DAN_F: Jako takhle, pokusím se vysvětlit, proč mě celá filozofie freedomků odpuzuje. Nechápu, proč by si měl movitější zákazník kupovat jakousi prefabrikovanou předem nalinkovanou a totálně neflexibilní architekturu (možnost dokupování dalších modulů není flexibilnost), když má dostatek financí na full servis od x architektonickejch kanceláří. Zaplatí pade až stovku partě mladejch architektů (kteří většinu papírů zařídí) a dostanou parádní vymyšlený bydlení doopravdy na míru pozemku i uživatelů. Což je dle mýho jedno z hlavních poslání drobný a dobrý architektury na bydlení. Většina prefa unifikovaných věcí sou hrozně neměnný, proto pro mě představuje jakejsi předskokan "dospělý" architektury:) (resp ještě sem neviděl něco, co by mě přesvědčilo o opaku. Ale zas já toho viděl hrozně málo :) ) Jinak co se týče kvality interiérů, tak co sem se koukal na fotky, tak mě to kompletní smrkový obložení nebo co to je za dřevo moc nepřesvědčovalo o kvalitě, viz
http://www.freedomky.cz/upload/bunky/medium/2J1B1444.jpg, takovej chatovej palubkovej styl)
Omlouvám se za hrůznou kvalitu slohu, musim drtit před koncem semestru ve dve v noci projekt a nezbývá mi moc sil na vymýšlení dobŕeho textu:)