• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: já taky ne, ale na tvým místě bych to bral jako ideální příležitost to otestovat.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    LIBUSHKA: Zeptam se ti.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    prodam listek na army run za 500, ze zdravotnich duvodu se nemuzu zucastnit :( ma nekdo zajem?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    SIRSPOOK: snad to bude jen utahaný, na samotnym závodu na Klínovci se mi nestalo nic, co by věštilo úraz, všechno v pohodě. Kliky na jedné ruce jsem myslel trochu jinak, než bylo pochopeno - taky jsem to blbě napsal. Měl jsem na mysli ty, kdy máš na zemi obě ruce, ale váhu přeneseš jen na jednu, druhou se spíš opíráš a to se dá.

    TAURUS: o tejpech právě nevím vůbec nic - i proto se ptám
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: to tejpování prej taky pomáhá
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    BUTTERFLY: taky moznost, jestli teda das 20 kliku na jedne ruce:-) To ja bych asi nedal. Kazdopadne bych tomu dal masaz, tyden/dva pauzy a kdyz se nezlepsi, tak fyzio/doktora
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    SIRSPOOK: díky, druhou možnost mám klikovat na levačce, ta je v pohodě, teď jsem to zkusil a dá se to. jo, odpočinek rozhodně, naštěstí bude další závod až v září, tak snad si to do té doby odpočine
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    BUTTERFLY: zkus kliky s lokty u tela. Kdyz me boli rameno, tak aspon tak jsem schopen odklikovat. Ramena dolu, lopatky k sobe a klikovat jen rukama. Jinak myslim ze s tim nic vic neudelas. Chce to odpocinek...

    How to do a Push Up: Proper Elbow Position
    https://www.youtube.com/watch?v=QO3IGdNe-A8
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Potřebuju malou radu: celý týden po beastu mě nějak pobolívá rameno a teď mi to nedalo a zkusil jsem si udělat klik - myslel jsem, že se pos... bolestí. Zítra mám běžet Army Run a kdybych tam někde nedal překážku, tak to mám za 20 kliků, což nevím, jak přežiju. Máte nějaký tip, jak to vylepšit, jako nějaký tejpy, masti, nebo já nevím co? Takovou věc jsem zatím neřešil. A už je vše zařízené, tak to chci zkusit a pokud možno neklikovat.
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    PODFUCK: tak to je ale pekny, to mate peknou myslenku. Hele a mohl bych patrit k vam? Od malicka se bojim ridit Ferrari, podporite me v prekonani tehle fobie?:-)
    Jinak ja ten postoj chapu, kdyz jsem vloni bezel prvni spartan, tak jsem mel o 14kg vic a nemel jsem zadnou kondici. Jak se rika cesta je cil a v cil je jen start dalsi cesty
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ONASYS: Koren co to bezel s nastiplym nartem po hodine spanku a bez pripravy, (protoze jsme ho rano vzbudili telefonem, ze nam nekdo odpadl, at jede) mne osobne prijde tvrdej dost ;) Pristi par lidem prostrelim koleno :) ... Strasne me bavi co v lidech tenhle projekt vzbuzuje za emoce. Diky za nazor.

    SIRSPOOK: V planu nemam nic. Je to pro nas o prekonavani vlastnich individualnich limitu a plneni snu... Kdyz treba nekdo ze skupiny trpel klaustrofobii, tak jeho nejvetsi vyzva bylo jit do zatopenych stol. Po bradu ve vode, 15 cm nad hlavou, v noci, do neznama...Prvni zapas v thajskym boxu, skok z vysky, preskocit jedouci auto atd. Kazdej si rekne co chce prekonat a ostatni ho v tom podpori a pripravi mu proto podminky. Stejne tak to byl Spartan race. 4 z 6 lidi nebehaj a prakticky se na to nepripravovali, byla to tedy pro ne vyzva...Ale to je jen pulka projektu, druha pulka je o osobnostim rozvoji, kterej netocime...Proste takova novodoba Kalokaghatia.

    Vlastne i ty samotny videa jsou o snu jednoho z nas, chtel se naucit tocit, strihat a delat grafiku....tak jsme rekli proc ne.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PODFUCK: tvrdy beru ze si clovek dokaze nalozit a nesidi se, je jedno vzdalenost atd. Pokud ma nekdo potrebu prezentovat ze je tvrdak a fakt si dava mel by si fakt davat. To co je na tom videu je ve skrze prumerny absolvovani masovky... CHCI VIC!!
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    PODFUCK: videjko dobry, az me skoro mrzi, ze jsem nebyl:-) Nevim co mas presne v planu s tou cestou vlka, ale klinovec jste si ocividne prijemne uzili
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ONASYS: :D Co tobe osobne pripada tvrdy?
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PODFUCK: nemuzu si pomoc ale pusobi to strasne smesne... pusobi to na me jako takova sebeprezentace tvrdactvi ktery tam bohuzel neni, je to fakt legracni, ale treba to casem bude posunuty trosku dal...
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Nase video ze Spartanu, ale moc tam nejsem. Tohle je parta co mela v tymu borce po nocni s nastiplnou nartnu kustkou :)
    Spartan Race Beast CZ, GoPro - HERO 3, Cesta vlka.HD
    https://www.youtube.com/watch?v=QDWV1W5OkH0
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: v tom jsi běžel?? vypadá to zajímavě, docela bych si vyzkoušel, jak to funguje, kromě děšení lidí okolo

    já mám pocit, že se to s tím dnem až moc přehání. Ale za rok má být Ultra Beast, což je můj strop a chci si to splnit, tak bůhví na co si tam sáhnu. Každopádně až budu zase psát nějaký článek, chci si z toho dna udělat trochu srandu, snad moc lidí nenaštvu.
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    BUTTERFLY: u behu, coz SR vlastne je, je imho sahnuti na dno jednoznacne ZED.
    Hitting the wall - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hitting_the_wall

    Mne se osobne nastesti nestalo:-) Osobne jsem to videl letos u nejake 40ti lete pani na Podebradske 10. Nic co by clovek chtel vylozene zazit.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Tréninková maska 2.0 | Hayashi.cz
    Tréninková maska 2.0 | Hayashi.cz
    http://www.hayashi.cz/treninkova-maska-2.0-produkt_idb-9280

    Ja pouzivam nastaveni na simulaci 4000 m nad morem.

    Skutecnymu dnu se priblizujes, kdyz te telo odpojuje - omdlis, za urcitych okolnosti zvracis, atd. Troufam si rict, ze to o cem vetsina lidi mluvi je jejich vetsinou psychicky limit a ne dno. Ja sam se ke svymu dnu jeste nepriblizil - porad mam tendenci nechavat si rezervy.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: co je maska?

    btw. docela dost lidí říkalo, že nejvíc dostali zabrat na sandbagu. souhlasil jsem s nima do doby, než se mi povedlo pár lidí na té překážce předběhnout, od té doby to mám zafixovaný jako silnou stránku a dávám to dřína nedřina, takže to nastavení v hlavě udělalo z pekla potěšení.

    jedna věc by mě vážně zajímala: dost lidí v souvislosti se SR (jedno jaká úroveň) mluví o tom, že si sáhli na dno.. jak se tohle jenom pozná?? nevíte? já pocit "sáhnutní na dno" nikdy v životě nezažil, nebo ne do té míry, abych si to přiznal.. něco špatně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam