NAGASAWA: mě naopak army s těma s známkama přišel nápaditý, ale fakt, že loni ta grafika byla taková víc jednoznačná, čistá.. letošní se mi tolik nelíbí - slogan nekomentuju :D jinak si ani tolik nemyslím, že to musí být nutně o penězích, třeba predator udělal z fleku pěknou grafiku
btw. predator imho udělal velký krok kupředu s posledním challenge, když jsem to viděl, tak klobouk dolů. Posouvají to kupředu originálním a správným směrem.
A grafika GR vypadá, jak kdyby jim to dělal kámoš ze střední, co si uměl nainstalovat photoshop. Loni měli úspěšný ročník, čekal bych, že to někam posunou, ale nic se nestalo, takže se děsim toho, že se jim to samotným líbí. A taky mě trochu irituje, jak se sami nazývají nejdrsnějším OCR u nás. Jako nebyl jsem tam, ale když se podívám na videa z GR a PR, tak predator vypadá daleko drsněji.
co se týká SR, tak to je bez debat. Nejvíc mě na tom fascinuje ten brutální přesah, už dávno to není jen závod, ale ta komunita, atmosféra, je mi velkou ctí, že se na tom můžu trochu podílet