• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADAMIRA: Když se servery spojovaly, postavy se automaticky převedli.
    Co mohlo být za problém, je to, že ProSiben už nespravuje evropské servery a pokud jsi měl acc přes ně mohlo dojít k nějaké ztrátě.
    Takže pak jedine kontaktovat support a požádat je o dohledání. Jinak 55 lvl je na pohodu nahrát, až od té 70 to leze pomaleji :)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    WENDIGO: Tak ja jsem v pohode a postavy mam, jen jsem zkoncila na nejakem obskurnim serveru ale mohlo byt hur.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ADAMIRA: No ted jsi me pekne vydesil tak reinstaluju a jdu zkusit jak jsem na tom ja, woodman uz taky neexistuje tak jestli je to pravda tak jsem pekne v loji, ale tak porad si rikam ze takovou kravinu by snad neudelali. Dej pak vedet jak jsi dopadl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak projíždim nějáká fora a přijde mi to teda hodne šáhgý, ale je možný že protože jsem svůj acount do nějáký doby někam "nemigroval" tak jsem o něj přišel?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ahoj, malý dotaz,

planetside jsem si poprvé nainstaloval před více jak rokem, no a předevčírem mi odešel pevný disk, včera jsme koupil nový, nainstaloval W a ted si chci zahrát planetside ale za živýho boha se nemůžu nalogovat. Když si chci nechat poslat heslo, tváří se to, že nick neexistuje a když zadám mail na nick tak mi to napíše at zkontaktuju customer service.

Opravdu netuším, čím by to mohlo být, nevíte?

Chápete, že se mi opravdu nechce dělat novou registraci a těch 55 levelů nahrávat znova... :-/
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: yup je to jak pises ...
    Ze startu to ale fakt bylo jiny. Ja jsem prakticky v outfitu nikdy nehral. Maximalne vyjimecne jsme hrali 2 a litali liberatorem.
    I tak kdyz jsem byl sam, tak jsem byl k necemu ... tedkom jsem uplne k nicemu, jsem v ty hre navic.

To je asi taky hlavni duvod, proc to skoro nikdo nehraje. Ja chci lognout, postrilet par lidi a zase to vypnout ... to mam pocit ze s kazdym patchem jde hure a hure. Jen po me SEO chce prachy za lepsi gear
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Co na to napsat :-) Hra je team,a le ten team musí mít aspon 12 členu stále online, aby něco maliko dokázal. Většinou na tebe naběhne zerg a neuděláš nic a nebo velkej outfit (celej platoon) aneuděláš taky nic.
    V PS1 i 10 lidi dokázalo hodně, to ve 2 nejde :(

Jinak pro solo hráče tam moc šancí není, ale přesto trochu ano :-) Ale né s technikou no. Leda se držet zergu a v chumlu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Me spise na ty hre hodne trapi aktualne, ze je to moc team based.
    Coz je zkripleno i tim, ze pridavaji vehicly, ktere jsou hlavne pro skupiny lidi.
    Neni tam nic do ceho by clovek mohl solo sednout a byt nejak uzitecny.

A ruku na srdce, muj upgradovany tank ma co delat, aby mel rovny souboj proti super tanku.
    Noob tank s 0 upgradedama je snadna korist. Nema prakticky nic jak by mohl 1:1 konkurovat.

Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak po release me to bavilo vice nez ted. Neprijde mi, ze by ty zmeny a upravy byly k lepsimu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: UI předělali docela dost. A chvíli trvá se vněm orientovat. Souhlasím, že to je docela tragické. Ale ještě ne úplně kničemu :-)

pay 2 win tu uplně není i s málem se dá docela slušně zahrát, je to pak už jen hodně o skillu. Ale spíše co hru sráží dolu, jsou HW nároky a děsný propad fps ve velkých bitvách.

A taky, že po dosažení lvl 100 už není nic co by člověka nutilo hrát dál. Krom K/D aby měl , lepší a lepší.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja jsem to zkousel hrat minuly tyden a ta hra je uprimne naprosto tragicka.
    Absolutne nepouzitelne UI, silene pay 2 win ...

Nechapu co je to popadlo.

Narval jsem do ty hry asi 1500 kdyz vysla a prijde mi, ze i tak mi chybi milion veci, abych byl v boji k necemu, takze si nedelam iluze, ze novacka to prestane bavit asi po 5 minutach.

UI zase porazilo me
    KORAL
    KORAL --- ---
    Hra tak trochu utichla.
    Servery se už spojují, jelikož největší boom opadl.

Celkově je hra stále dost náročná a autorum se nedaří vychytat optimalizaci. CZ/SK outfity už v podstatě skončili ve velkém a jsou spíše malé squady kamarádů, kteří ještě hrají.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Ahoj,
    server Woodman už není. došlo ke spojení se serverem Miller.
    Jinak za TR je tam několik outfitu CZ/SK.
    SNK
    SNK --- ---
    Cuz, jaky je tedka aktualne nejvetsi outfit na woodman za TR??
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nový Patch Notes pro dnešní den.

Seznam přeložený k nalezení - ZDE
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: přesto, kdyby jsi si chtěl zahrát jen pro relax tak se ozvi :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: to je prave to posledni co se mi chce, me hrani v outfitu bavilo asi mesic, nez to prerostlo na operace kde je 500 lidi ...
    Ja to zase zkusim po nejakym vetsim patchi a dotahnu k tomu nekoho :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Vím že na milleru je outfit Tarcové. Ti mají jak pozemní tak letecké jednotky. A zrovna Liberátory tam lítaj ostošest :-)
    Případně pokud ti nevadí začít od znova, můžeš k nim a nebo k nám za Vanu (podle toho co hraješ víc) a prostě hrát s dalšími lidmi.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ten web vypada dobre.
    Me uz prestali vsichni kamaradi hrat a solo muj oblibeny liberator hrat nejde, takze ja uz to taky nejaky patek nehraju.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mno nic, tady je to mrtvé. Začal jsem psát novinky na web www.planetside2.cz
    Je tam i forum, tak kdo třeba ještě hrajete, můžete zajít a pokecat a nebo se zeptat, atd ...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak už nějaký pátek je venku optimalizační patch a musím říci, že se opravdu povedl.
    To co předtím na Ultra bylo nehratelné, tak ted bez problému s pruměrným FPS 55 při rozlišení : 1920x1200

Přiznám se, že skáču mezi servery Woodman a Miller. S tím že na Milleru stále vládnou TRka, ale pokud si tam chcete zahrát jen tak tak i za jiné frakce s ehraje fajn.
    Woodman je přesný opak. Tam zase vládnou VSka a to díky outfitu KOTV. Tam je spolupráce opravdu skvělá a komunikace ingame nevázne a jede se ostošest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam