KCE: Nauč se nejdříve číst, pak v vidíš že píšu něco úplně jiného. Nevím co dělám za videa ale budiž, koukám že ti moje přestavba yarisu leží hodně v žaludku :-D. Naštěstí pro mě je mi to fuk a jsem sní naprosto spokojen a splňuje mé představy. To, že jsi pozér a pokud někdo necestuje v Meďáku či čemkoliv IN je pro tebe naprosto nepřípustné, jen dokazuje tvou omezenost.
Vymezoval jsem se k tomu že je v mých očích zajímavější člověk co si za 500k udělá mini obytné auto (dle jeho představ), než někdo kdo takto bydlí protože mu nic jiného nezbude a když může tak zdrhne do paneláku. To jestli někdo bydlí ve stanu, bez něj, ve starém či luxusním obytňáku je mi fakt fuk. Důležité je jestli se mu v tom dobře kočuje :-D
Dál se k takovým výlevům, co zde jsou, nebudu vyjadřovat a zasírat toto fórum. V každém případě ten původní příspěvek sem patří.
Naštěstí potkávám na cestách méně omezené kočovníky než ty na tebou zmiňovaném fóru. To je jen takový český nešvar.
Jak jsem psal jeho povolání ve mě také vzbuzuje pochybnost, ale jelikož o něm nic nevím tak na rozdíl od tebe ho nebudu soudit a už vůbec ne hateovat.
Víc bych ocenil příspěvek jak fungují ty jeho soláry za 40k, že na to má připojenou myčku a pod.