ráda bych tady otevřela jedno téma, protože nevím, kde jinde.
Jak je to s etiketou na facebooku? Jak vy, co tam máte účet, reagujete na žádosti o přátelství?
Zdá se, že jsem se dopustila nějakého neodpustitelného faux pas, aniž bych si to uvědomila.
Sama si na facebooku zásadně přidávám jen přátelé z řad lidí, které osobně znám, taky můj seznam přátel nečítá stovky lidí, ale zhruba třicet.
Osoba, kterou vůbec neznám, mi poslala žádost o přátelství, tak jsem automaticky odklikla, že se přátelit nechci, a na dotaz facebooku, zda dotyčnou osobu znám, jsem zaškrtla "ne".
Následně mi přišla od této osoby reakce:
poslala jsem vam zadost o prijeti mezi pratele, protoze jsem vase jmeno nasla mezi prateli me dobre kamaradky xxx... vy jste mne vsak udala sprave fb jako nejakeho teroristu, bylo mi za to, ze jsem vas pozadala o pratelstvi vyhrozovano zrusenim uctu. tak si to vase pratelstvi strcte za kloboiuk, o styky s vami nemam uz vubec zadny zajem. sbohem
Netušila jsem, že vyvolám takovou reakci, a jsem tím docela nemile překvapena. Na facebooku pořád trochu tápu, nepoužívám ho dnes a denně ani intenzívně. Dopustila jsem se nějakého nepřijatelného jednání, když jsem žádost té osoby odmítla?
Jak to máte s přáteli na facebooku, přidáváte si automaticky každého, kdo vás požádá, nebo ty žádosti ignorujete, nebo je odmítáte?