• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SARKUF: Terénem... pročež mi moje tréninky na Ladronce nebyly moc k něčemu :D ale aspoň jsem to uběh. Těžko to udělat schůdněji, jedině dělat vlny po 30 minutách a ne po 15, nebo méně lidí ve vlnách. Ale to by zas nenacpali 2500 lidí do pár hodin. Cílem organizátorů je samozřejmě vytěžit trať na maximum. Mně to v podstatě vadilo jenom u ostnatýho drátu, kde se lezlo fakt pomalu. Ty kameny tam byly podle mě proto, že už byla uprostřed vrstva hlíny prostě vymletá závodníkama až na to kamenný podloží. Lezl jsem ze začátku po straně a to bylo lepší, ani dráty tam nebyly tak prověšený.
    My jsme měli tým a bylo to dobrý. Sice jsme se hned ze začátku rozptýlili (a Kabis jsem ani neviděl :), ale občas jsem se s kolegou potkal na trati a hlavně jsme si společně užili euforii po doběhu.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Všem congrats :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: ja jsem vas vubec nevidela :( jinak bych se samozrejme prihlasila...

    jinak taky anglicakovani jen ostep a stena
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Jo byla sranda. Jak uz tady bylo receno je to hlavne o behu. Ale zas terenem coz me bavi. Trosku jsem si zavzpominal na x hodin stravenych sprintovanim po lese na tabore.)
    Co se mi libilo bylo jak to bylo precizne zorganizovany v tak masivnim poctu. Az na to cekani na prekazkach, to byl fakt celkem opruz a je skoda, toho promrhanyho casu. Nevim jestli to jde vubec udelat nejak schudneji. Proc v tom plazeni byly pod tim bahnem ty ostry velky sutry? Zdalo se mi to dost zbytecny, jedinej vysledek toho je, ze mam kolena lokty pekne jety...
    Nastesti jsem anglicakoval jen 2x, coz jeste jde... Klasicky ostep a pak ta horozlezecka stena, nevim proc se nesmelo drzet tech macek ze zhora, ale to je fuk...
    Uzil jsem si to a taky je mi trosku lito, ze jsem nemel tym. To hecovani a povzbuzovani melo neco do sebe.) Urcite je velka vyhoda startovat v ty elitni a zadny podminky tam nejsou, ale nechtel jsem zbytecne zabirat misto, kdyz jsem si to chtel "jen zabehnout".
    Startoval jsem 11:30, 1:23, 566. v absolutnim
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: no kdyby ses přihlásila před startem mohlas s náma běžet :) byli jsme tam rychlí i pomalejší. Já jsem měl plno práce s odbavením dvou členů týmu, co dorazili asi v 10:35 (start samozřejmě v 11). Já taky chvíli běžel s kolegou a bylo to dobrý, ale pak mi zmizel při běhu, prostě nejsem běhač :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: spartan race mi prijde ze je hodne o vuli a celkovy fyzicce, bahnak vypada sympaticky :)
    v euforii jsem zvazovala to same a vzhledem k tomu, ze dalsi u nas bude zase az pristi rok, vidim to docela nadejne... ale super bych rada sla v tymu s nekym a vylozene to jit aspon v tech dvou a drzet se pohromade. jenze na to musim nekoho sehnat no :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: jsem začal v euforii uvažovat o Super. Snad mě to přejde :) Musel bych na to fakt začít běhat. A představa že poběžím dvakrát delší trasu a bude tam jenom o 5 víc překážek není úplně lákavá. Ještě tam kluci vyprávěli o Bahňáku, což je 1,7 km a 26 překážek, tak to taky zvážím, protože to je poněkud příznivější poměr :) Spartan Race je opravdu HODNĚ o běhu http://www.bahnak.eu/
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: ty jsou hodne povedeny :) (ale bohuzel :D holt jsem dement)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: vypadalo to tak. no jsem zvedava, pritelkyne to se mnou asi pristi rok zkusi taky :) (snad)
    a docela me stve, ze jsem se nenechala vyfotit na konci :/ snad budu na nejaky fotce z ofika :))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: myslíš elitní vlnu? To je určitě lepší. Ani nevím, jestli jsou nějaké podmínky na start v elitní vlně. Přišlo mi, že se může přihlásit každý.
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: me se osvedcily, zalezi jaky material :) ale teda kolena vypadaj z bahniste fakt pekne, zvlast jak se do toho dostalo blato a poradne jsem si to vydesinfikovala az pozdejs :)

    taky jsem premyslela ze bych priste zkusila drivejsi vlnu, ale na to musim zacit trenovat :) a teda fakt mam pocit ze treba ve dvojici se bezi lip, ale musi to byt nekdo na podobne urovni
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: kraťasy se mi neosvědčily příště beru krátký elasťáky. V bahništi jsem s kraťasama děsně nabral.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Oficiální délka sprintu: 7,2 km. Mi to přišlo krapet víc než 5 km!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    IMOLOL: Jeden člověk z mýho týmu ji přelez, ve vlně z 11:00, nicméně on umí technicky lézt :)

    MHO: Online myslím že se nedá. Až na místě na nástěnce. Tak hodně štěstí a vytrvalosti.

    IMOLOL: Haha, to jsme doběhli prakticky současně :))

    KABIS: Hele já myslím že dost dobrý, zvlášt když jsi netrénovala :)

    SPECS: No jít co nejdřív ráno a běžet co nejvíc vepředu... to čekání a rozbahnění to fakt zhoršuje...
    SPECS
    SPECS --- ---
    Já 1:18. Nevěděl jsem, do čeho jdu, takže oproti původnímu očekávání spokojenost. Nicméně jsem tam nechal ještě docela dost sil, navíc trénink byl vlastně nijakej... Ale aspoň mám nějakou rezervu pro příští rok. Hlavně jít v co nejdřívější vlně, jinak pak člověk všude zbytečně dlouho čeká a terén se stává taky horším a obtížnějším.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    na plazení jsem "předjel" snad deset lidí, pěkně po boku a cpát se mezi :)
    MAD_
    MAD_ --- ---
    1:31 a par drobnejch, spokojenej moc nejsem, ale teda je fakt cekal jsem na prekazkach snad nejmin dvacet minut:/ hlavne na uvodni tahani zeleznyho zavazi, kde se utvoril strasnej chumel, jsem hloupej, ze jsem rovnou nesel delat anglicaky.. pak samozrejme obligatni skluzavka a plazeni :) jinak ale vyborna akce, bavilo moc
    KABIS
    KABIS --- ---
    1:41:59 :( ale je fakt ze jsem mrte dluoho cekala na prekazkach (plazeni predemnou byl kluk ktery sel fakt zeoufale pomalu a na skluzavce cekal asi kazdy :) a na provazech - ty holky jak tam mely uzle tak jim to trvalo fakt dlouho nez to vzdaly) a chvili jsem bezela s jednou madarkou a nechtelo se mi moc zrychlovat jak jsem mela s kym kecat :D ... poradi 139/410 z holek ;)
    a taky je fakt ze jsem moc netrenovala (cti: vubec :D), pristi bude lepsi ;)))
    absolutni 1463/2561 - jestli koukam dobre, coz taky neni uplne spatny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam