• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    chápu touhu po světelnosti uvnitř mariny...
    předem se omlouvám za negaci, ale mě tohle nebere...
    asi jsem konzerva už pro daný tvar maringotky tak i zvolený materiál dveř/oken...
    (kdybych se vydal touhle cestou volil bych truhláře a dřevo)
    PAVLA123
    PAVLA123 --- ---
    Ja si koupila tuto https://www.decodoma.cz/Anatomicka-matrace-POLIMAX-14-cm.html a take zkratila. navic se na ni krasne lezi a neboli zada jako z predchozich, takze doporucuji tento typ - ozkouseno.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Máme to tam :)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ja si postel dal asi o 70cm vys a mam pod tim misto na regulerni skrinky. to mi prijde praktictejsi. vyuzijes aspon i tu vejsku a na posteli se krasne posadim.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    TLOUDEV: to se da resit tak ze na dvou i vice mistech si udelas otvirani jen casti-napr po odstrceni/odkloneni jen jedny madrace apd. No a neco mas zepredku,neco zezadku. Nikdy jsem nemusel debordelizovat celou postel. Naopak velmi pohodlne
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AYOS: :-) mene pouzivane... dobrej for. A prosim reakce radeji uz soukrome, nejak se nam tu z toho stala uplne offtopic diskuse o ho*ne.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AYOS: hmm... tak ty vis ze je to oser, a premyslis, ze tu postel jeste vic rozsiris... nechapu te. radeji si udelej z toho pulmetru u zdi prostor na skrin po cele vysce a postel klidne zmensi - ono je sice hezky mit pro sebe letiste jako krava, ale to sis misto maringotky mel koupit nejakou vilu s velkou loznici ;-)
    a popravde, postel sirky 140cm pro dva staci uplne v klidu.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AYOS: veci v odklapecich postelich je celkem zlo. Chapu, ze se snazis setrit mistem, ale mel jsem to kdysi v aute a neskutecne me sralo, ze jsem musel vzdycky debordelizovat celou postel, abych si mohl sahnout pro trenky.
    EDAK
    EDAK --- ---
    AYOS: asi me nikdy neprestane udivovat neschopnost, pripadne neochota lidi hledat na googlu. proste tam napis vyroba matraci na miru a vyjede ti asi milion odkazu
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    AYOS: A nemůžete ty dvě postele o 90° otočit a do vzniklý mezery nad hlavu si dát kousek desky s molitanem?
    EDAK
    EDAK --- ---
    AYOS: Nepises jaky matrace, coz asi muze bejt dulezity.
    Moznosti jsou dle meho asi tak tri:
    a) Budto si nechat udelat(koupit) matraci novou na celou sirku postele
    b) Koupit stejnou matraci a proste ji oriznout - dle meho nejlepsi varianta, pokud nejsou perove
    c) nechat si udelat matraci jenom na toho pul metru.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    TSOH: Nad tím jsem moc neuvažoval zatím. Izolaci nějakou minerální vatu, ale uvazuju oblozit za kamna nejakej šamot. Ale asi to dopadne jen plechem.
    TSOH
    TSOH --- ---
    BALOSH: jakou izolaci budes davat do sten u kamen ?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,sháním pár oken na marínu,otevírací,ideálně směrem ven.Dejte vědět do pošty,kdyby se někde někomu nějaký válely.....
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    SPOQ: použij větráčky z PC, stihnou to odvětrat
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SPOQ: Ti bude z plotny všechno prskat na sklo, ne?
    FEEX
    FEEX --- ---
    Já mám zkušenost z obytného náklaďáku a je to úplně c klidu...
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    Jeste k tem sprcham - mate nekdo se sprchacem pres zimu vylozene negativni zkusenosti? Leto neresim, ale v zime bych si ten luxus skocit ze sprchy rovnou do pelechu rad dopral. Rikam si, ze pokud se clovek spokoji s vlaznou vodou a sprchac bude mit male vetraci okenko, nemela by tam vznikat nejaka extra kondenzace, vetsi nez treba pri vareni... (plotnu planuju taky primo pod oknem) ...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam