• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek

V prvni rade pro ty, kteri se chteji castecne vymanit z okovu otrokarskeho systemu, pro kutily i zahradkare, divky i chlapce, podiviny i samotere. Maringotka jako domov. Tuning, tipy a triky, kazdodenni tvrda drina a pocity sladke, kysele i hořké. Vitejte doma, lide z maringotek.

nastenka: Pruvodce nakupem maringotky (resp. prednakupem) ...aneb nekupuj zajice v pytli

related: [ Malá bydlení nejenom mobilní ]

rozbalit záhlaví
    SUR
    SUR --- ---
    JAMES23: nevím,vubec tomu nerozumím. Jen mě to přišlo zajímavé tak jsem to sem dal.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SUR: V tomhle stavu trochu ulet cena ne?
    SUR
    SUR --- ---
    PRODÁM FRIGO KONTEJNER - VAGÓN - Břeclav
    https://dum.bazos.cz/inzerat/90379362/PRODAM-FRIGO-KONTEJNER-VAGON.php

Kamarád prodává za 30000,- při rychlém jednání sleva jistá.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    CUKI: netuším není to muj inzerát
    CUKI
    CUKI --- ---
    KITIARA: Co to je za ty "dlaždice" za kamnama?
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    maringotka zateplená 7m skvělý stav - Český Krumlov
    https://dum.bazos.cz/inzerat/90350296/maringotka-zateplena-7m-skvely-stav.php
    celkem dobrá maringotka....
    KCE
    KCE --- ---
    ZATAMOKO: v prvni obyt. vestavbe sme meli lino nalepeny chemoprenem, nebylo to vubec spatny, problem s lepenim fakt nebyl a to sem to udelal z jednoho kusu..

v druhy verzi uz jsem znacne odlehcil (i kdyz proti sdk je lino furt jeste lehky, lol:) a udelal to z recyklovanejch reklamnich tabuli, pouze struktura z latek vyplnena miralonem a na tom mamutem nalepeny ty desky. z interierovy strany 3mm preklizka buk.

v novym aute jsem zopakoval predchozi uspesny model...
    tady muzes vybirat, nejlepsi ceny co jsem nasel, vstricny jednani a maj vlastni (a levnou) dopravu
    Deskové materiály - Golem Reklama
    http://golemreklama.cz/7-deskove-materialy
    pokud ti na vaze nezalezi, nevim co ti brani naflakat tam normalne dlazdicky?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ZATAMOKO: Lodni lak
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO: Tak jednoduché to není, těch vrstev je potřeba víc, ale v zásadě penetrace pro daný epoxid případně adhezní můstek k tomu určený, pak krycí vrstva a nakonec finální ultratvrdá vrstva.

Co za pásky jsi použil a jakou penetraci? Třeba sokrat se na to zrovna nehodí.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI: takze namichat epoxid a jen ten SDK natrit?
    Ja uz teda ten SDK natrel penetraci a v rozich jsem dal hydroizolaci na pasku.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KOOTCHA: To se musí děsně blbě udržovat a pak budou problematický rohy. Na SDK je ideální straitflex + uniflot a na to cokoli krycího. Latex by taky fungoval, ale údržba bude taky někde jinde.
    ZATAMOKO: nn lepit ne, jen vrchní vrstva. PU bude pružnější a Epoxid tvrdší a hlavně lépe omyvatelnej. Sprcháč co mám doma, jsem nikdy nijak nemysl, jen ocáknu vodou a funguje to už 5 let.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZATAMOKO: já to používám denně 2 roky, ale jednou už jsem t přetíral. Jsem si pak uvědomil, že nejsem dobrej příklad, protože to mám na dočasnou dobu. Kdybych to měl řešit koncepčně na trvalo, tak to dělám taky jinak...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOOTCHA: nad necim takovym jsem puvodne uvazoval, ale trochu jsem bal denniho pouzivani...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI: myslis to lino nalepit PU lepidlem nebo nechat jen samotnou PU sterku?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO: Epoxid, nebo polyuretan, pokud vyřešíš rohy. Chemopren by mohl narušit to samotné lino, navic na SDK nedrží nic moc.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZATAMOKO: já to natřel jen latexovou fasádní barvou.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Co máte na stěnách ve sprcháči?
    Chtěli jsme dát lino, ale ztroskotali jsme na lepidle. Zatím poslední rada zněla chemopren, ale to je na jeden pokus, čehož se trochu bojim .)
    Stěny máme z SDK (pokus).
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    tak je to doma, az patej clovek se to odvazil odtahnout. a nebal se toho,souprava 22m a vzal to tunelem blankou:) kdyztak mam kontakt,umi odtahnout cokoli

SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    DUNAR_: Záleží jak náročný jsi, drahé to ani tak být nemusí, když střádáš materiál po různu a nejsi lempl a uděláš si to sám...
    CUKI: Tak asi je jasný, že v tom v zimě nebude chtít pěstovat rajčata :D Spíš to pokryje zahradní obývák v období dešťů ...
    CUKI
    CUKI --- ---
    PHRASE: Mě se to líbí, ale u nás by to bylo trochu nepraktické. Cornwall je místo kde zima prakticky nepřijde a fouká zde relativně teplý vítr. V našich podmínkách by to spojení dřevo-sklo bylo podstatně dražší a hlavně složitější...

DUNAR_: Bude to asi řekněme "nelevné", ale mnoho lidí dá přednost bydlení v něčem pěkném, než v luxusním RD... Navíc oni to mají spíš koncipováno jako chatu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam