• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    KORAL
    KORAL --- ---
    Další věci vytáhnuté z game files.... jedná se o nové kosmetiky a podobně, dokonce nové modely pro staré zbraně, konečně s tím začali něco dělat, také říkal něco o tom že tam našel nové zvuky
    KORAL
    KORAL --- ---
    Planetside2 spouští příští měsíc betu v číně, higby se trochu rozkecal co se plánuje :

> Sunderer s area cloakem

> Sunderer s bublinovým štítem

> Nové zbraně pro ESF budou sekundární a specializované na A2A,.... spíš jsem doufal v nový nose gun -.-

> Certifikace afterburner tanků pro ESF

> Více squad spawnových možností - pravděpodobně pro sunderer a galaxy

> Více HUD customizací

> Speciální modifikace pro MLG zápasy, o tom už víme ale zaujalo mě že plánují i možnost bojovat se stejnou frakcí, jako například 2 TR outfity proti sobě

+ jeden člověk na redditu průběžně prozkoumává herní data jak v testu tak na live serverech a dokáže to dát docela dobrý náhled co se dá čekat v nejbližší době, vypadá to zajímavě - odkaz

> Nové alerty?

> MAX granátomet bude efektivní i na vozidla?

> Nové kamufláže, decaly...

> Interlink bude mít energetické mosty ovládané terminálem?

> Nová engi-tool schopná rozkládat miny?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Pravdepodobne bude tento vikend 2xXP. Kdyztak doplnim upresnujici info az bude neco presnejsiho.

https://twitter.com/Arclegger/status/337676685740765184
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    FROSTYMS: VQD jsem zabalil, tam me zoufale nebavilo litat v 40 lidech ...
    Moji kolegove z prace to zabalili a nase 3 clenna letka je mrtva :)
    FROSTYMS
    FROSTYMS --- ---
    ASACHI: jak rozpadla posádka:D ve VQD se lítá furt
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Ja jsem VS a Ceres vubec vzdala, jsem ted za TR na Watersonu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Jenom pro zajimavost ... nekdo za Vanu na Ceresu?

Mam plne vybavenej liberator, 1/4 roku jsem to nehral a bavilo me s tim litat .. jenom jsem prestal hrat, pac se mi rozpadla posadka T_T
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: mmm ja to fakt nainstaluju znova :p
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tento vikend jina SOE hra ma 50% slevu na nakup vetsiho mnozstvi SC (5k 10k).  SC jsou spolecny pro cely ucet takze muzete vesele nakupovat. Pokud vim plati pouze pro SOE ucty.

https://www.wizardrythegame.com/shop.vm

potvrzeni od higbyho
    https://twitter.com/mhigby/status/335492268238712832
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nemám možnost editace příspěvku, tak přidám do dalšího.

--> VS abilita pro maxe neznamená jen více dmg / menší armor, prý půjde i o mnohem rychlejší pohyb (použili výraz "super saiyan mode")

--> NC max nebude moct střílet se zapnutým štítem

--> TR max v lockdownu bude mít omezený úhel pohledu
    KORAL
    KORAL --- ---
    Na videu je vidět i NC max se štítem. Což je proti abilita. TR max má z PS1 opět bodce do země, kterými se zakotví a jeho střelba je mnohem učinější.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Lákadlo, co se chytá pro VS Maxe ...

You really want to deal with this ZOE maxs abilitys have to be canceled ! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UOd19OX-8DM
    KORAL
    KORAL --- ---
    WENDIGO: Souhlasím s tím, že moskyto je nejlepší. A pokud chceš primárně lítat, pak dobrá volba.
    Celkově TRka mají ted nejučinější AV maxe, VS měli nejslabší, ale po včerejším patchi, se aspon trochu srovnaly.

Doporučuji zkusit Harasery. Nacertovat je a domluvit se ve 3 lidech. Dá se s tím slušně zabijet a vyřádit se :-D
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    No premyslim, ze jestli se to k tomu vratim tak to rozjedu znova se SOE uctem protoze PRO7 me pekne stve a protoze mainuju letectvo tak asi TR jestli se neco opravdu hodne nezmenilo tak Moskyti budou porad nejlepsi. Jen me stvou ty prachy a certy utraceny na pro7 za VSko.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Hra se pomalu, ale jistě blíží k PS1. Pokud si ji hrál oceníš ... V blízké době se čeká, přechod na systém prolinkování základen jako bylo v PS1. To znamená, že už nebude vše propojenéí sevším, ale budeš muset zabírat základny postupně.

Jinak tam toho přibilo dost, jen VSka jsou stále slabší. A posledním patchem tomu moc nepřidali. Prostě za VS je to stále HC :-D ;-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ASACHI: Já to zapnul po docela dlouzhý době a hrál jsem v podtstaě něco jinýho.
    Ale zdá se mi, že se to teda všechno změnilo k lepšímu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: Mmm to je pekny ... ze bych se zase vratil.
    Jak moc se ta hra zmenila za posledni 2 mesice? Koukal jsem novy vozitka a tak
    KORAL
    KORAL --- ---
    Komu skoncil premium pred mesicem, nebo nikdy zadny nemel, ale koupil neco za SC naposled pred mesicem (i alfa squad), mel by mit ted do 1.6 premium ucet zdarma. Kdo ma ted premium, nebo kupoval neco nedavno ma smulu a nedostane nic

Sleva na 3 mesicni membership. Celkove je to levnejsi i nez dnesni 6 mesicni. Nabidka je taky do 1.6. Pokud si to nechate na autoobnovovani zustane tato snizena cena i do budoucna.

https://www.planetside2.com/respawn

Pokud vim plati to pro SOE ucty. Predpoklada se ze Pro7 udela neco podobnyho ale zatim se o tom nic nevi.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    WENDIGO: Tak jsem to nakonec vystrachala na forku pro7, takze pro zisk tech 500SC je treba to nerusit i na EU accounty ale narozdil od US tech 500SC vyplaceji dopredu, takze prvni dostane clovek hned jak si koupi membership a dalsi kazdy mesic po tom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam