• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    RFK: budte radi ze nemate osly...
    RFK
    RFK --- ---
    MASOO:jo ale to mi nevadí. to je zajímavý :)

    MASOO
    MASOO --- ---
    RFK: mrouskani kocek aka vrazdeni mimin
    RFK
    RFK --- ---
    MASOO: Mě teda hlukové pozadí nepřijde jako problém. já jsem poměrně hlukotolerantní. Vadí mi akorát ožralecký řvaní a řvaní kozy v říji :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    RFK: ...:D
    snad nam to vydrzi
    RFK
    RFK --- ---
    MASOO: jo tys vlastně tam. Docela vám to tam závidim. je to krásnej prostor,ale tohle bude taky bombička. tým mám asi už sestavenej,ale chybí nám ještě jeden pár nebo dvě buzny ale hlásil se turbo,takže bude ok :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    RFK: pozorne to ctu, ale zatim sme na hristi i pres houkacky spokojeny
    RFK
    RFK --- ---
    MASOO: co ty? nešla bys do toho s náma? :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    RFK: nebo dalnice v pozadi a houkacky z Bulovky:/
    RFK
    RFK --- ---
    CUKI: Tak to je jasný. smlouva je základ- A jak řikám. Vztahy jsou základ. žiju takhle fakt dlouho a ještě jsem nemel větší problém. :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    RFK: dobrý je si udělat dobrou nájemní smlouvu, na pronájem je zahrada (daná část) s podmínkou údržby sadu vlastními prostředky a silami s možností vjezdu vlastním autem a zázemím... Nebo něco na ten způsob.
    Majitel bude krytej smlouvou, a ty vlastně taky. Pokud někdo z úřadu bude chtít dělat problémy musí to mít požehnané od majitele a on od tebe. Tohle už se v praxi řeší těžko.
    RFK: to já tě nechci strašit, jen je dobrý to vědět a bejt na to patřičně připravenej. Obytňák je v Praze problém spíš v ulici, ale pokud tam bude stát 5 maringotek a budou vidět... Na to chce najít něco neprůstřelnýho. Zatím to ale není tak horký od roku 2013 od kdy novej zákon platí jsem slyšel všehovšudy asi o 4 případech, kdy se museli mariny odtáhnout pryč. Jednou to byli závistivý sousedi a 2x myslivci co dělali problémy, tak bacha na ně...
    RFK
    RFK --- ---
    GOMERA: si piš. ;)
    GOMERA
    GOMERA --- ---
    RFK: Cau, Dubec je dobra. Tam za vama budem jezdit na navstevy, jsme kazdou chvili ve Sterboholech...
    RFK
    RFK --- ---
    CUKI: Ta zahrada má svý kouzlo,který mne i moji ženu oslovilo. Ty vzrostlý zdravý jabloně a spousta dalších stromů.místa kde evidentně byly záhony. Já jsem již přesvědčen. :) když to nebude ono,tak se zas šoupnu jinam. Nebylo by to poprvý akorát ta karavana se při každém stěhování prodlužuje :)
    RFK
    RFK --- ---
    CUKI:skutečně dobře žít se legálně nedá :)
    RFK
    RFK --- ---
    CUKI: Já tam nebudu bydlet. já tam budu jenom delat pasáka a ostatní taky k tomu pár sběračů jablek,krmičů slepic,včelařů a zázemí k tomu. Dokonce si mužem udelat nejakej svaz. jéje jak se daj zamotat uřadům hlavy ale hlavní je prevence a to znamená především nikoho nesrat. Ihned si zavázat sousedy drobnými úslužky a dary a vytvořit si image člověka za kterym zajdete,když vám neco chybí a do europarku se vám nechce kvuli pár šroubkům. Neboj,už se vyznám :)
    RFK
    RFK --- ---
    CUKI: čoveče,já se asi kvuli tobě začnu bát a víc jak po deseti letech prodám náklaďák a nastěhuju se do paneláku :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    RFK: To jsi někde u té hlavní jak jsou ty garáže a pod tím je podmáčená louka, pod úrovní silnice? Moc takto špatných míst v úvalech není, je pravda že se tam teď divoce opravují cesty u viaduktu, ale to není tak hrozný, nebo jo?

    Jinak docela dlouhou dobu byla na prodej v Dubči taková zarostlá louka kousek od silnice a bylo to za pár korun, pokud ti nevadí, že tam budeš parkovat obytňák nelegálně, což předpokládám, že na tom místě kde budeš bude stejné, tak se dá razantně ušetřit...
    RFK
    RFK --- ---
    ZORB: pořád lepší hluk dálnice v pozadí než přejezdy náklaďáku metr vod hlavy plus hustá železniční doprava :)
    ZORB
    ZORB --- ---
    RFK: Dubeč je fajn, jen tam člověk moc nemůže počítat s nějakým klidem, hlukový pozadí Prahy(šum velkoměsta) je tam neustále přitomné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam