• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Jak bylo na Gladiátorovi? Byli jste někdo?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    O víkendu jsem byl v Nitře na Sprintu, závod pekelně rychlý, asi nejlehčí sprint, co jsem běžel. Všechno bylo už ve standardní SR kvalitě, takže nebylo moc na co si stěžovat. K tomu skvělé počasí, sranda po celý víkend, borovička, koncerty a tak :) Užil jsem si to maximálně!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator Race Challenge zdolán! Druhá, finálová část trati byl masakr. Ručkování s kruhy a ručkování s kolíky. Kolíky vyřadily 80 % závodníků a čtyřmetrová vlna zdolala dalších 10 %. Já byl z prvních třiceti teprve 3. kdo to dal. Moc pěkná trať a akce. Až mi nahrajou video, tak to sem hodím.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: a na premiéru 8h55m a 53. místo z 230
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TYCHOVRAHE: slušný! Já dával jen tu K55, první závod takového typu, takže zkušenosti nula, takže jsem neměl co využít :-) původně jsem chtěl víc běhat, ale ke konci už to koleno nedovolilo a když jsem uviděl kostel ve v Vrchlabí, byl jsem naprosto nadšený :-) vzhledem k počasí jsem si měl vzít rukavice, občas mi byla strašná zima úsek v Polsku od Špindlerovky pod Pielgrzymi byl strašný a snad nejpomalejší úsek, to i do kopce jsem byl rychlejší než na téhle "rovince"..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TYCHOVRAHE: masakr... !
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Ja mam za sebou Krakonosovu 100, byl to zas masakr. Podarilo se mi skvele vyuzit zkusenosti z minulych akci tohoto typu a vyborneho treninku a totalne jsem prepalil start :) Prvnich 25 km jsem se drzel borcu co jeli na nejakej 15 hodin no a proste sem na to nemel, takze od dvoracek po harrachov jsem myslel ze chcipnu. V harrachove jsem si dal na obcerstvovacce delsi pauzu a pak jel rozumnejsi tempo a uz to bylo lepsi. Nevedlo to tentokrat na snezku kvuli KRNAPu, tak to svedli kamsi hluboko do polska a dali tam vystup na jakesi Sovi sedlo, coz byl krpal nevidany a na 70km velmi prijemny, celkove se lidi shodovali ze vyrazne tezsi varianta nez Snezka. Taky v tom polsku v jednom miste temer nebylo znaceni takze tam skoro vsichni bloudili - vcetne viteze ktery tam udajne bloudil pul hodiny z celkovyho casu 10:38. Dalsi super vec jak se vyvedlo pocasi, zmokli jsme tak padesatkrat vcetne deste se snehem na hrebenech nekdy brzo rano. Celkovy cas 17:43 a 138. misto - nakonec docela spokojenost, na moc vic sem nemel. Doporucuji vsem, zas vybornej zazitek - muj trenink letos spocival v posilovne + beh na max 10 km - takze se toho nemusite moc bat kdyz davate ty spartany a podobne :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator Challenge zdolán. Nebylo to úplně jednoduchý, hned jedna překážka z kraje - 5 x kruhy do kopce - sejmula řadu závodníků. Podstatný detail byl ten, že kdo se dotkl nohou matrace pod kruhy, musel jít znova od začátku. Kdo spadnu těsně před cílem, musel též (téměř) od začátku. Časový limit byl 5 minut, ale všem docházely dřív síly než čas, tj. kdo dal kruhy, ten už to v limitu dal. Nejrychlejší borec měl kolem 40 vteřin!!! Krásná jízda, všechno mu vyšlo, radost koukat. Já měl asi kolem 1:15.
    Holky měly stejnou trať, ručkování a kruhy pro ně bylo dost těžký. Dalo jich to pár, co jsem viděl. V době, kdy jsem odjížděl, nebylo žádné zranění, maximálně sedřená kůže od provazů.

    Druhá část trati zítra obsahuje kruhy na trnech, visení na kolících + přehazování kolíků - překážky z ninja factoru. Na konci vlna, která byla ještě o něco zvýšena oproti predator dril/brutal.

    Je to pěkná akce, možná by bylo taktičtější dát těžší překážky někam dál než ze začátku, takhle kdo skončil na kruzích tak si moc neužil.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Na FB Gladiator race se objevily fotky několika překážek - mezi jinými i nejspíš po vzoru Predatoru přepravní kontejner určený k přelezení. Vypadá to, že organizátoři skutečně oproti loňsku chtějí přitvrdit.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: myslím, že o půl jedenáctý.. Kouty mě lákají oba dny, je to výzva
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: super :) v Donovalech poběžíš v kolik? V Koutech předpokládám Beast?
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TYCHOVRAHE: a ta předpověď počasí co nás čeká :-| ještě že já jen 55 :-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    V sobotu Nitra, pak Donovaly, pak možná Krynica, RB 400 Harrachov, pak Tatranská Lomnica, Kouty, Eplény nevim.. do toho to budu prokládat RunTour - můj nejoblíbenější, ryze běžecký závod
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TYCHOVRAHE: Ty vogo ještě tyhle extrémy :)

    STENNY: Užij gladiatora a prosím o report, jak se to tam vyvinulo.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    TAURUS: krakonošova 100 :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: my pujdeme az v rijnu na Kouty/Super
    STENNY
    STENNY --- ---
    TAURUS: Gladiator v neděli. Na tu Predator Challenge jsem byl dost zvědavý, ale na to, jak je to krátké, je to pro mě trochu z ruky, takže to zbyde na tobě :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Jo a jsem přihlášen na Donovalyyyyy :)))
    Kdo tam jdete a v kolik - neboli s kým se zase neuvidím, přestože tam budem? ;)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Přichází pekelnej víkend... Gladiator, Sprint v Nitře a Predator Challenge. Já jdu na Predator Challenge - kam se chystáte vy? :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: nene to je montáž :))))))))))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam