• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Shaníme se ženou maringotku na celoroční bydlení. Místo máme. Na co je tak třeba při výběru koukat mám odtud i odjinud načteno. Zda koupíme hotovou a nebo polovrak ještě nevíme, raději bych asi hotovou (zateplenou). Mám tedy teď dvě otázky (další možná v procesu přibydou):

1) neprodává někdo tady z osazenstva maringotku, případně nevíte o někom, kdo prodává?

2) koukám zatím po inzerátech jen chvíli, hodně toho nabízí nějaký pan Urbánek od Brna. Nějaké zkušenosti? Jestli je férový, jeli bychom se tam podívat.

dík
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    The Bronx's Boxcar Village, 1934

NYA
    NYA --- ---
    NOMAAD: izolace ve střeše a stěnách. Natřít na bílo, aspoň střechu. Preparkovat do stínu. Zasadit paulovnii. Pergolu k jižní straně s popínavými rostlinami (rychle roste psi víno).

Držím palce, já jsem se synkem "zbaběle" v tiny housu a na zahradě samej strom a samej stín. V sousedství mám ale lidi v maringotkách, i s detma, i s miminkem od narození, a dávají to moc dobře.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    VEDRO
    KCE
    KCE --- ---
    vzhledem k predpokladatelny cene dopravy je tak fakt drahy..
    SUR
    SUR --- ---
    JAMES23: nevím,vubec tomu nerozumím. Jen mě to přišlo zajímavé tak jsem to sem dal.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SUR: V tomhle stavu trochu ulet cena ne?
    SUR
    SUR --- ---
    PRODÁM FRIGO KONTEJNER - VAGÓN - Břeclav
    https://dum.bazos.cz/inzerat/90379362/PRODAM-FRIGO-KONTEJNER-VAGON.php

Kamarád prodává za 30000,- při rychlém jednání sleva jistá.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    CUKI: netuším není to muj inzerát
    CUKI
    CUKI --- ---
    KITIARA: Co to je za ty "dlaždice" za kamnama?
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    maringotka zateplená 7m skvělý stav - Český Krumlov
    https://dum.bazos.cz/inzerat/90350296/maringotka-zateplena-7m-skvely-stav.php
    celkem dobrá maringotka....
    KCE
    KCE --- ---
    ZATAMOKO: v prvni obyt. vestavbe sme meli lino nalepeny chemoprenem, nebylo to vubec spatny, problem s lepenim fakt nebyl a to sem to udelal z jednoho kusu..

v druhy verzi uz jsem znacne odlehcil (i kdyz proti sdk je lino furt jeste lehky, lol:) a udelal to z recyklovanejch reklamnich tabuli, pouze struktura z latek vyplnena miralonem a na tom mamutem nalepeny ty desky. z interierovy strany 3mm preklizka buk.

v novym aute jsem zopakoval predchozi uspesny model...
    tady muzes vybirat, nejlepsi ceny co jsem nasel, vstricny jednani a maj vlastni (a levnou) dopravu
    Deskové materiály - Golem Reklama
    http://golemreklama.cz/7-deskove-materialy
    pokud ti na vaze nezalezi, nevim co ti brani naflakat tam normalne dlazdicky?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ZATAMOKO: Lodni lak
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO: Tak jednoduché to není, těch vrstev je potřeba víc, ale v zásadě penetrace pro daný epoxid případně adhezní můstek k tomu určený, pak krycí vrstva a nakonec finální ultratvrdá vrstva.

Co za pásky jsi použil a jakou penetraci? Třeba sokrat se na to zrovna nehodí.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI: takze namichat epoxid a jen ten SDK natrit?
    Ja uz teda ten SDK natrel penetraci a v rozich jsem dal hydroizolaci na pasku.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KOOTCHA: To se musí děsně blbě udržovat a pak budou problematický rohy. Na SDK je ideální straitflex + uniflot a na to cokoli krycího. Latex by taky fungoval, ale údržba bude taky někde jinde.
    ZATAMOKO: nn lepit ne, jen vrchní vrstva. PU bude pružnější a Epoxid tvrdší a hlavně lépe omyvatelnej. Sprcháč co mám doma, jsem nikdy nijak nemysl, jen ocáknu vodou a funguje to už 5 let.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZATAMOKO: já to používám denně 2 roky, ale jednou už jsem t přetíral. Jsem si pak uvědomil, že nejsem dobrej příklad, protože to mám na dočasnou dobu. Kdybych to měl řešit koncepčně na trvalo, tak to dělám taky jinak...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOOTCHA: nad necim takovym jsem puvodne uvazoval, ale trochu jsem bal denniho pouzivani...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI: myslis to lino nalepit PU lepidlem nebo nechat jen samotnou PU sterku?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO: Epoxid, nebo polyuretan, pokud vyřešíš rohy. Chemopren by mohl narušit to samotné lino, navic na SDK nedrží nic moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam