GREGI: Asi bych zacal s umistenim na pozemku a orientaci domu. Je skoda, ze placek mezi domem a garazi, nejvetsi celistva cast, je uplne opomijenej. Misto toho je terasa umistena takrikajic do rohu. Koukaji do nej dve smutna okna mistnosti, kam budete chodit pouze spat. Urcite bych premyslel o prohozeni dvou hlavnich stangli, zuzeni te jizni. Nebo o uplny zmene koncepce domu, jako jedny dlouhy stangli podel cesty, co nejuzsi, vyuzivajici jizni strany. Za me je to promarnena prilezitost.
Ten pudorys jinak vypada docela v pohode, az na okna v loznicich, ty budou v realu pusobit v rohu uplne silene. U malych domu vetsinou vychazi kompozice otvoru z vnitrku, jinak vznikaji podobny srandy. Nevidim technickou mistnost. Popravde mi ty pokoje prijdou trochu moc velky, ale to uz sem spis ja, ja bych orezal spani fakt na minimum s tim, ze se zije v mistnosti vedle.
Jako nejvetsi minus ale vnimam propojeni s exterierem, obzvlast terasa jakoby nebyla. Okna sou maly a i kdyz jich je hodne, tak bych klidne par ozelel za cenu poradnyho otvoru ven, dominantniho. Zaroven se urcite zamyslete, jestli je treba tahat stropy tak vysoko, protoze bez ty propojenosti s exterierem (a pri rozmeru oken) to muze pusobit i dost blbe. Doporucil bych pro overeni jednu dve strucny vizualizace hlavniho prostoru s vybavenim. Je to docela slozitej prostor, okna ve vice urovnich v otevrenym prostoru, a tezky na predstaveni.