PHRASE: No to těžko říct. To co jsem postoval, tak jsem dělal přes 3 měsíce, ale otázkou je kolikrát jsem tam byl za tu dobu na stavbě. Dělal jsem i dost jinejch věcí současně. Nebyl jsem tam třeba tři tejny v kuse. Dohromady jsem jen měsíc věnovat stavbě u kamaráda, kterej mi tam sice byl taky pomoc, ale tak na tejden. Druhej kamarád pro kterého jsem to stavěl mi tam taky pomáhal když přišel z práce.
Problém byl, že větší část stavby jsme dělali v zimě kdy byla za prvný zima, ale taky krátkej den. A není tam elektřina, což je problém zase za prvý světlo za druhý vše dělat ručně je na prd. Třeba jen oříznutí tý fasády zespodu by normálně trvalo 5 minut. Bez elektriky je to práce na kterou se netěším. A co bylo nejhorší jezdil jsem tam přes celou Prahu tedy dojezdová doma mezi necelou hodinou a někdy i třema! To už nikdy víc! Po tom jsem se rozhodl že dlouhodobé akce budu dělat jen na západ od Prahy Od Berounska po kraj Prahy, dál to nemá význam :-(
V místě, kde je elektřina by to s jedním (ne úplně levým) pomocníkem trvalo tak měsíc souvislé práce...
Nicméně tam je potřeba několik minimálně vícedeních technologických přestávek: základy, SDK omítka, sprcháč a podlaha.