• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    FATALLUBA: hmm, osobne mam kolem kamen i pod rozvadecema primo cetris a mel sem to tak i v opbytnaku.. = ) pokud vim tak i od vyrobce je tohle pouziti udavany..
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    HEINZZ:
    Spis bych pouzil Cemwin. Dava se i pod elektricke rozvadece a do ruznych jinych aplikaci, kde pri nejakem problemu zabrani prostupu ohne do konstrukce.
    Cetris deklaruje nehorlavost, ale porad je to cementotriskova deska.
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    ANNONKA: tepelná zástěna
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ANNONKA: hledej "cetris", cemento-triskova deska.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Jak se dá nazvat taková ta deska dříve asi z azbestu na čtyřech nožkách co zabraňovala žíru z kamen poškodit například skříň?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ETERNITE: jak mate udelanej ten spoj?mezeru a dvoje dvere,aby slo maringotkou hejbat,nebo nak na pevno?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ETERNITE:
    A teď která ta stavba je hlavní a která vedlejší? :-D
    ETERNITE
    ETERNITE --- ---
    Tak už nejsme lidé z maringotek:) Do nového roku v megaluxusnmí bejváku. Nějak se nám terasa vymkla z rukou...a mrzí mě, že zanikla ta křehká krása při pohledu na naší Márinku s červenejma okénkama. Ale nutno říct, že je to změna k lepší psychické pohodě celé rodiny, obzvlášť v době virové jsme začínali mít celkem ponorku (říkáme tomu maringotková nemoc:)

    TRIP
    TRIP --- ---
    Fotecka pro představu

    TRIP
    TRIP --- ---
    Děkuju za odpovědi, maringotka se mi líbí krásně by pasovala do toho naseho lesika ale dovoz je nesmysl tak skusim něco poresit tady, box, přívěs, plastic fantastik to není nic pro mě,co se týče legislativy když je to na více méně na kolech tak to můžeš mít a do pěti let ti to už i zápisou na úřadě, ale nesmí tě nikdo zmrdit, já taky kupuju zemědělskou plochu kde se nesmí žít atd... Ale sousedi sou na pohodu tak to jde, je tady možnost postavit domecek 40m2 tak premejslim nad nějakou alternativou co tam zaparkovat než se pustíme do domku
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    TRIP: Chtel napsat kuo si naves/prives/box, idealne izoterm...ale KCE me predbeh...:-) nevidim jedinej rozumnej duvod, proc tahat marinu pres celou evropu (jen kvuli tomu, ze jsou ted cool? )... Lodni kontik muze bejt ok, ale rozumne (a dobre) ho zaizolovat bude narocnejsi nez ten prives..
    CUKI
    CUKI --- ---
    SMYSLOV: Tak hlavně tam jsou místně dost rozdílný podmínky. Něco jiného je to u moře a něco jiného je to v centrální části. Proto jsem se ptal na lokalitu.

    Taky by mě zajímalo jak je to tam legislativně. předpokládám že je to tam volnější než u nás. Soudě z toho co jsem tam všechno viděl, ale i tak ne všude můžeš postavit co chceš. Neznám právní základ. A z toho co vím, tak je to víc o tom že se to toleruje, než že by to bylo legální. Viz Beneficio a podobné komunity.
    KCE
    KCE --- ---
    TRIP: si kup rovnou naves, furt levnejsi nez resit dopravu z cr, pokud nemas vlastni
    MIL ANUNCIOS.COM - Murcia casa movil piso remolque calle mayor en Murcia
    https://www.milanuncios.com/...-pisos-en-murcia-murcia/murcia-casa-movil-piso-remolque-376614939.htm
    KCE
    KCE --- ---
    TRIP: si tam kup rovnou naves, furt levnejsi nez resit dopravu z cr, pokud nemas vlastni
    NYA
    NYA --- ---
    TRIP: ten Rucker, co je na nástěnce, má aktuální cenu na převoz maringotky cca 35 Kč/km + nějaký poplatek na naložení a vyložení

    kámošce docela nedávno stěhoval marinu z českolipska na karlovarsko, cca 100 km. z garáže do garáže jel ale asi 300 km. cena za tenhle převoz vyšla na 10 tis.

    k tomu můžeš připočítat cenu za čas (musí dodržet povinné pauzy atd.), mýtné, a bůhví co ještě. nakonec by sis za cenu takovýho převozu mohl koupit ve Špáňu dům


    SMYSLOV: to je dobrej nápad. kontejnery jdou dobře napojovat na sebe, když chceš mít víc místa
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    TRIP: jiné podnebí tedy jiné podmínky tady bych se nebál jít do lodních kontejnéru... a přecejenom jsi v přímořském státu :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    TRIP: A kde konkrétně v ES jsi? Počítáš cestu tam a zase zpátky že jo?
    TRIP
    TRIP --- ---
    Co koukám do záhlaví tak tam je 20kc za kilometr, sem knam to bude třeba 2tis km tak to je docela darda, kupujeme tu teď pozemek tak premejslim co na něj postavit a myslím že maringotka by se tu vyjimala, vzivote sem marinu nestavel tak úplně nevím jestli bych dal dohromady hyper ultra marinu :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    TRIP: Za tu cenu si tam postavíš hyper ultra marinu :-)

    Jak je to tam s legislativou ale netuším.
    TRIP
    TRIP --- ---
    Ahoj nemáte někdo zkušenost s dovozem maringotky do Španělska? Ať koukám kde koukám oni to tu neznají a naprodej nemají...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam