TSOH: My jsme si pronajímali, nebo vlastně asi ještě pronajímáme od ČD maličký domek, bývalý nádražácký útulek, na který navazuje přístřešek zastávky… Zastávka Šluknov – Údolí, je to tam hrozně hezké. Jenže je to holt daleko na severu a matka už se tam teď moc nedostane a v jednom kuse to někdo vykrádá a navíc se začala propadat střecha… Doufám, že to s bratrem dají nějak do pořádku, protože mně vztahy s rodinou žádný zásah moc neumožňují.
Ne, ne, ne, ne, ne! Koukla jsem na Google, jestli někde nebude fotka a zarazil mě u té jediné zdroj iDnes, tak jsem se podívala a našla tohle! A to jsem si chviličku předtím říkala, že by se tam dobře psalo, na samotě, jen s těmi vlaky, že bych se tam chtěla vrátit… Už čtvrt roku tam nestojí…
Ze Šluknovska zmizela památka na slavnou éru lázní, opuštěná zastávka - iDNES.cz
http://usti.idnes.cz/...stavky-sluknov-udoli-dnl-/usti-zpravy.aspx?c=A140610_2072496_usti-zpravy_alh
Je tam o kousek dál pohřbená naše Nikitka… A už tam není ani ohniště a naše přítomnost na tom místě je srovnaná se zemí a ona je tam sama… Nemůžu přestat brečet.