• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIMalá bydlení ☼ žijme nezávisle ♫♪☺◄◄ neobvyklá obydlí ►► Jak žít ve zdravém prostředí a hlavně, co s hovnama? ☼☺☺
    CUKI
    CUKI --- ---
    LINKOS: Nevím co konkrétně znamená zajištění nemovitosti, tedy v jakých všech případech se to dělá, ale ta cena za tu by to prodávali roky. To už raději koupím něco takového: https://www.sreality.cz/...ek/zahrada/beroun-beroun-mesto-visnovka/3759882588#img=0&fullscreen=false

Je to na super místě v přírodě, přitom na kraji soběstačného města a s výbornou dostupností do Prahy.
    Pozemek je sice menší ale lépe umístěn. Ten v Krňanech je rohový a stavba je špatně orientovaná.

Tady v Berouně se občas poštěstí v těch zahrádkovejch koloniích něco sehnat pod půl mega. Na stavbu podle § 79 SZ je to naprosto ideální. Tedy dá se z toho udělat snadno "garsonka" se zahrádkou za cenu co v té samé lokalitě nestojí ani zlomek pidi bytu.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CUKI: od tech parchantu co nejdriv zabavili zbozi s tim,ze se nesmí prodavat a pak ho prodali sami ani zlaty prase zadarmo
    GREGI
    GREGI --- ---
    COMODOR_FALKON: je to hlavne prijemna vzdalenoat od prahy furt
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GREGI: V Krňanech...? Jako je odtama blízko na Slapy, ale...
    GREGI
    GREGI --- ---
    CUKI: jestli to je na vlastnim pozemku tak mi cena neprijde prehanana... pozemky sou silene drahy
    MASOO
    MASOO --- ---
    Originální bydlení na ploše 19 metrů. Jak žije mladá rodina v domku na kolečkách? | Kafe.cz
    https://www.kafe.cz/..._medium=email&utm_campaign=2909&tqid=heGiPH17BVMBngZGoLso2aFZVRMuq1YRc4RfDJV2
    CUKI
    CUKI --- ---
    77WHITE: Dost pochybuju, že to za to cenu někdo koupí. Leda by tam byl schovaný nezajištěný koks :-D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    COMODOR_FALKON:Budou hodně hluboko, desítky metrů. Není to nic speciálního ani extrémně neobvyklýho, vážně.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    77WHITE: Tak jasně, ale 50 m2 je cca 7*7 metrů. Kolik se Ti tam vejde pilotů a jak budou muset být pevné a hluboko, aby udržely 30 metrů vysokou stavbu...?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    COMODOR_FALKON: stejně jako kdekoliv jinde ve světě. Založení na pilotách.
    CUKI
    CUKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Tomu se teprve říká panelák naležato :-D
    .. A jak tak koukám taky to má prosklený stropy...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    77WHITE: Docela by mne zajímalo, jaká je pak stabilita takového objektu.
    Moc si nedovedu představit adekvátně hlubokou díru, aby to kompenzovalo těžiště velmi štíhlé budovy.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    CUKI: Chybí tam slůvko "pocitově".
    A spíš bych viděl jako problém to léto s 35 °C a vysokou vlhkostí. To musí být dost peklo...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: já bych se bála spojů toho prosklenýho stropu a zdiva. Že jim tam za pár let začne zatékat. Anebo dřív.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    77WHITE: jasne, ale to v praze taky maj monstrozni cenu. nekde v blbejch kbelech zaplatis 6-8 mega za malej pozemek, v centru prahy si to nedovedu vubec predstavit. bude to srovnatelne, drazsi nez praha to asi nebude
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANDY_WARHOL: Jak kde jak co, pozemky v hanoji na lepsi adrese maj samozrejme monstrozni cenu. Co mi vypravela pritelkyne co tam zila, tak na trebas 50 metrovym pozemku vyseknes 8mi patrovej hotel jedna radost:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    77WHITE: hlavne zadny rozvody topeni. na vodu jim staci studena a ve sprse maj prutokac na elektrinu a bohate to staci, protoze tu vodu staci zahrat jen o trochu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CUKI: byl sem v sajgonu, a draz tam neni. tedy ceny pozemku neznam, ale myslim celkove
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam