• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Tak mužu, ale škoda, že už nikdo nehraje. Není s kým rozebírat update, atd ... očividně hra nezaujala tolik.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: Mno otazka jestli jeste nekdo hraje :(
    Nechces se o tendle klub starat? Predam ... ja uz na to asi nejsem idealni kandidat.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tady je to vážně mrtvé ... nikdo sem nepíše, krom mě už, koukám.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Konecne neco pro ty o jsou u PRO7

2xSC od 29.5 20:00 do 1.6 20:00

Zde
    KORAL
    KORAL --- ---
    Další věci vytáhnuté z game files.... jedná se o nové kosmetiky a podobně, dokonce nové modely pro staré zbraně, konečně s tím začali něco dělat, také říkal něco o tom že tam našel nové zvuky
    KORAL
    KORAL --- ---
    Planetside2 spouští příští měsíc betu v číně, higby se trochu rozkecal co se plánuje :

> Sunderer s area cloakem

> Sunderer s bublinovým štítem

> Nové zbraně pro ESF budou sekundární a specializované na A2A,.... spíš jsem doufal v nový nose gun -.-

> Certifikace afterburner tanků pro ESF

> Více squad spawnových možností - pravděpodobně pro sunderer a galaxy

> Více HUD customizací

> Speciální modifikace pro MLG zápasy, o tom už víme ale zaujalo mě že plánují i možnost bojovat se stejnou frakcí, jako například 2 TR outfity proti sobě

+ jeden člověk na redditu průběžně prozkoumává herní data jak v testu tak na live serverech a dokáže to dát docela dobrý náhled co se dá čekat v nejbližší době, vypadá to zajímavě - odkaz

> Nové alerty?

> MAX granátomet bude efektivní i na vozidla?

> Nové kamufláže, decaly...

> Interlink bude mít energetické mosty ovládané terminálem?

> Nová engi-tool schopná rozkládat miny?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Pravdepodobne bude tento vikend 2xXP. Kdyztak doplnim upresnujici info az bude neco presnejsiho.

https://twitter.com/Arclegger/status/337676685740765184
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    FROSTYMS: VQD jsem zabalil, tam me zoufale nebavilo litat v 40 lidech ...
    Moji kolegove z prace to zabalili a nase 3 clenna letka je mrtva :)
    FROSTYMS
    FROSTYMS --- ---
    ASACHI: jak rozpadla posádka:D ve VQD se lítá furt
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Ja jsem VS a Ceres vubec vzdala, jsem ted za TR na Watersonu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Jenom pro zajimavost ... nekdo za Vanu na Ceresu?

Mam plne vybavenej liberator, 1/4 roku jsem to nehral a bavilo me s tim litat .. jenom jsem prestal hrat, pac se mi rozpadla posadka T_T
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: mmm ja to fakt nainstaluju znova :p
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tento vikend jina SOE hra ma 50% slevu na nakup vetsiho mnozstvi SC (5k 10k).  SC jsou spolecny pro cely ucet takze muzete vesele nakupovat. Pokud vim plati pouze pro SOE ucty.

https://www.wizardrythegame.com/shop.vm

potvrzeni od higbyho
    https://twitter.com/mhigby/status/335492268238712832
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nemám možnost editace příspěvku, tak přidám do dalšího.

--> VS abilita pro maxe neznamená jen více dmg / menší armor, prý půjde i o mnohem rychlejší pohyb (použili výraz "super saiyan mode")

--> NC max nebude moct střílet se zapnutým štítem

--> TR max v lockdownu bude mít omezený úhel pohledu
    KORAL
    KORAL --- ---
    Na videu je vidět i NC max se štítem. Což je proti abilita. TR max má z PS1 opět bodce do země, kterými se zakotví a jeho střelba je mnohem učinější.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Lákadlo, co se chytá pro VS Maxe ...

You really want to deal with this ZOE maxs abilitys have to be canceled ! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UOd19OX-8DM
    KORAL
    KORAL --- ---
    WENDIGO: Souhlasím s tím, že moskyto je nejlepší. A pokud chceš primárně lítat, pak dobrá volba.
    Celkově TRka mají ted nejučinější AV maxe, VS měli nejslabší, ale po včerejším patchi, se aspon trochu srovnaly.

Doporučuji zkusit Harasery. Nacertovat je a domluvit se ve 3 lidech. Dá se s tím slušně zabijet a vyřádit se :-D
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    No premyslim, ze jestli se to k tomu vratim tak to rozjedu znova se SOE uctem protoze PRO7 me pekne stve a protoze mainuju letectvo tak asi TR jestli se neco opravdu hodne nezmenilo tak Moskyti budou porad nejlepsi. Jen me stvou ty prachy a certy utraceny na pro7 za VSko.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Hra se pomalu, ale jistě blíží k PS1. Pokud si ji hrál oceníš ... V blízké době se čeká, přechod na systém prolinkování základen jako bylo v PS1. To znamená, že už nebude vše propojenéí sevším, ale budeš muset zabírat základny postupně.

Jinak tam toho přibilo dost, jen VSka jsou stále slabší. A posledním patchem tomu moc nepřidali. Prostě za VS je to stále HC :-D ;-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ASACHI: Já to zapnul po docela dlouzhý době a hrál jsem v podtstaě něco jinýho.
    Ale zdá se mi, že se to teda všechno změnilo k lepšímu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam