• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    PROFOR
    PROFOR --- ---
    Mohl bych poprosit nekoho, kdo ma zkusenosti s instalaci kamen do maringotky s otvorem pro komin ve strese, zda by mne nekontaktoval privatne, at to tu neplevelim? Mel bych nejake dotazy ohledne nejasnosti kolem komina - tesneni a podobne. :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    SN0008102070570: dej si maringotku na břeh řeky a uvidíš... par lidi co znám s tim měli docela problém...
    jinak jsem měl asi 4 roky maringotku na orný půdě a bez problémů... pak jsem si to pro jistotu na katastru změnil na zahradu...
    TSOH
    TSOH --- ---
    SN0008102070570: kéž by to tak bylo... třeba v CHKO bude problém... na březích řek z důvodu povodní atd.. ale spíš je to o lidech - kde není nějakej idiot co si bude stěžovat tak tam to asi úřad řešit nebude...
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    máte někdo plechovou maringotku? po všem možném objíždění docházíme k závěru, že vzdáváme dřevo a půjdem do izolované plechárny. Zajímalo by mne jestli jak se rozpaluje oproti dřevu (bude opřená o stomy a moc na ní slunce nepůjde). Díky
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    Tak tady ta naše nádhera :-) včera začali vnitřní úpravy.

    CYBERBARA
    CYBERBARA --- ---
    Zahrada k rekreaci s maringotkou Píšťany, okr. Litoměřice - inzerát
    http://inzerati.cz/zahrada-k-rekreaci-s-maringotkou-pistany-okr-litomerice-97142/
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    PEEP: je to starší model po renovaci, žádné číslo jsem nikde nenašla. Díky za info ;o)
    PEEP
    PEEP --- ---
    JUZUELKA: tak jestli jen na odstaveni, tak ti staci kupni smlouva, maringotka nema zadne VIN (tedy ty starsi) se kterym by ses parovala v registru vozidel jako majitel. Majitel to zrejme dotahl na prevozkach, nebo ma papiry na nejakou legal marinu, ze ktere si to pujcil.

    Jestli dokazes sehnat technickou na marinu, ktera nema SPZ a neni registrovana v RV, tak mi pls napis do posty jak na to :)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    PEEP: zatím je odstavení, ale na jak dlouho netuším. Každopádně člověk, od kterého jsem ji koupila ji převezl na jakousi spz, předpokládám, že ji měl asi uni na všechny co převáží. Nemám momentálně nic než kupní smlouvu, tak mě právě zajímalo jak to je, jak se prokážu jako majitel...

    DIXIE: taky díky za info ;o) stk si sehnat dokážu (snad) =)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    JUZUELKA: jak rika PEEP, jen doplnim, ze maringodka s SPZ spada pod silnicni zakon a tim se jaksi vymika zakonu stavebnimu (ktery ji jinak muze povazovat za objekt plnici ucel stavby)
    osobne ale neznam nikoho, kdo by mel maringodku ktera prosla technickou..
    PEEP
    PEEP --- ---
    JUZUELKA: Ahoj, dostala si k ni nejaky papir krom kupni smlouvy? pokud ne tak je to odhlasene, nebo nema TP vubec a v zadnem registru nefiguruje. Chces s tim jezdit, nebo to mas na odstaveni nekam na zahradu? ..pokud je b) spravne, tak nic resit nemusis, pokud a) tak muzes dostat vyjimku do 25km/h a musis ji mit pojistenou...
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    JUZUELKA: má to spz a platnou stk?
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    Ahoj Te, potřebuju poradit. Koupila jsem Marinu nevím jak je to ted s hlášením na magistrátu popřípadě TP, nebo čim se prokazuje, že je má. Smlouva je hodně ocesana na údaje o ni. Díky za info
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Jinak kamarad ted vyrabi prototipy kamen, zatim v progresu, ale minulej tejden mu prisli dili na electrarnicku co ma prej bez problemu zasobit dostatkem elektriny na laptop a osvetleni od chvile co kamna budou v provozni teplote, a dotoho ma privarenej boiler na zadni stene s rozvodem vody na jeden radiator pod postely, sprchu a kuchyn. Blbec se nechce podelit o plany ani mi nechce rict kde sehnat ty dily, prej si to chce nechat patentovat. Ja to nekdy nafotim az bude vozralej.
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    RFK:
    RFK: hele nejlepsi je plynovej kotel, mam ho v busu a pecka, za zimu spotrebuju 2 velky bomby, ale to jen kvuli smradlavejm hippikum sousedum, vsichni se ke me porad chodej sprchovat, prdel je ze si stejne nasebe zase nasadej to stary mesic neprany obleceni. Ze zacatku jsem se toho taky bal, nechal jsem si udelat rozvod od kamose plinare a jediny co mi rikal tak at si vzdycky po delsi strece objedu privod plynu do kotle bublinkama nez to zapalim, a hasici mi dali krabicku co pipa kdyz me dojde vzduch nebo utika plyn. No a bombu mam venku, jeste planuju lpg nadrz pod podlahou. Chtel jsem taky vanu, ale nakonec jsem se ustedril at ma zena vetsi kuchyni a mam jen polovanu.

    Ja porad premejslim o zdvyhaci strese nad postely, jediny co me natom vadi ze za jizdy kdyz je zasunuta tak nikdo nebude moc bejt nad postely ;) Ale pridalo by me to na miste jako blazen.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Sorry za spam,navíc ještě od tématu:Hledám místo pro letní bydlení ve svém obytném autě.Hodně cestuju,letošní léto ale budu víceméně v Praze.Nevyplatí se mi(a ani nechce)hledat si klasické bydlení.Co sháním je klidný flek,ideálně s vodou a přípojkou na 220V.Od teď do začátku zimy.Dík.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    SUBHAM: nejvic..
    PETPET
    PETPET --- ---
    SUBHAM: Ta je fakt nadherna! Uz se tesim na tu tvoji :-)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    pekna "nemka"
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    Navstivil jsem ted tatu na morave, a konecne omrknul jeho marinu. Pred par lety ji vyhodne koupil vyrazenou za 9ku od MND, v pomerne slusnem stavu, tak si tak pro sebe dela to svoje mistecko na upati bilych karpat. fajne.









    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam