• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ZETOR_13: podle me to bude 'divne smrdet' a pomuze jen to, kdyz to cely vyrves, zaizolujes a predelas k obrazu svemu, vic jak 50k bych za to nedal. nevim kolik stojej materialy v cechach, ale ja sem svepomoci predelaval trailer v kanade a stalo to cca 10-12 cad.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Cirkusova maringotka původní - Praha 8 - Bazoš.cz
    https://auto.bazos.cz/inzerat/123776011/cirkusova-maringotka-puvodni.php
    potrebuji poradit, kolik by to asi melo stat? Zda se, ze je to opravdu povalecna cirkusacka maringotka. Vnejsek pomerne zachovaly, vnitrek funkcni, ale sololit a nabytek tak z 50. let. pripadne nejake samorobo dodelavky pozdeji. Takze interier zraly casem na kompletni rekonstrukci do dreva na miru.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    Taky marina:) 3 napravovy návěs

    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    zvenku je to porad stejny, fasadu budu delat az na pozemku. rozmery 11,5 x 2,5 x 4
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    SUOTAM: máš to pěkný! uka foto i zvenku.
    A jaký máš ty konečný rozměry?
    ETERNITE
    ETERNITE --- ---
    JEZINKA: Prodloužení je super, akorát je to nepraktické na převoz, čouhala nám z návěsu a bylo to celkem dramatický. teď se stěhujeme naštěstí jen o 10km, tak to zvládne traktor
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    ETERNITE: Slušný!!! Prodloužit to je dobrá haluz. Já koupil marignotku v takovým stavu, abych jí nemusel nějakou dobu vůbec upravovat, protože jsem na to hrozně levej. Ale plánuju příští rok sundat obložení, podívat se co tam pod tím je a asi to vyházet, vyměnit izolaci, obložit palubkama. Tak si můžem napsat a případně se navštívit, to vypadá jako super místo a super marína.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    CUKI: Kladkou pretahnes cokoliv, zatlučeš kolik nebo za strom a jedeš bomby.
    Máme osvědčenou řehtačkovou kladku (9tun).
    CUKI
    CUKI --- ---
    Má někdo zkuenosti z dopravou mariny traktorem? Dá se potom na finálním place v měkké nerovné půdě posunout marina i nějak bez techniky?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    z hornbachu je tak spojovak a barvy:)
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUOTAM: Reklama na Hornbach? :-D
    Koupelna vypadá dost zajímavě a ty okna taky. Pěkná práce..
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    SUOTAM: Mas to krasny!!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    skoro hotovo





    RFK
    RFK --- ---
    Drazí přátelé bydlení téměř venku. Jelikož nás opouští naše drahá spolubydlící tak vyhlašujeme konkurs na nové spoubydlící. Jedná se o nádhernou zahradu,nebo spíš sad (jabloně,hrušně,třešně,višně,mirabelky,švestky,vlašáky a mandle.Dále pak haldy ostružin) o rozloze 7500m2. Pozemek leží na samém okraji Prahy v Dubči nedaleko rybníka.Je tu vynikající dostupnost MHD. V podstatě skoro každý bus jede na metro od 10 do 25min.Černý most,Skalka,Háje.Pár minut je to do Běchovic či Horních Počernic na vlak ale dá se i krásně na kole stranou provozu. Elektřina tu je.I 380V. Studna tu je taky,jenže voda není pitná ale Tesco je za rohem a ve vsi mám pár přátel od kterých se voda brát dá. Voda je ze studny dopravována čerpadlem. Připravuji i rozvod po zahradě a jelikož jsem vedoucím instalatérského skladu,tak vše potřebné ke stavbě těchto sítí mohu sehnat velice výhodně. Hledám nejlépe někoho kdo by chtěl experimentovat se ze zemědělstvím či provozovat jiná řemesla ale není to podmínkou.Podmínkou je slušnost a pohodovost zejména ve vztahu k sousedstvu. Ty zde máme výborné .Se všemi jsme tu v míru. Jsou to sice ve směs staříci ale je s nimi sranda. Psi nevadí,kočky nevadí,kozy nevadí (v rozumném počtu) Jen kůň prosím ne. :) Dokonce ani děti nevadí! :D Nájemné tu je celkově 10000,- plus 1400,- zálohy na el. Takže se buď budeme dělit o nájem podle počtu obydlí ale samozřejmě,že když bude někdo chtít užívat jen maličký flíček a nedělat tu nic jen zde skládat svoji hlavu,tak se můžeme domluvit i jinak ale pod 3000,- nejdeme.Samozřejmě že taky neplatí,že když bude v jedný maringotce deset lidí,tak se to bude muset taky vyřešit jinak :) Tak kdo by měl zájem,tak ať se ozve na tel.:603409064 Jmenuji se René :) Ahoj ;)
    ETERNITE
    ETERNITE --- ---
    FIYAH: Máme dřevník a stříšku na nářadí. Na fotce není vidět zastřešená teráska, kterou letos na zimu můj muž zasklil starými okny. je praktická hlavně z toho důvodu, že vyrovnává teploty a v zimě nám všechno teplo nevyletí hned pryč a dá se tam taky lecos uskladnit.Spousta věcí se vejde pod maringotku, ale tam nemůžou bý věci, co reznou nebo se ničí vlhkem. Máme ještě malé děti,co rychle rostou takže sezóní oblečení vždycky po sezóně odlifruju jinam a před sezónou dostanu/koupím. Psa nemáme:)Ale kolo mi teď bohužel rezne venku, jak pořád prší,to máš recht, na zimu ho jinak dávám ke kámošce do sklepa...a nemám kam dát věci na včelaření....

    Za mě je jednou z NEJVĚTŠÍCH PŘEDNOSTÍ MARINGOTKY to, že se ti tam vejde málo věcí. A musíš u všeho rozmyslet, jestli to fakt chceš, jestli to fakt potřebuješ, to na tom miluju. Mě věci dost zatěžovaly, neumím nic vyhodit a teď se můžu vymlouvat,že se mi to tam nevejde. Takže to není žádná naše skromnost nebo omezení, berem to jako výhodu.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    ETERNITE: Prosím o odpověď:) Všechno chápu, jediné mi vrtá hlavou: kam dávate věci? Já i kdybych se po a žila maximální minimalismus, tak fakt nechápu kám dát věci jako kolo, sezoní oblečení, vánoční ozdoby, nářadí, granule pro psa, atd.....
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    moje maličká marína ma novej image :)

    dik moc id Honzaad
    ETERNITE
    ETERNITE --- ---
    JEZINKA: No jo, časy se mění, já už tu Prahu nějak nedávala. Je to orličan prodloužený o metr a půl. Vlastně z toho původního zbyla jen kostra a podvozek, jinak to dělal znovu celý můj muž. Já slyšela, že jste někde v maringotce, platí to ještě? Zajímá!

    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOOTCHA: Ha to jsme my s mužem.. Jsem z podkrkonoší a úplně náhodou jsem tam loni natrefila na prodej chaty. Za mě super cena. Pozemek na samotě(ale k benzince je to 10 minut chůze a na točený pivo taky), pozemek má 700 m2, je na tom kolaudovaná zděná chatka z 97, studna 25 metrů, udělány elektrické rozvody, i když elektřina na pozemek dotažená není(ale už je vše podepsáno a na náklady čezu to do podzimu bude). No stálo to 600 táců... My s mužem nadšení, že to zaplatíme bez hypotéky.. No a místní si tukají na čelo, že jsme za to ty prachy daly. Prý jestli to někdo koupí, tak zazobaný pražáci... (za tu cenu to prý už pár let prodávali). Je zastavěno 25m2 a můžem mít zastavěno 60m2, takže si z toho pomalu budeme dělat bydlení na důchod(i když až tam bude internet, jelikož s mužem můžem pracovat odkudkoli, tak kdo ví). Takže já chápu, že ti to ti lidé zaplatili. ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam