• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIDiskuzni arena pro kazdeho
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    FAT: Nerozumím?
    FAT
    FAT --- ---
    SKYRAY: Tak to nebyl nejšťastnější začátek, co?
    [ LONESTAR @ Diskuzni arena pro kazdeho ]
    :-)))
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    SKYRAY: hodně jsem váhal, a váhal jsem nejen já ( a podle doby, po kterou žádost o tento klub "visela" aniž by někdo z nás rozhodl o schválení či zamítnutí klubu), a moje váhání bylo právě kvůli existenci klubů jako je Tebou zmíněný. Posoudil jsem to nakonec ale jako alternativu, ne jako duplicitu. Lálinin klub tohle plní jaksi objektivně, ne ale programově jako očekávám od tohoto.Proto jsem se rozhodl Renfri ten klub schválit.
    PIZI
    PIZI --- ---
    PASTEL: Pravidla výběru ve smyslu to podle čeho se vybírá, nebo také to jak působí selekční tlak se mění pořád. Není to nějaká novinka. Podle jiných vlastností se vybíralo v původní africe, podle jiných se vybírá, když lidé doputovali do asie, atd...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    LONESTAR:
    „Lovec a sběrač, který neuměl efektivně vyřešit problém obstarání si potravy a přístřeší, s největší pravděpodobností zahynul spolu se svou genetickou výbavou. Když se podobné chyby dopustí manažer z Wall Street, dostane ještě mimořádný bonus a stane se atraktivnějším partnerem. Extrémní pravidla přirozeného výběru jsou tak zjevně záležitostí dávné minulosti,“ ironizuje Crabtree.
    ani moc neironizuje se mi zdá
    btw, k těm diskusním klubům, myslím že nejpovedenější nápad byl asi Debatní klub u kulatého stolu, krásná vymakaná pravidla diskuse... bohužel poslední příspěvek z roku 2008
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    LONESTAR: No, tak to jsme teda pěkně v prdeli :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SKYRAY: :)
    Lidé dosáhli vrcholu inteligence před 2000 lety, od té doby hloupnou, tvrdí genetik – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/284655-lide-dosahli-vrcholu-inteligence-pred-2000-lety-od-te-doby-hloupnou-tvrdi-genetik.html
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Navrhuju tady rozpitvat evoluci lidstva, dle mě to jde do prdele :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Myslím, že podobných klubů je už hodně, ale dobrá, book :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam