou.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ILLUZE: ano.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    ILLUZE: nevim co si o tom myslet, FAKE?. mozna ze nejvetsi pocitac vesmiru a tak vubec pouze vymenoval disketu a my se uz brzo dovime otazku na odpoved 42
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Mám dotaz, myslíte, že tohle je novinářská kachna?
    Neznámé zvuky vycházející ze země zní celým světem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/293321-nezname-zvuky-vychazejici-ze-zeme-zni-celym-svetem.html
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: tak si gratuluj, že jsi dotyčnou dámu rovnou vyškrtla - jen si představ, že by takový trotl měl přístup na tvou osobní stránku a potřebu třeba od tebe ještě něco komentovat ;-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MATHES: Jo, to souvisí s tím, jak kdo FB používá. Já mám vše veřejné a používám ho v podstatě jako jakýsi blog. Dávám tam odkazy na články které mě zaujmou. Tudíž se objevují lidé, kteří netuší že je tu možnost follow, která by jim umožnila mě číst a přitom se nepřátelit a ti mi pošlou žádost o přátelství, protože jim připadá ten můj stream třeba zajímavý. Ano, vždy to lze i jinak, ale prostě ne každý je FB gramotný a o jiných možnostech neví, tak automaticky používají přátelení.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MATHES: Ale ja mluvim o te situaci, kdyz to treba je skutecne clovek ze zakladky, ale ja si ho fakt nepamatuju ;-)
    Proste ty lidi nechci rovnou zavrhnout ve smyslu netusim o koho jde (byt fakt netusim), jen se s nimi nechci pratelit.
    Ted mi tam treba visi zenska - nema zadnou ikonku, ma universalni jmeno, rekneme Katka a prezdivku, ktera mi nic nerika, zadne prijmeni ani jine voditko, mame spolecnych 35 pratel, takze ja sice absolutne netusim o koho jde a mohla bych to tak i FB presentovat, ale nemuzu vyloucit, ze ji znam, mozna, ze jo, ale nehodlat ten request akceptovat, to mi mela aspon neco napsat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    RENFRI: kdyz odmitnes toho cloveka ze zakladky, tak o nem snad nereknes, ze si se s tim clovekem v zivote nevidela ;)

    PIZI: i kdyz o tom mechanismu nevim, tak mi prijde divny/podezrely kdyz mi prijde zadost od cloveka, jehoz jmeno ani foto mi nic nerika.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: Někdo má účet na fb víceméně "veřejný" a podle toho na něj píše, já ho tam mám opravdu jen jako soukromý účet pro přátele, a tím myslím skutečně lidi, které znám. Mám tam i pár lidí z nyxu, ale s těmi už si tu píšu tak dlouho, že je považuju za přátele, i když jsem je třeba osobně ještě neviděla. :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MATHES: Tak kazdej ma tu hranici jinde, pro nekoho je hodny pridani do pratel nekdo, s kym jsem chodila 7 let na zakladku, i kdyz jsme od te doby spolu nemluvili, pro nekoho proste ne, takze odmitnu, ale nebonzuju, nejsem si treba jista, odkud me ty lidi znaji, nejake spolecne pratele mame, takze to muze byt jen ma blba pamet...
    PIZI
    PIZI --- ---
    MATHES: Záleží jakým způsobem FB používáš. Na posílání žádostí neznámým nevidím až tak nic špatného. Předejít se tomu samozřejmě dá, pokud o takovém mechanismu člověk ví.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PIZI: a na zaklade ceho doslo k blokaci? jestli proto, ze posilali zadosti o pratelstvi lidem, ktery neznali, tak je to jenom jejich blbost, protoze se tomu da snadno predejit, ne?
    PIZI
    PIZI --- ---
    MATHES: O existenci toho pravidla vím právě proto, že jsem o něm slyšel od lidí, kterým účet blokli a nebyl fake. FB blokuje docela snadno. Moc to neprověřují. Hodně toho asi probíhá i automaticky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MATHES: Aby mi vyšinuté osoby pak nepsaly vyšinuté zprávy.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MADIETTA: Proc ho zaskrtavat nemas?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    No, teď už vím, že to "Ne" zaškrtávat nemám.

    Té osobě jsem odepsala:

    Omlouvám se, paní XXX, žádné udání se nekonalo, pouze jsem nepřijala Vaši žádost o přátelství, neboť si na facebooku přidávám jako přátele pouze lidi, které osobně znám, a ještě ne všechny. Odklikla jsem tedy, že vás neznám, netušila jsem, že je to "udání správě fb jako teroristu". Není nutné být vulgární. Ne každý si na facebooku přidává přátele automaticky po každé žádosti, to je snad pochopitelné. Kdybyste mi k tomu napsala nějakou zprávu, asi bych reagovala jinak. Vaše prudká reakce se mi nelíbí.

    A dotyčná mi odepisuje:

    mne se taky vase reakce nelibi, tak mi uz nepiste a dal se ve vasi samolibosti vznasejte az k nebesum at puknete svou pychou.

    No, aspoň vidím, že jsem měla skutečně dobrý důvod tu osobu odmítnout. :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam