• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PFAUSTDůchodci na nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    já si na poslední chvíli začal platit důchodové připojištění, ještě dokud jde vybrat za 15 let. jako ale není to popravdě žádná závratná částka, kterou člověk za těch 15 let vybere... je to tak o tom mít v ruce peníze za které si člověk udělá půlroční cestu kolem světa, nebo tak něco.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    KACHNIK: tak já jsem s klubem počítal hodně do budoucna, protože počítám, že nyx bude i za 40 let, kdy budeme tady důchodci všichni. jinak máš pravdu, je třeba se na stáří umět do jisté míry zajistit. ale nutno zvolit chytrou cestu, kterou rozhodně nejsou, jakožto hlavní prostor, kam vložit peníze, soukromé důchodové fondy.
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Důchod? Co to je? Jako státní? S tím u nás nepočítáme. Nebo zajištění důstojného stáří v rodinném kruhu? Na tom pracujemu.
    V roce 2050 mi bude 68, podle současných důchodových vizí by mě mělo do starobního důchodu ještě pár let zbývat. A pak co, almužna, důchodák? Ehm, no bezdětným párům bez nemovitosti držím pěsti a jdu se věnovat svému starobnímu zajištění...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    jestli mohu spamnout [ Věk - představy vs. realita ] :]
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    MARTYMARTY: ano, já jsem vycházel z tohoto

    http://media.tumblr.com/tumblr_mdg1lbcYT91rpp551.png

    jinak samozřejmě se délka života bude postupem doby prodložovat. právě proto jsem nechal vytvořit diskusi pro důchodce. jednou tady na nyxu budou tvořit velkou část uživatelů. zatím ale předpokládám, že zde bude bohužel mrtvo.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ad ta informace v záhlaví, nebude už také v tom roce 2050 odchod do důchodu také 100 let (to přeháním, ale zkrátka tak nějak o dost víc než 60)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam