Tak jsem dneska byl na test serveru. Měl jsem vše na maximum, včetně stínu přídavných. jeidné co nebylo možno ovlivnovat bylo GPU Phys
A níže píši sv postřehy a závěry.
1. mimo boj se FPS drží na maximum co Vám GPU dovolí. U mě 140+ FPS To samé pokud dojde na boj cca 10 lidí.Stále brzdí GPU.
2. v boji (a ted myslím pořádný boj v biolabu 3 stran) se FPS drží kolem 45 minimum ! Průměr je kolem 60 FPS. maximum 86.
3. Nárust zátěže na CPU oproti aktuálnímu stavu je o 10%. takže žádný zázrak.
4. Nové rozhraní kvituji s povděkem, tomu starému nic vytýkat nemohu, nové rozhraní je více alliení, hodí se hodně k VS.
5. zapracovalo se i na zvýraznění toho kdo Vás zabil, spotovaných jednotkách a jejich HP.
6. Celkově self heal u medika funguje rychleji, než tedkon. Rezist shield u HV ubejvá nechutně rychle, ale zase se nechutne rychle dobijí. Na prvním lvl ...
Celkově si počkám na nasazení na ostrém provozu, ale pokud budou výsledky sorvnatelené jako na testu, pak se k PS opět přmknu a budu pařit. Jelikož to bude konečně hratelné.
Ale jelikož znám SOE budu skeptik a počkám si. Jo mimochodem stále optimlizují, takže možná se ty minimální FPS j zvednou a nebo spadnou :-D No nechám se překvapit.