pokud by někdop mělů zájem tak jsem začal rozjíždět toto nastal čas kdy je třeba změnit slova v činy a na nečisto si vyzkoušet ono bourání masa a posléze jeho zpracováním do udírny. Maso bych zatím vzal zde
http://www.jatkysojka.cz/data/File/cenymasa.pdf. Hlavně bych bral hovězí čtvrtky a vepřové půlky abychom zjistil kolik je výťežnost, jak moc mi to dá práce a co všechno se současným vybavením zvládnu.
část masa bude okamžitě k odběru ale uzené věci se budou připravovat v rozmezí pěti dnů až tří týdnů.
pro začátek bych to nekomplikoval a poněkud omezím možnost si vybírat. každý dostanete směs mas a věcí co z nich vyrobím.
V tuto chvíli si dovedu představit že vám budu moci nabídnout.
Tlačenku
Masovou tlačenku (bez vnitřností)
Domácí bujón (vaří se dokud se nepromění v želatinu )
Různé domácí paštiky
maso syrové ,
Různá masa
v případě zájmu i možnost naložit nebo našpízovat.
Klobásky na gril nebo do trouby
Domácí šunku .
.....
Pak až se maso naloží a bude se udit
Tak se můžete těšit na klobásky a párečky.
domácí uzené
uzené špíčky a bůčky
........
A když už budu v tom roztápění udírny bude možnost přiobjednat uzené ryby a variace na téma uzený sýr.