• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2

http://www.planetside2.com/ - americké stránky. Oficiální SOE
    rozbalit záhlaví
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Hra se pomalu, ale jistě blíží k PS1. Pokud si ji hrál oceníš ... V blízké době se čeká, přechod na systém prolinkování základen jako bylo v PS1. To znamená, že už nebude vše propojenéí sevším, ale budeš muset zabírat základny postupně.

Jinak tam toho přibilo dost, jen VSka jsou stále slabší. A posledním patchem tomu moc nepřidali. Prostě za VS je to stále HC :-D ;-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ASACHI: Já to zapnul po docela dlouzhý době a hrál jsem v podtstaě něco jinýho.
    Ale zdá se mi, že se to teda všechno změnilo k lepšímu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: Mmm to je pekny ... ze bych se zase vratil.
    Jak moc se ta hra zmenila za posledni 2 mesice? Koukal jsem novy vozitka a tak
    KORAL
    KORAL --- ---
    Komu skoncil premium pred mesicem, nebo nikdy zadny nemel, ale koupil neco za SC naposled pred mesicem (i alfa squad), mel by mit ted do 1.6 premium ucet zdarma. Kdo ma ted premium, nebo kupoval neco nedavno ma smulu a nedostane nic

Sleva na 3 mesicni membership. Celkove je to levnejsi i nez dnesni 6 mesicni. Nabidka je taky do 1.6. Pokud si to nechate na autoobnovovani zustane tato snizena cena i do budoucna.

https://www.planetside2.com/respawn

Pokud vim plati to pro SOE ucty. Predpoklada se ze Pro7 udela neco podobnyho ale zatim se o tom nic nevi.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    WENDIGO: Tak jsem to nakonec vystrachala na forku pro7, takze pro zisk tech 500SC je treba to nerusit i na EU accounty ale narozdil od US tech 500SC vyplaceji dopredu, takze prvni dostane clovek hned jak si koupi membership a dalsi kazdy mesic po tom.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    WENDIGO: jo to je fakt, kvuli toho to nerusim a zrusim to tesne pred dalsim strzenim prachu
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Jasne takze kdyz zaplatim dneska na tri mesice tedy 11.2 tak tech 500SC dostanu 11.3, 11.4 a 11.5? Zajimavy je za na US membershipu je tenhle dodatek " Any player with a recurring membership will receive 500 Station Cash® per month as long as they stay on an auto-renew payment plan. If you have a recurring membership but you cancel or purchase a non-recurring membership, you will no longer be on an auto-renew payment plan and you will immediately stop receiving the monthly Station Cash bonus even if you have time left on your existing membership." zatimco EU ma napsano "500 SevenCash each month" bez jakyhokoli dodatku. Tak by me zajimalo jestli to maji zahrabane nekde hluboko v obchodnich podminkach nebo jestli to US a EU maji jinak.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    WENDIGO: Kdyz si koupis premium na pul roku, tak dostanes instantne +50%, ale nedostanes zadny sony pointy, ty dostanes vzdy k mesicnimu vyroci kdys to zaplatila.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    MAXMANUS: Jo zvlast defensiva dobre sype, enga hodit na prijezdovou cestu miny, pravidelne hazet naboje a opravovat turrety a certy leti jako blazen ale po par hodinach je to takova nuda, ze uz to delam jen kdyz jsou doublexp.

Jinak kdo ma bohuzel EU account jako ja tak jsem zjistila zajimavej fakt - membership za libry stoji na pul roku 1385 na 3 mesice 755 a za eura na pul roku 1530 a na 3 mesice 915 takze tam se prez libry da dostat skoro na stejnou cenu jako za dolary (1370/742) ale u nakupu SC je to obracene a libry vyjdou jeste draz nez eura - 1k SC vyjde za dolary na 190, za eura na 230 a za libry na 240

Nevite nekdo jak je tam tech 500SC mesicne tak kdy je clovek dostane? Hned jak si udela membership a pak kazdy dalsi mesic, stejny den v kazdem mesici nebo naopak mesic pote co si premium poridi?
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    The crown je na US serveru takhle po poledni hrozna cert farm, ted jsem dal svuj osobak, infiltrator se zakladni vybavou bez jedinyho upgrade 5 headshotu během asi 10 vteřin :-))))

Nechápu jak si někdo může stěžovat že FTP (v tomhle případě) je nevyváženej systém...
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Sakra, no to uz je asi pozde, zmenit to nejspis nepujde, skoda na svym US SOE uctu mam navic jeste nejaky zbyly SC z jiny hry...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Zalezi kde jste si udelali ucet ... jestli prez pro sieben, nebo planetside2.com (steam verze).
    Ja platim normalne v dolarech na americkych strankach (pro muj EU ucet)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    MAXMANUS: Jak rikam ja jsem na to jak platit dolarama neprisla, vsechno mi to skace automaticky do eur a v tom seznamu zemi US vubec neni... SOE ma rozdilny EU a US accounty.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    EZEE: Tohle je moje první online hra kterou hraju a docela mě baví, tak po výplatě asi tvůrce podporim nákupem station cash za těch 5 babek...

btw. nevíte někdo když si budu chtít koupit station cash v jaký měně mi to naučtujou? koukám že USD a éčka jsou na stejný urovni.
    EZEE
    EZEE --- ---
    tech 10 bych klido dal za rok, ale 15 za mesic fakt ne...to uz jsem si zazil hodnekrat u jiny mmo :)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    EZEE: No v poho akorát jsem se začal připojovat uprostřed polí laptop když jsem si to přečetl celej hr abych to stihl a následně zase vychladl. :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    MAXMANUS: jsem to blbec pochopil blbe, sorry
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Ono se nejak s EU accountem da platit dolarama? Ja na to neprisla a docela me to stve protoze ten kurz za eura zdaleka neni tak vesely. Jinak na rok uz to neni tak extra ale kvuli rustu tech bonusu to chce brat minimalne pulrok a to je na me docela palka, zvlast v eurech.

ASACHI: To myslim failne na tom , ze skoro vsichni hrajeme na jinem serveru a kdyz uz tak alespon za jinou stranu :D
    NIHIL
    NIHIL --- ---
    Hraju zatím sám jako heavy assault NC/Cobalt (premium). Rád bych se přidal do outfitu/skupiny. Případně by asi byla možná migrace, ale chci hrát rozhodně jen za NC. Viz http://www.planetside-universe.com/character.php?stats=Brassi
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    Samozdřejmě že je to za 10 dolaru na měsíc (za předpokladu že se upíšete na rok).

ASACHI
    ASACHI --- ---
    EZEE: No ja mam zaplaceny premium od startu a konci mi nekdy za 2 mesice ... nehodlam to prodluzovat, pac uz tedkom mi je uplne k nicemu (mam vsechno unlocknuty)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam